Βάλατε χρήματα, Γιάννη;Λοιπόν έγινε σήμερα η παραγγελία,από Ρουμελιωτη.μου είπε θα τα στείλει 4 Απριλίου.
Οχι,μου είπε όταν τα πάει στη μεταφορική..Βάλατε χρήματα, Γιάννη;
Ξέρεις κάτι και δεν μας λες Γιώργο?Βάλατε χρήματα, Γιάννη;
Τι εννοείς, Βασίλη;Ξέρεις κάτι και δεν μας λες Γιώργο?
Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο στο μυαλό σου για αυτό ρώτησα.Τι εννοείς, Βασίλη;
Την διαδικασία θέλω να μάθω.
Οντως για κραχτη πρεπει να τα εχει..Το καλοκαιρι που ρωτησα ειπε οτι δεν θα τα ξαναβγαλει..http://alfagame.gr/ΦΥΣΙΓΓΙΑ-kinigi/Ape-sporting28
Αν ισχύει η τιμή στο site και αυτά θα είναι μια εναλλακτική οικονομική επιλογή.
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από παραγγελίες εξ αποστάσεως, λόγω κάτοικος Αθηνών, γιαυτό ρώτησα. Τις λίγες φορές που έχει τύχει να κάνω παραγγελία, μου είπαν βάλε τα λεφτά στον τάδε λογαριασμό και την επόμενη στα στέλνουμε.Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο στο μυαλό σου για αυτό ρώτησα.
Έτσι ακριβώς έγινε και με τον Σαλαπατα. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να πληρώσεις και με την παραλαβή κάτι σαν αντικαταβολή από την μεταφορική. Αλλά πρέπει να πείσεις τον πωλητή.Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από παραγγελίες εξ αποστάσεως, λόγω κάτοικος Αθηνών, γιαυτό ρώτησα. Τις λίγες φορές που έχει τύχει να κάνω παραγγελία, μου είπαν βάλε τα λεφτά στον τάδε λογαριασμό και την επόμενη στα στέλνουμε.
Κραχτη; εοναι καλα και φτηνα; η δεν ηταν καλα και δεν θα τα ξαναφερει; δεν καταλαβαινωΟντως για κραχτη πρεπει να τα εχει..Το καλοκαιρι που ρωτησα ειπε οτι δεν θα τα ξαναβγαλει..
Δν ξερω..Μπορει να μην εχει ενημερωμενο το site του..Οταν τον ειχα ρωτησει μου πε οτι δεν θα τα ξαναβγαλει...Κραχτη; εοναι καλα και φτηνα; η δεν ηταν καλα και δεν θα τα ξαναφερει; δεν καταλαβαινω
Για να πουλάει τόσο, εισαγόμενο φυσιγγι η ποιότητα κατασκευής είναι του 2,5€ δέκα φορές καλύτερα να πάω στου Ρουμελιώτη ή ακόμα καλύτερα να συνηθίσω του Κενταύρου!Δν ξερω..Μπορει να μην εχει ενημερωμενο το site του..Οταν τον ειχα ρωτησει μου πε οτι δεν θα τα ξαναβγαλει...