Εχω βολευτει με του κενταυρου προσωπικα γιατι εκτός του οτι τα καίω στο σκοπευτήριο ειναι καλα και στο κυνηγι. Να πω οτι και τα 9αρια του ειναι αξιοπρεπεστατα στα τσιχλακια
Προσωπικα λαμπρο σε 7,5 τ οποιο ειναι καταπληκτικό αλλα σε 8 και 9 κένταυρο με διαφορα.εχω δοκιμασει και το λαμπρο σε 9,5 και δεν μου πολυαρεσεΑν δεν μετρήσουμε την διαφορά τιμής , μεταξύ κένταυρου και lampro , τι θα διαλέγατε ?
Ευχαριστώ πολύ Ευριπίδη.
Σάκη σε φυσίγγι συγκεκριμένης μάρκας το κάνει η γενικά στα 28 γρ.;; 24 γρ. έχεις ρίξει;;;;ρε παιδες μια ερωτηση κρησεωςςς,,υπαρχη περιπτωση ενα sportingφυσιγκη 28 γρ, να διμηουργη εμπλωκες σε καραμπινα η οπεια λητουργικα ειναι αψωγηηηη ,και μωνο σε αυτα τα γραμαρια κανη καπιες εμπλωκες,,,ενω σε αλα γραμαρια τα κελαιδαη ηηη;;;;,,,ενωειτε πως το οπλο απο 24γρ εως 56 την δινη το εργωστασιο να τα παιζη χωρις πρωβλημααα,,,,,μηπως υπαρχουνε και καλυκες ελατωματηκιιιιιι;;;; λεω εγωωω.xm..xm.
Γιώργο νομίζω πως παίζει ρόλο ο κάλυκας!! Αν δεν έπαιζε ρόλο τότε θα έκανε εμπλοκή σε όλα τα 28αρια για παράδειγμα. Δεν ξέρω σίγουρα αλλά η λογική αυτό μου λέει.Ναι συμβαίνει και έχει να κάνει με την σκληρότητα του επανατατικού, δεν έχουν καμία σημασία οι κάλυκες.
Τα ριχνει ενα παιδι εδω στα χανια και ειναι πολυ ευχαριστημενος.αν ερθει τη κυριακη θα τον ρωτησω περαιτέρω λεπτομερειεςέχει κανείς άποψη για τα 24γρ. trap του κένταυρου , σε σχέση με lampro και NSI ?
Ίδια φιλοσοφία με το sporting του. Παρόμοιες ταχύτητες, πιστεύω για προπόνηση sporting είναι ότι πρέπει, ίσως να θέλει ελαφρώς στενότερο τσοκάρισμα, ίσως.έχει κανείς άποψη για τα 24γρ. trap του κένταυρου , σε σχέση με lampro και NSI ?
Θεοφραστε το sporting του Ρουμελιωτη πως το είδες?Ίδια φιλοσοφία με το sporting του. Παρόμοιες ταχύτητες, πιστεύω για προπόνηση sporting είναι ότι πρέπει, ίσως να θέλει ελαφρώς στενότερο τσοκάρισμα, ίσως.
Τα χρησιμοποιούσα αποκλειστικά στο σκοπευτήριο, είναι οικονομικό και αν θέλεις να μεταβείς σε 28 δεν έχεις ουσιαστική διαφορά σε ταχύτητες σε σχέση με ένα sporting φυσίγγι.
nsi αν δεν σε νοιαζει το κοστος..αλλιως οτι πιο φθηνο αν δεν κανεις αγωνιστικη σκοποβολη..έχει κανείς άποψη για τα 24γρ. trap του κένταυρου , σε σχέση με lampro και NSI ?
Γιάννη μου άρεσε πολύ και κυνηγετικά, αρκετά γρήγορο αλλά δυσεύρετο πολύ. Αυτά που είχα δοκιμάσει μην ξεχνάς είναι περίπου δυο χρόνια πριν. Αν είναι η ίδια συνταγή είναι μια πολύ καλή και οικονομική επιλογή.Θεοφραστε το sporting του Ρουμελιωτη πως το είδες?
βασικα μακη ριχνω τα imperial 28gr εκη με κανη της εμπλωκες,,αλα 28αρια αλης μαρκας δεν μου κανη πχ τα lampro,,τωρα 24γρ tramp που ριχνουμε που και που παλι δεν εχω θεμα,,,,παντως το οπλο ειναι βγαλμενο απο σερβης επανω στο θεμα που ειχα με της εμπλωκες και μου αλαξανε ενα γλωσακι μικρο το οπειο ητανε ωντος φθαρμενω,,αλα συνεχηζη να κανη τις εμπλωκες οχι τακτικα αλα που και που,,,τι να πω δεν ξερω.xm.Σάκη σε φυσίγγι συγκεκριμένης μάρκας το κάνει η γενικά στα 28 γρ.;; 24 γρ. έχεις ρίξει;;;;
Κανενα προβλημα τοτε....το κακό είναι να σου το έκανε με όλα..βασικα μακη ριχνω τα imperial 28gr εκη με κανη της εμπλωκες,,αλα 28αρια αλης μαρκας δεν μου κανη πχ τα lampro,,τωρα 24γρ tramp που ριχνουμε που και που παλι δεν εχω θεμα,,,,
Σάκη σαν όπλο που τα ρίχνεις αναφέρεσαι στην Franchi 712 που νομίζω έχεις;;;;;βασικα μακη ριχνω τα imperial 28gr εκη με κανη της εμπλωκες,,αλα 28αρια αλης μαρκας δεν μου κανη πχ τα lampro,,τωρα 24γρ tramp που ριχνουμε που και που παλι δεν εχω θεμα,,,,παντως το οπλο ειναι βγαλμενο απο σερβης επανω στο θεμα που ειχα με της εμπλωκες και μου αλαξανε ενα γλωσακι μικρο το οπειο ητανε ωντος φθαρμενω,,αλα συνεχηζη να κανη τις εμπλωκες οχι τακτικα αλα που και που,,,τι να πω δεν ξερω.xm.