Σκοπευτήριο Ψαχνά Ευβοίας

Κάποια στιγμή που έγραψα κάπου ότι χωρίς προπόνηση και διάβασμα της πορείας των δίσκων απλά δεν γίνεται να ρίξεις καλά αρκετοί μου απάντησαν ότι αυτό δεν ισχύει και ότι έκανα λάθος , μάλλον τελικά η πράξη και τα λεγόμενα καλών σκοπευτών και από το φόρουμ από ότι φαίνεται δεν είναι μακριά από αυτό που είχα γράψει τότε .

Κάποια στιγμή που έγραψα κάπου ότι χωρίς προπόνηση και διάβασμα της πορείας των δίσκων απλά δεν γίνεται να ρίξεις καλά αρκετοί μου απάντησαν ότι αυτό δεν ισχύει και ότι έκανα λάθος , μάλλον τελικά η πράξη και τα λεγόμενα καλών σκοπευτών και από το φόρουμ από ότι φαίνεται δεν είναι μακριά από αυτό που είχα γράψει τότε .

Γενικά δεν ισχύει από κάποιο σημείο και μετά γιατί με πολλές προπονήσεις και πολλούς αγώνες έχεις δει και ρίξει ότι τροχιά υπάρχει σε παρα μα παρά πολλές αποστάσεις όποτε αποκτάς μνήμη.. Από ένα επίπεδο και μετά μιλάμε ότι χωρίς προπονηση θα είχες 2-3 πιάτα λιγότερα..Αλλά προσωπικά έχω πάθει και το ανάποδο να έχω προπονηθεί πολύ να έχω βρει τις εικόνες μου και μετά να πηγαίνω στον αγώνα με ανάποδο αέρα και ότι εικόνα είχα να μην ισχύει. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλα είναι θέμα αντίληψης είτε έχεις κάνει προπονηση είτε όχι.

Γενικά δεν ισχύει από κάποιο σημείο και μετά γιατί με πολλές προπονήσεις και πολλούς αγώνες έχεις δει και ρίξει ότι τροχιά υπάρχει σε παρα μα παρά πολλές αποστάσεις όποτε αποκτάς μνήμη.. Από ένα επίπεδο και μετά μιλάμε ότι χωρίς προπονηση θα είχες 2-3 πιάτα λιγότερα..Αλλά προσωπικά έχω πάθει και το ανάποδο να έχω προπονηθεί πολύ να έχω βρει τις εικόνες μου και μετά να πηγαίνω στον αγώνα με ανάποδο αέρα και ότι εικόνα είχα να μην ισχύει. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλα είναι θέμα αντίληψης είτε έχεις κάνει προπονηση είτε όχι.
Ο πεινασμενος σπάει φίλε, ο καμμένος όχι

Εγώ το ειχα γράψει κ το πιστευω, κ μπορώ να στο αποδείξω οπότε θες φιλε

Δηλαδή Δημήτρη θες να πεις ότι υπάρχει περίπτωση σοβαρός σκοπευτής να κατέβει σε αγώνα χωρίς να έχει προπονηθεί πριν στα συγκεκριμένα πιάτα;

Δηλαδή Δημήτρη θες να πεις ότι υπάρχει περίπτωση σοβαρός σκοπευτής να κατέβει σε αγώνα χωρίς να έχει προπονηθεί πριν στα συγκεκριμένα πιάτα;
Οι πιο πολλοι έτσι πανε μακριά φίλε, χωρίς καν να έχουν δει το σκοπευτήριο πολλες φορες

