τε τώρα ο GERRY που ήταν δυο βατήρες πιό κάτω να παίξει σοβαρά ............. χεχεχε.
πάντως σε αυτή τη πούλα ο GERRY έχασε δύο "χαζά" πιάτα και έκανε 23.
24 παρακαλώ μην μου τρως πιάτα.. Έχασα μόνο το Ε από τον πρώτο βατήρα στον ντουμπλε..
τε τώρα ο GERRY που ήταν δυο βατήρες πιό κάτω να παίξει σοβαρά ............. χεχεχε.
πάντως σε αυτή τη πούλα ο GERRY έχασε δύο "χαζά" πιάτα και έκανε 23.
Ήμουν στο "αμήν" να το κλιμακωσω στο επόμενο επίπεδο, το οποίο αυτό να δεις πόσο δεν θα του άρεσε του Φίλη! Αυτοί είναι και οι λόγοι που αποφεύγω να κάνω διαιτησίες, αφού πάντα κάποιος θα παρεξηγηθεί στο τέλος. Από την άλλη, όταν βλέπω άπειρους διαιτητές να υποκύπτουν σε παράλογες απαιτήσεις σκοπευτών τα παίρνω ακόμα χειρότερα στο κρανίο.Μπαα.. δεν τον επηρέασε σε αυτη την φάση γιατί είχε τελειώσει ο Γεράσιμος (67) και ήταν στον τελευταίο βατήρα ο καρυοφίλης(68).
72 εγώ.
Ισχυριζόταν ότι δεν βγήκε το D.. Αστα να πάνε μέχρι να ξεκολλήσει.. O Λέο τα πήρε κάποια στιγμή και μετά την έκανε..Δεν υπάρχει..
πάντως εμένα στο χωριό μου λένε ..........Ήμουν στο "αμήν" να το κλιμακωσω στο επόμενο επίπεδο, το οποίο αυτό να δεις πόσο δεν θα του άρεσε του Φίλη! Αυτοί είναι και οι λόγοι που αποφεύγω να κάνω διαιτησίες, αφού πάντα κάποιος θα παρεξηγηθεί στο τέλος. Από την άλλη, όταν βλέπω άπειρους διαιτητές να υποκύπτουν σε παράλογες απαιτήσεις σκοπευτών τα παίρνω ακόμα χειρότερα στο κρανίο.
Εκτός από Beretta Extreme ναι, με ότι θεςνα κάνω μια ερωτηση κι εγω, με καραμπινα μπορεις να ριξεις sporting στα ψαχνα; εννοείται με δελτίο σκοπευτή και οχι σε αγωνα
πας και πειραζεις τις μηχανες στον ασπροπυργο και θα με κανεις να ξενιτευτω χαχαχΕκτός από Beretta Extreme ναι, με ότι θες
το πιατο που έχασα 5 φορές στο 2ο γήπεδο κ μου χάλασε τον αγώνα στα Ψαχνά, παταγα ακριβώς πανω του , ήθελε λίγο ακόμα πιο πανω όπως στο βίντεο με τον τσαμπ, κόλλησε το μυαλό μου κ δεν αλλαξα αμέσως, τα λάθη πληρωνονται αλλά κ γίνονται μαθήματα
Eκεί είναι η πιό σίγουρη βολή .Σταματά καί ρίχνει ο σκοπευτής βλέποντας τον πάνω ακριβώς απο την ρίγα μέχρι τα 30-35μή το άφηνες να κορυφωθεί και εκεί που σταμάταγε την κοπάναγες πάνω του! Απλά έπρεπε να φύγει αρκετά.
Το παταγα στην άνοδο σαν τραποπιατο, δεν υπολόγιζα πόσο καθετα ανεβαινεή το άφηνες να κορυφωθεί και εκεί που σταμάταγε την κοπάναγες πάνω του! Απλά έπρεπε να φύγει αρκετά.
Για το mini το F μιλάς? Στο 4 γήπεδο?Το παταγα στην άνοδο σαν τραποπιατο, δεν υπολόγιζα πόσο καθετα ανεβαινε
Όχι για το CΓια το mini το F μιλάς? Στο 4 γήπεδο?
