Γιάννη σου το είπε ο ίδιος ότι βάζει CSB-6 ή το είδες στο site του ;;; Γιατί το είχα δει κι εγώ για το 28αρι του, αλλά θεώρησα ότι έγινε τυπογραφικό λάθος!!! Πάντως το κάνουν κι άλλοι, να βάζουν 24αρα πυρίτιδα στα 28γρ. Και όχι μόνο βιοτέχνες, αλλά και μεγάλες εταιρείες, π.χ. το Cheddite sporting είχε παλιότερα Granular SV στο 1,25 γρ. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή τη λογική, όταν υπάρχουν άριστες πυρίτιδες απόλυτα εξειδικευμένες για κάθε βάρος γόμωσης ... Μόνο 2-3 λόγους μπορώ να φανταστώ:
1) Έλλειψη 28αρας (CSB-5), που δεν το νομίζω, και ειδικά για τις ισπανικές.
2) Για λόγους ογκομετρίας για να χρησιμοποιήσει κάποιο συγκεκριμένο συγκεντρωτήρα ... Που για μένα ούτε αυτό στέκει, αφού υπάρχουν μπόλικες και φτηνές επιλογές...
3) Οικονομία στην πυρίτιδα, αφού με Csb-6 θα βάλει 1,25 - 1,30 γρ. Ενώ με Csb-5 θέλει 1,40-1,45 γρ. ... Πόσο οικονομία κάνει όμως έτσι;;; Στο κουτί των 25 σημαίνει 2,5 γρ. λιγότερη πυρίτιδα, αν την αγοράζει 20-25 €/κιλό (και πολλά λέω) ... σημαίνει 5-6 λεπτά (0,05-0,06 €) στο κουτί !!!!!!!!!!
Άποψη μου, αδικαιολόγητο για όποιο λόγο κι αν το κάνουν !!! Όταν βρίσκω τέτοιες αλχημείες σε φυσίγγι, με προδιαθέτει αρνητικά ...
Όταν τα παραλάβεις θα μου δώσεις μερικά για δοκιμή και σφάξιμο - εξέταση, και βλέπουμε ... Αν μου αρέσουν μπορεί να μπω κι εγώ στη μεγάλη παραγγελία ... Αλλιώς θα τη βγάλω με Lambro και RIO, ή ότι βρίσκω κάθε φορά ... μα πόσα θα ρίξω όλο το καλοκαίρι, σιγά το κέρδος !!! Η κοροϊδία βέβαια είναι ένα θέμα, αλλά ... Από τη μια πας να τη γλυτώσεις, και την τρως από την άλλη !!!! .pop. .smashfrak.