Αυτό το κάνουν από ανάγκη (οικονομική δυσπραγία ή άλλες υποχρεώσεις). Αν μπορούσαν όμως δεν θα πήγαιναν να δουν τις τροχιές; Εσύ ο ίδιος αν έχεις τη δυνατότητα δεν θα πας; Μιλάω πάντα για αθλητές έτσι; Για ανθρώπους που τους νοιάζει το αποτέλεσμα και παλεύουν γι'αυτό. Καλά αν πέφτουν και τίποτα χορηγίες δεν το συζητώ, θα κατασκηνώνουν μέρες πριν στα καρτέρια (του πιάτου) .sarcastic.
Όλα αυτά που λέω βέβαια δεν τα ξέρω, τα υποθέτω, έχω εικόνα μόνο από άλλου είδους αγώνες και θεωρώ ότι όσα υποστηρίζω είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Δημήτρη δεν το έγραψα για να πικαρω τον οποιονδήποτε μιας και ο κάθε ένας μας έχει την άποψη του και την σέβομαι και όντως δεν θυμάμαι και ποιοι φίλοι του φόρουμ είχαν απαντησει ,σε ένα εύκολο τερέν ναι ένας καλός σκοπευτής μπορεί να ρίξει με αξιώσεις χωρίς προπόνηση ,σε ένα δύσκολο τερέν το βλέπω πολύ δύσκολο ,από την άλλη Δημήτρη δεν είμαι και σκοπευτής αγώνων ,πάω ρίχνω για αυτοβελτιωση και προσωπική μου ικανοποίηση οπότε δεν έχω εμπειρία επιπέδου αγώνων ,και από αυτά που διαβάζω πάντως καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι πριν έχουν πάει και έχουν ριξει στα τερέν .Δεν έχω σκοπό να επιβαλω την άποψη μου ούτε και εσύ χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία να μου αποδείξεις αυτό που αναφέρεις .Εγώ απλά πιστεύω ότι εάν πάρω εγώ 5 καλούς σκοπευτές τους πάω σε τερέν δύσκολα και τα δουν και τα ρίξουν σε έναν αγώνα θα έχουν πολύ καλό σκορ ,τους ίδιους 5 εάν τους πάω στα ίδια τερέν χωρίς να έχει προηγηθεί προπόνηση μου φαίνεται πολύ δύσκολο να ρίξουν το ίδιο καλά.

Σε επίπεδο αθλητικής σκοποβολής θεωρείς ότι η απώλεια 2-3 δίσκων είναι λιγο?

Τέλος πάντων παιδιά δεν νομίζω ότι υπάρχει και λόγος να συνεχιστεί αυτό το θέμα ,λάθος μου που έγραψα αυτό που έγραψα .Ο κάθε ένας μας έχει την άποψη του και εγώ ως άπειρος στην αθλητική σκοποβολή πιθανόν να κάνω λαθος και για τους έμπειρους σκοπευτές όντως να μην ισχύει αυτό που έγραψα .

Τέλος πάντων παιδιά δεν νομίζω ότι υπάρχει και λόγος να συνεχιστεί αυτό το θέμα ,λάθος μου που έγραψα αυτό που έγραψα .Ο κάθε ένας μας έχει την άποψη του και εγώ ως άπειρος στην αθλητική σκοποβολή πιθανόν να κάνω λαθος και για τους έμπειρους σκοπευτές όντως να μην ισχύει αυτό που έγραψα .
Λευτέρη κουβέντα ομορφη κάνουμε, δεν σε μάλωσε κανένας, όλες οι απόψεις σεβαστες

Λευτέρη κουβέντα ομορφη κάνουμε, δεν σε μάλωσε κανένας, όλες οι απόψεις σεβαστες
Δημήτρη στα 42 μου οικογενειάρχης με μια κόρη 15 ετών και έναν γιο στα 10 πιστεύω ότι εκφράσεις του στυλ δεν σε μάλωσε κανένας δεν μου τεριαζουν ,το ότι είμαι ευγενικός και εκφράζω της απόψεις μου με ηρεμία και δεν επιμένω ρίχνοντας λάδι στην φωτια δεν πάει να πει πως είμαι παιδάκι 15 ετών .

