Ξέρεις συνταγή μήπως;o ρουμελιωτης εβγαλε τιμες για σκοπευτικα κατω απο 5 ευρω,οση ριχνουν πολλα φυσιγγια στο σκοπευτηριο μπορουν να τον παρουν ενα τηλεφωνο ,νομιζω μετα το πασχα θα τα βγαλει.
Ξέρεις συνταγή μήπως;o ρουμελιωτης εβγαλε τιμες για σκοπευτικα κατω απο 5 ευρω,οση ριχνουν πολλα φυσιγγια στο σκοπευτηριο μπορουν να τον παρουν ενα τηλεφωνο ,νομιζω μετα το πασχα θα τα βγαλει.
Αν πρόκειται για 28 γρ. (σπόρτινγκ) μήπως είναι με CSB-5 ;;;; Η CSB-6 είναι για 24 γρ.με csb6 ,νομιζω 1,30-1,35 ,δεν ειμαι σιγουρος
Ωραιος Γιώργο.. Ριξε συρμα απο τις εντυπωσεις για να ξέρουμε τι παίζει..Εγώ από εβδομάδα θα παραγγείλω από τον κ. Κουτουντζή (Fantom) τα sporting,έχει και νούμερο 8 1/2 που θέλω.
Θα πάρω και κάποια κουτιά για το 20άρι για δοκιμή τα έχει και σε καλή τιμή.
Για τα εικοσαριά του έχω ακούσει τα καλύτερα από φιλαράκι.Εγώ από εβδομάδα θα παραγγείλω από τον κ. Κουτουντζή (Fantom) τα sporting,έχει και νούμερο 8 1/2 που θέλω.
Θα πάρω και κάποια κουτιά για το 20άρι για δοκιμή τα έχει και σε καλή τιμή.
Σε τι τιμή ;Ωραιος Γιώργο.. Ριξε συρμα απο τις εντυπωσεις για να ξέρουμε τι παίζει..
Δε κερω φιλε δεν πηρα ακόμηΣε τι τιμή ;
Αυτο το βυσμα απο δοκιμες μου είναι σκουπα. Δεν δινει υψηλη συγκεντρωση αλλα κατανομη και σε νορμαλ αποστασεις βοηθεικαι μια και το αναφερα οριστε
Ό συγκέντρωτηρας ποιος είναι ευρι;και μια και το αναφερα οριστε
Πλεον δεν παιρνω απο άγνωστους για μενα βιοτεχνες.γιατι φετος ετσι του χρονου γιουβετσι.εχθες πηρα για δοκιμη ενα Rio 28 γρ στ οποιο βρηκα υλικα μεσα 100% ισπανικά μέχρι και το καψουλι.οποτε για μενα η σταθερότητα μετραει
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό Ευριπο από ότι φαίνεται οι ισπανοί είναι ποιό σταθεροί, άσε που τελευταία όλο και περισσότερες εταιρείες γεμίζουν με τα υλικά τούς.και μια και το αναφερα οριστε
Δες εκεί Σάκη στο λινκεγω παιδες φετως σκευτωμαι να κανο αγωρα αναμεσα στα imperial 28 gr n8,,,η στα lampro sporting 28gr n8 μιας και η τιμεστους ειναι στα 6 ευρω και 6,20 ευρω,,,δωκιμαζενα και στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο με πωλη καλες εντυπωσηςςς
Ισπανικός κι αυτος αλλα δεν εχω ιδεα.το καψουλι παντως μετα απο ερωτηση στους ειδικούς ειναι maxam το g209 αν το θυμαμαι καλαΌ συγκέντρωτηρας ποιος είναι ευρι;
Ο 24άρης είναι Κώστα ...
Οι παρουσιάσεις σου Στέλιο είναι σημείο αναφοράς.Ο 24άρης είναι Κώστα ...
Ο Ευριπίδης ήρθε δεύτερος, τα είχα παρουσιάσει πρώτος εγώ, δυο σελίδες πίσω ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-137#post-270035
ha haaa