λοιπόν για τον αγώνα τώρα .
4 γήπεδα που το καθένα είχε βαθμούς δυσκολίας αρκετούς. Όχι ότι τα πιάτα δεν έσπαγαν αλλά έπρεπε να ήσουν 100% συγκεντρωμένος γιατί δεν υπήρχε κανένα εύκολο πιάτο και όλα ήθελαν το κάτιτις τους.
Γήπεδο 4 . 3 μονά ένα ντουμπλέ O/R .
Γήπεδο 5 . 1 μονό 2 ντουμπλέ O/R
Γήπεδο 6 . 1 μονό 2 ντουμπλέ SIM
Γήπεδο 7 . 3 μονά 1 ντουμπέ SIM
όπως καταλάβατε από τα 100 πιάτα τα 60 ήταν μονοντουφεκιές και από αυτά τα 60 , τα 30 ήταν σε SIM.
δυσκολάκι ναι ????
Αν δε υπολογίσεις ότι υπήρχαν σε κάθε γήπεδο 1 ή 2 πιάτα πάρα πολύ απαιτητικά το πράγμα ζορίζει ακόμα πιό πολύ.
Που σημαίνει ότι τα σκόρ που έγιναν δείχνουν ( προσωπική άποψη ) ότι το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ , και αυτό είναι κάτι που το έχω ξαναπεί.
Ψυλλάκης , Στάμου (
@Fanisrem ) 95 / 100 και στο shoot off (φοβερό όντως , και κακώς που δεν υπήρχε κάμερα εκεί να το γράψει ) κερδίζει ο Ψυλλάκης για ένα πιάτο .
Τρίτος με 94 / 100 το δεύτερο αστέρι του forum o
@Caesar ( Αποστολίδης Γεώργιος ) και τέταρτος με 90 / 100 και ισοβαθμώντας με άλλους 3 , το άλλο αστέρι ο
@BeReT aKa RoBo ( Χριστοφοράτος Γεράσιμος ).
Δεν ξέρω για τους άλλους ( τους κακούς εννοώ
) που έπαιζαν μαζί όλοι , αλλά εγώ είχα την τύχη να παίξω δίπλα με τον
@Caesar και νομίζω ότι έχω πλέον καλή άποψη και γνώμη.
Αναμφισβήτητα ο Γιώργος είναι ένας από τους κορυφαίους σκοπευτές στο compak και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό.
Και νομίζω ότι πρέπει να του δώσουμε ένα παρατσούκλι το οποίο να το χαρακτηρίζει , και αυτό κατά την γνώμη μου είναι ICEMAN , κοινώς άνθρωπος πάγος , παγωμένος άνθρωπος , ότι θέλετε βάλτε.
Δεν έχω ξαναδεί μέσα την πούλα άλλον σκοπευτή να είναι ανεπηρέαστος από το αποτέλεσμα των βολών του. Είτε το έσπαγε είτε όχι δεν άλλαζε τίποτα . Το ίδιο βλέμμα , η ίδια απόχρωση στη φωνή , η ίδια στάση , καμμία γκριμάτσα ή παράξενη κίνηση .
Τεράστιο πλεονέκτημα αυτό και μπράβο στο φιλαράκι μου
Όπως έχει πει ο coach
@leo , το μεγαλύτερο πρόβλημα στην σκοποβολή είναι η διαχείριση του zero και ο Γιώργος σε αυτό δεν έχει κανένα μα κανένα θέμα και για αυτό είναι τόσο σταθερός στα μεγάλα σκορ.
Εγώ είχα μικτή εικόνα . Ξεκίνησα στο 5 στα διπλά O/R με ένα ικανοποιητικό 22 , μετά πήγα στο 6 στα διπλά SIM και έκανα ένα 19 χάνοντας μονά πιάτα και κάνοντας την ψυχολογία μου δάπεδο ( αυτό που λέγαμε πριν η διαχείριση του ζερό ) .
Μετά πείσμωσα και κατέβασα το κεφάλι και στο γήπεδο 7 έκανα 25 και μετά ................ το χάος.
Θες ότι είχα ξυπνήσει στις 04.30 για να ταξιδέψω 250 χλμ και να είμαι στις 8.00 Ψαχνά , θες ότι η υπερπροσπάθεια στο γήπεδο 7 με "άδειασε " , θες τα γεράματα
, τέλος πάντων έχω ένα σωρό δικαιολογίες να δικαιολογηθώ , για το αδικαιολόγητο 18 στο τελευταίο και πιό εύκολο γήπεδο 4 .
Τέλος πάντων έκλεισα στα 84 που το θεωρώ μέτριο έως κακό αποτέλεσμα , και τρίτη θέση στην κατήγορία
( το μεταλιάκι το τσίμπησα πάλι .....χεχεχε ) , αλλά το μεγαλύτερο κέρδος μου είναι ότι ( ίσως ) κατάλαβα τι γίνεται και "παγώνω" κάποιες φορές στην τελευταία πούλα.
Θα δείξει.
Τώρα θα κάνω και λίγη γκρίνια . ( πρωτότυπο ναι ??
).
Το σάββατο το απόγευμα , προφανώς μετά το τέλος της προπόνησης αλλάξανε 4 πιάτα .
Και η δικαιολογία , όταν έκπληκτοι το είδαμε την Κυριακή στον αγώνα , ήταν ότι ήταν πολύ δύσκολα και ίσως εκτός προδιαγραφών.
Και οκ. τα έκαναν πιό εύκολα και οκ. είναι τα ίδια για όλους , ΑΛΛΑ ,
Αν θέλουμε κάποτε να σοβαρευτεί το άθλημα θα πρέπει να ακολουθούμε πιστά τους κανόνες.
Και ο κανόνας που η εγκύκλιος προκύρηξης λέει , είναι ότι 72 ώρες πριν τον αγώνα θα πρέπει να είναι έτοιμες οι τροχιές και τέλος.
Το να τις αλλάζεις το βράδυ πριν τον αγώνα , γράφωντας στα παλαιότερα των υποδημάτων σου όλους τους αθλητές που ξόδεψαν χρόνο και χρήμα για να κάνουν προπόνηση σε "αυτά" τα πιάτα , δεν νομίζω ότι συνθέτει και πολύ καλή εικόνα.
Θεωρητικά η ΕΤΕΚΟ πάει πριν τις 72 ώρες και βλέπει τα πιάτα και τα εγκρίνει.
Και αυτό θα πρέπει να γίνεται και να μην αλλάζει τίποτα μετά.
Αυτό ΔΕΝ έγινε στα Ψαχνά , ΔΕΝ έγινε στον Βόλο , ΔΕΝ έγινε στο Σχιστό , και άκουσα και γκρίνιες και για τα Χανιά.
Τες πα , ο αγώνας κατά τα άλλα ήταν άψογος , όπως πάντα στα Ψαχνά , και με αρκετές συμμετοχές και κύλησε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Η διαιτησία άψογη και το shoot off το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα.
Άντε , να μας έχει ο καλός Θεός , γερούς και υγιείς να πάμε και στον Πυργετό τον Οκτώβρη.