C - D - E, Τα γαμόπιατα. Χάλασα τις εικόνες μου και τα έκανα μαντάρα. Τι μπρός τι πίσω τί πάνω τί κάτω ότι βαρούσα μόνο κάτι τσάφ κοματάκια ΑΝ έφευγαν.(Εχω μιά υπόνοια ότι πρέπει να σφίξω τσοκ γιατί δεν σου δίνουν πολύ κρέας να δείς,ή να τα παίξω με 7,5)
Εριξα 2 πουλες στο 3 από τις 6 γενικά στο σύνολο, 1 με τον Γιώργο και 1 μόνος μου. Τίποτα. Κολλάω κάποια στιγμή στον 2ο βατήρα και με το κουμπί του no bird και έκανα επαναλήψεις.
Ρε τί ήρεμα τί με τσαμπουκά ....πάει.. μου έσπασε το ηθικό.
Θά προσπαθήσω την Παρασκευή που θα γυρισω (πρώτα ο θεός) από λιγοήμερες διακοπές να πάω να το ξαναρίξω μπάς και...
Νομίζω ότι υπερβάλεις και ότι απλά επέτρεψες στα πιάτα να σε τρομάξουν. Δεν υπάρχει καμία ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ δυσκολία σε αυτό το γήπεδο. Υπάρχει άφθονος χρόνος για εκτέλεση σωστής τεχνικής και χορτατα σπασίματα. Ούτε το τσοκ και το νέο των σκαγιών είναι θέμα. Το C που είναι μακρινό αλλά δείχνει κοιλιά σπάει και με 4* υπέροχα.

Gerry , τείνω να πιστέψω ότι αυτό το έργο με τις εικόνες πιό πολλά προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει.
Βέβαια δεν έχω ούτε κατά διάνοια την δική σου εμπειρία , αλλά από το λίγο που έχω καταλάβει , το να μένεις " κλειδωμένος " σε εικόνες δημιουργεί ψευδαισθήσεις.
Και τι εννοώ ,
Αν σε ένα γήπεδο έχεις παίξει αρκετά και έχεις "καθορίσει" εικόνες μπορεί να ριχνεις εξαιρετικά.
Μόλις όμως φύγεις από το γήπεδο ( ή σε "διώξει" ο αέρας όπως πολύ σωστά είπες πριν ) οι εικόνες σε έχουν κάψει.
Ενώ η αψεγάδιαστη εκτέλεση τεχνικής έχει συγκεκριμμένα και σταθερά αποτελέσματα.
Θεωρώ ότι και ο Άρης έχει πέσει σε αυτή ακριβώς την "παγίδα" στο γήπεδο 3.
Παγίδα που σήμερα σε μάθημα με τον Λεό ( τον ένα και μοναδικό - δεν θα κουραστώ αυτό να το λέω ) στο γήπεδο 3 , έγινε "ξεκάθαρη".
Το C σπάει για πλάκα ( μιλάμε κομμάτια ) με 4* και 8 1/2 σκάγια , με απλή χρήση κλασικού pull away.
Ενώ πρώτα με ζόριζε πάρα πολύ , με τις οδηγίες του Λεό σε δύο συνεχόμενες πούλες δεν το έχασα καμμιά φορά. ( έχασα άλλα όμως χεχεχεχεχε ).
Απλά πρέπει λόγω απόστασης (στο break point πρέπει να είναι 45-50 μ. ) η τεχνική να είναι κυριολεκτικά αψεγάδιαστη.

.............. λέω εγώ τώρα.

Gerry , τείνω να πιστέψω ότι αυτό το έργο με τις εικόνες πιό πολλά προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει.
Βέβαια δεν έχω ούτε κατά διάνοια την δική σου εμπειρία , αλλά από το λίγο που έχω καταλάβει , το να μένεις " κλειδωμένος " σε εικόνες δημιουργεί ψευδαισθήσεις.
Και τι εννοώ ,
Αν σε ένα γήπεδο έχεις παίξει αρκετά και έχεις "καθορίσει" εικόνες μπορεί να ριχνεις εξαιρετικά.
Μόλις όμως φύγεις από το γήπεδο ( ή σε "διώξει" ο αέρας όπως πολύ σωστά είπες πριν ) οι εικόνες σε έχουν κάψει.
Ενώ η αψεγάδιαστη εκτέλεση τεχνικής έχει συγκεκριμμένα και σταθερά αποτελέσματα.
Παγίδα που σήμερα σε μάθημα με τον Λεό ( τον ένα και μοναδικό - δεν θα κουραστώ αυτό να το λέω ) στο γήπεδο 3 , έγινε "ξεκάθαρη".
Το C σπάει για πλάκα ( μιλάμε κομμάτια ) με 4* και 8 1/2 σκάγια , με απλή χρήση κλασικού pull away.
Ενώ πρώτα με ζόριζε πάρα πολύ , με τις οδηγίες του Λεό σε δύο συνεχόμενες πούλες δεν το έχασα καμμιά φορά. ( έχασα άλλα όμως χεχεχεχεχε ).
Απλά πρέπει λόγω απόστασης (στο break point πρέπει να είναι 45-50 μ. ) η τεχνική να είναι κυριολεκτικά αψεγάδιαστη.

