Διαλέγω πάντως ο μπαγάσας να ρίξω απροπόνητος σε κάποιους αγώνες.. Μιλάμε ποίημα! Μας έδειχναν τα πιάτα και ήθελα να φύγω..
Κάτι ήξερα εγώ και την έκανα με ελαφριά πηδηματάκιαΔιαλέγω πάντως ο μπαγάσας να ρίξω απροπόνητος σε κάποιους αγώνες.. Μιλάμε ποίημα! Μας έδειχναν τα πιάτα και ήθελα να φύγω..
Κάτι ήξερα εγώ και την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια
Aαααα... τα είχες ρίξει εσύ έεεε???Τα 2 γήπεδα του σκιτ τότε που τα ρίχναμε μετά τον αγώνα κυπέλλου παρέα θυμάσαι? Ε δεν τα είχαν αλλάξει και πολύ!
Ναι ρε είχα λιώσει στην προπόνηση!Aαααα... τα είχες ρίξει εσύ έεεε???
Εγώ πάντως σας το είπα και εσύ έλεγες δεν θα κάνω προπόνηση και ο @leo έλεγε , βατά τα πιάτα .Διαλέγω πάντως ο μπαγάσας να ρίξω απροπόνητος σε κάποιους αγώνες.. Μιλάμε ποίημα! Μας έδειχναν τα πιάτα και ήθελα να φύγω..
Εγώ σου είπα ότι τα είδα τα γήπεδα σε μάθημα και μου φάνηκαν νορμάλ. Το μόνο που με γαργαλησε ήταν το αριστερό σκητ, που μάλιστα στην προπόνηση ήταν και με μονό σιμ, για αυτό και το έριξα μία πούλα μετά το μάθημα από περιέργεια και έκανα 23. Οπότε σκέφτηκα αν εγώ κουρασμένος και απροπονητος κάνω τόσα εδώ, τότε οι ελίτ θα ρίξουν shoot off με 98αρια.Εγώ πάντως σας το είπα και εσύ έλεγες δεν θα κάνω προπόνηση και ο @leo έλεγε , βατά τα πιάτα .
Μάλλον βαρβάτα και όχι βατά ήθελε να πει.
Ε.. έπεσες 10 πιάτα έξω..τότε οι ελίτ θα ρίξουν shoot off με 98αρια.
Ναι σε όλους οι τσιχλίτσες σας έφταιξαν.. Αι ρε μην ακούω χαζομάρεςΕ.. έπεσες 10 πιάτα έξω..
Tελικά ....στο τσιχλομπάσιμο της τρίτης- τετάρτης το κλαμπάνισμα το αποδώσαμε στα πιάτα (όλες οι τουφεκιές μπροστά στα πουλιά)..
Στον αγώνα το ρίξαμε στις "αργές" τσίχλες και τα κλαμπανίσματα πίσω απ τα πιάτα...
Δεν "στρώνουμε"με τπτ...
Σημείωση..Ναι σε όλους οι τσιχλίτσες σας έφταιξαν.. Αι ρε μην ακούω χαζομάρες
Χαχαχα.
Κάποιοι όμως από την ελίτ ΔΕΝ βγάζουν άδεια νωρίς για να μην χαλάσουν τις εικόνες τους.
Ένα βιντεάκι τραβηγμένο χθες από την προπόνηση μου ενόψει του GP.. Έρχετε και μέρος 2ο.. Ελπίζω να σας αρέσει.
Χρόνια πολλά
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη Γεράσιμε.Ένα βιντεάκι τραβηγμένο χθες από την προπόνηση μου ενόψει του GP.. Έρχετε και μέρος 2ο.. Ελπίζω να σας αρέσει.
Χρόνια πολλά.Πολύ επαγγελματικό.(και πολύ καλά σπασίματα)Ένα βιντεάκι τραβηγμένο χθες από την προπόνηση μου ενόψει του GP.. Έρχετε και μέρος 2ο.. Ελπίζω να σας αρέσει.
Έρχετε και μέρος 2ο..