Σκοπευτήριο Ψαχνά Ευβοίας

επειδή εγώ δεν μπορώ να σε τιμωρήσω για την αυθάδειά σου ( ΚΥΡΙΕ και τρίχες ) ................. .yel. .yel. .yel.

θα πω στον φίλο μου τον CAESAR να σου ρίξει 3-4 πιατάκια στον επόμενο αγώνα να μάθεις................... ;););)
Αααα Γιώργη τα σωστά παιδιά-τουφέκια τη μπουγάδα την καθαρίζουν μόνα τους... .yel.

Αααα Γιώργη τα σωστά παιδιά-τουφέκια τη μπουγάδα την καθαρίζουν μόνα τους... .yel.
φίλε μου καλέ , κάποια πράγματα γίνονται , κάποια όχι.
καλό είναι κάποιος να ξέρει που πατά και που βρίσκεται .

............. και επιτέλους τι τους έχουμε τους φίλους .... να καθαρίζουν αυτοί όταν δεν μπορούμε εμείς ............ :p :p :p :p

πέρα από την πλάκα , θα έλθεις την Κυριακή ??

κεριά και λιβάνια κύριε Gerry μας ( ααααα το ζήταγε ο οργανισμός σου ........ χεχεχε )

το ουάου πήγαινε στο ότι πιστεύω ότι εσείς οι διεκδικητές της πρώτης θέσης θα έχετε πιό πολλά.
Ένα 95 - 96 μου φαίνεται πιο πιθανό.
Βέβαια εξαρτάται και πως θα είναι τελικά τα σχήματα , γιατί αν π.χ. μπούν sim στο 1 και έχεις C - F ή αν μπουν τα sim στο 4 και έχεις D-F και D-E τότε αλλάζει........

.......... λέω εγώ τώρα.

φίλε μου καλέ , κάποια πράγματα γίνονται , κάποια όχι.
καλό είναι κάποιος να ξέρει που πατά και που βρίσκεται .

............. και επιτέλους τι τους έχουμε τους φίλους .... να καθαρίζουν αυτοί όταν δεν μπορούμε εμείς ............ :p :p :p :p

πέρα από την πλάκα , θα έλθεις την Κυριακή ??
σας πεθύμησα βρε... :p

κεριά και λιβάνια κύριε Gerry μας ( ααααα το ζήταγε ο οργανισμός σου ........ χεχεχε )

το ουάου πήγαινε στο ότι πιστεύω ότι εσείς οι διεκδικητές της πρώτης θέσης θα έχετε πιό πολλά.
Ένα 95 - 96 μου φαίνεται πιο πιθανό.
Βέβαια εξαρτάται και πως θα είναι τελικά τα σχήματα , γιατί αν π.χ. μπούν sim στο 1 και έχεις C - F ή αν μπουν τα sim στο 4 και έχεις D-F και D-E τότε αλλάζει........

.......... λέω εγώ τώρα.

εγω βλέπω το sim στο 3 και με ντουμπλε C-E στον πρώτο βατήρα!.big smile.

Αποστολίδης με 94:rolleyes:....Κατσιώτης με 92 και Γεράσιμος με 88.
.congrats.

http://www.multipullsoft.it/live/showMatch?matchs=3ZBNV338.33.107&live=False#
Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στα παιδιά του φόρουμ τον Γεράσιμο, τον Γιώργο και τον Άρη, δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλος !
Και στον @leo για την πρόβλεψη! (δεν έπαιξε ο ίδιος; )

Όλα ωραία όλα όμορφα! Έπεσα και γω μέσα στο σκορ μιας και είχα πεί 93-94.. Συγχαρητήρια σε όλους που λάβαμε μέρος αλλά περισσοότερο στον νικητή του αγώνα Γιώργου Αποστολίδη! .. Η ευχή του Κυριου Γιώργου έπιασε @george s k που ήθελε να μου ρίξει 4 πιάτα ο @Caesar .RESPECT...Ένταξει Κύριε Γιώργο μας τώρα? Ευχαριστημένος? .sarcastic.

Ένας ακόμη πολύ όμορφος αγώνας στα Ψαχνά....όπως μας χουν συνηθίσει άλλωστε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήρανε μέρος και ιδιαιτέρα στους φίλους του φόρουμ!!! Gerry ευχαριστώ πολύ και βέβαια ένα μεγάλο μπράβο και σε σένα για την 2η θέση Α1 και 3η open και τη νίκη στο shoot off! Τώρα αν έπιασε η ευχή του Γιώργου ή τα "μαγικά" προγνωστικά του Λεωνίδα δε ξέρω, να μας πουν οι ίδιοι καλύτερα :p

Last edited:
Ένας ακόμη πολύ όμορφος αγώνας στα Ψαχνά....όπως μας χουν συνηθίσει άλλωστε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήρανε μέρος και ιδιαιτέρα στους φίλους του φόρουμ!!! Gerry ευχαριστώ πολύ και βέβαια ένα μεγάλο μπράβο και σε σένα για την τρίτη θέση και τη νίκη στο shoot off! Τώρα αν έπιασε η ευχή του Γιώργου ή τα "μαγικά" προγνωστικά του Λεωνίδα δε ξέρω, να μας πουν οι ίδιοι καλύτερα :p
Για πες ειλικρινά τώρα.ΑΝ τα είχες ρίξει τα πιάτα θα μπορούσες να κάνεις μεγαλύτερο σκόρ?
Ετσι για να λυθουν μερικές απορίες.

Back