Ένα αυτόγραφο ΚΥΡΙΕ Γιώργο γιατί συμφωνώ σε όλα!

Οι αγώνες Fitasc Sporting αποδεικνύουν τα καλά ντουφέκια! Ούτε προπόνηση ούτε τπτ.. Το ειδες το ντουφέκισες τέλος.. Ούτε το ξαναβλέπεις ούτε το ξανά ρίχνεις ποτέ!

Υ.Γ: Έρχεται το κεριά και λιβάνια το νιώθω!.sarcastic.

Και τι εννοώ ,

Κι εγώ σ' αγαπώ!.love.

Ένα αυτόγραφο ΚΥΡΙΕ Γιώργο γιατί συμφωνώ σε όλα!

Οι αγώνες Fitasc Sporting αποδεικνύουν τα καλά ντουφέκια! Ούτε προπόνηση ούτε τπτ.. Το ειδες το ντουφέκισες τέλος.. Ούτε το ξαναβλέπεις ούτε το ξανά ρίχνεις ποτέ!

Υ.Γ: Έρχεται το κεριά και λιβάνια το νιώθω!.sarcastic.
επειδή εγώ δεν μπορώ να σε τιμωρήσω για την αυθάδειά σου ( ΚΥΡΙΕ και τρίχες ) ................. .yel. .yel. .yel.

θα πω στον φίλο μου τον CAESAR να σου ρίξει 3-4 πιατάκια στον επόμενο αγώνα να μάθεις................... ;););)

επειδή εγώ δεν μπορώ να σε τιμωρήσω για την αυθάδειά σου ( ΚΥΡΙΕ και τρίχες ) ................. .yel. .yel. .yel.

θα πω στον φίλο μου τον CAESAR να σου ρίξει 3-4 πιατάκια στον επόμενο αγώνα να μάθεις................... ;););)

Από τον @Caesar καλώς να έρθουν! Δεν θα με πειράξει καθόλου να ξέρεις γιατί είναι και ντουφεκος και καλό παιδί.. Από κάποιους άλλους ψευτόμαγκες με δηλώσεις θα με πείραζε..;)

Από τον @Caesar καλώς να έρθουν! Δεν θα με πειράξει καθόλου να ξέρεις γιατί είναι και ντουφεκος και καλό παιδί.. Από κάποιους άλλους ψευτόμαγκες με δηλώσεις θα με πείραζε..;)
έλα ρε συ , υπάρχουν τέτοιοι ψευτόμαγκες ????????????? :p :p :p

όσο για τον CEASER και εσένα , έχω πει και πιό παλιά την άποψή μου.
πολύ καλά παιδιά και τρομεροί σκοπευτές και οι δύο.

έλα ρε συ , υπάρχουν τέτοιοι ψευτόμαγκες ????????????? :p :p :p

όσο για τον CEASER και εσένα , έχω πει και πιό παλιά την άποψή μου.
πολύ καλά παιδιά και τρομεροί σκοπευτές και οι δύο.
Όσοι έμειναν προσγειωμένοι πήγαν ψηλά καί κρατήθηκαν εκεί .
Όσοι καβάλλησαν το καλάμι με το 1-2ο καλό αποτέλεσμα έπεσαν πολύ γρήγορα .

Back