Στο 2 γήπεδο, το CΓια το mini το F μιλάς? Στο 4 γήπεδο?
Πρώτον, μην μπερδεύεις τι βλέπει η shotkam με το τι βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Τα μάτια μας δουλεύουν με ελλιπή αντίληψη κίνησης και υπάρχει και μία χρονοκαθυστερηση κάποιων εκατοστών του δευτερολέπτου, με αποτέλεσμα η εντολή για τράβηγμα με την πυροδότηση να απέχουν αρκετά χρονικά ώστε να δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις. Δεύτερον, γνωρίζεις πολύ καλά ότι η αισθητή προσκόπευση εξαρτάται απόλυτα και επηρεάζεται από την ταχύτητα του όπλου. Το πιθανότερο είναι να φρεναριζες φτάνοντας στον δίσκο αντί να τον τουφεκισεις πάνω του ενώ το όπλο συνέχιζε παρά να ήταν λάθος η εικόνα. Εγώ όλα αυτά τα πιάτα τα τουφεκαω ακουμπώντας τα, ασχέτως της γωνίας ανόδου αλλά είμαι αρκετά επιθετικός σε ταχύτητα.το πιατο που έχασα 5 φορές στο 2ο γήπεδο κ μου χάλασε τον αγώνα στα Ψαχνά, παταγα ακριβώς πανω του , ήθελε λίγο ακόμα πιο πανω όπως στο βίντεο με τον τσαμπ, κόλλησε το μυαλό μου κ δεν αλλαξα αμέσως, τα λάθη πληρωνονται αλλά κ γίνονται μαθήματα
Πρώτον, μην μπερδεύεις τι βλέπει η shotkam με το τι βλέπει το ανθρώπινο μάτι.
εσύ δεν πιάνεσαι , εσύ είσαι ROBO SHOOTER . (από το ROBOCOP )Ρε μπας και έχω καμία shotkam ενσωματωμένη στο μάτι μου γιατί οι εικόνες μου είναι ίδιες.
Ήταν κ το κοντακι μου λάθος για τέτοιες γωνίες, έπρεπε να ρίχνω πισω τον δεξί ώμο για τέτοιες τροχιές, δεν υπάρχει τέτοιο πιατο τόσο άμεσα ανοδικό στα γήπεδα που είχα παει φιλε Λεο, το καλυτερο φυσικά θα ήταν να το αφηνα να κορυφωνε κ όταν ξεκίναγε την κάθοδο από κάτω μπαμ, αλλά ελα μου που δεν μπορώ να αφήσω πιατο πολλη ώρα, με έχει χαλάσει το σκητΠρώτον, μην μπερδεύεις τι βλέπει η shotkam με το τι βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Τα μάτια μας δουλεύουν με ελλιπή αντίληψη κίνησης και υπάρχει και μία χρονοκαθυστερηση κάποιων εκατοστών του δευτερολέπτου, με αποτέλεσμα η εντολή για τράβηγμα με την πυροδότηση να απέχουν αρκετά χρονικά ώστε να δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις. Δεύτερον, γνωρίζεις πολύ καλά ότι η αισθητή προσκόπευση εξαρτάται απόλυτα και επηρεάζεται από την ταχύτητα του όπλου. Το πιθανότερο είναι να φρεναριζες φτάνοντας στον δίσκο αντί να τον τουφεκισεις πάνω του ενώ το όπλο συνέχιζε παρά να ήταν λάθος η εικόνα. Εγώ όλα αυτά τα πιάτα τα τουφεκαω ακουμπώντας τα, ασχέτως της γωνίας ανόδου αλλά είμαι αρκετά επιθετικός σε ταχύτητα.
Δεν μας παρατάς ρε Τζέρυ; Δεν φτάνει που βλέπεις καλύτερα από εμάς, πρέπει να μας το τρίβεις και στη μούρη;Ρε μπας και έχω καμία shotkam ενσωματωμένη στο μάτι μου γιατί οι εικόνες μου είναι ίδιες.