Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συνάδερφοι καλημέρα.μια ερώτηση ...διάβασα πως κάποιοι έμποροι κάνουν προσφορά σε σκοπευτικά φυσίγγια με την κάρτα σκοπευτή..ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι από ποια καταστήματα.ευχαριστω πολύ !!!
Έκανε ο τουρης προσφορά...δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα!

Οκ εχ

Εις να προτείνεις κ κάποιο άλλο στα 28 gr??? Τα rio πχ ή τα rc???
Εγώ αυτόν τον καιρό και λόγω κρίσης ρίχνω του Ρουμελιώτη....και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος στο σκοπευτήριο!στο κυνήγι έχω δουλέψει τα 28 του καραμανιδη και σκότωναν εξαιρετικά!για τα Ρίο έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν τα έχω δουλέψει ποτέ!στο κυνηγι και τα λαμπρο καλά είναι!

Εγώ αυτόν τον καιρό και λόγω κρίσης ρίχνω του Ρουμελιώτη....και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος στο σκοπευτήριο!στο κυνήγι έχω δουλέψει τα 28 του καραμανιδη και σκότωναν εξαιρετικά!για τα Ρίο έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν τα έχω δουλέψει ποτέ!στο κυνηγι και τα λαμπρο καλά είναι!
Οκ ευχαριστώ απλά μου την έχει βαρεσει να προμηθευτώ μόνο επώνυμης εταιρειαε για του χρόνου ..πέστο και κόλλημα...

Τα DUE καλά, αλλά αφήνουν πολλά υπολλείματα στην κάνη. Καλά και τα RIO και σε καλή τιμή. Εγω έχω βολευτεί με τα G.M που είναι ελληνικά και σε πολύ καλή τιμή. Τώρα γούστα είναι αυτά,θα ακούσεις πολλές γνώμες... εγώ επιλέγω φθηνό και καλό και αν γίνεται ελληνικό! Ααααα ξέχασα και τα Lampro

Τα DUE καλά, αλλά αφήνουν πολλά υπολλείματα στην κάνη. Καλά και τα RIO και σε καλή τιμή. Εγω έχω βολευτεί με τα G.M που είναι ελληνικά και σε πολύ καλή τιμή. Τώρα γούστα είναι αυτά,θα ακούσεις πολλές γνώμες... εγώ επιλέγω φθηνό και καλό και αν γίνεται ελληνικό! Ααααα ξέχασα και τα Lampro
Διαμαντή μήμως τα μπερδεύεις με τα UNO PRIMA ;;; Αυτά βρωμίζουν τις κάννες, κατά γενική ομολογία ... Για τα DUE, ούτε εγώ είδα, ούτε από κανέναν άλλο έχω ακούσει, να αφήνουν υπολείματα ...
Κατά τ' άλλα συμφωνώ με το σκεπτικό σου, να επιλέγουμε φθηνό και αν γίνεται ελληνικό. Όλα σχεδόν που αναφέρθηκαν (ελληνικά και ξένα) τα έχω ρίξει, και όλα είναι αρκετά καλά. Μόνο τα G.M. δεν έτυχε να δοκιμάσω αλλά δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα είναι πολύ καλά και αυτά ...

Οσα εχω δοκιμασει, Ελληνικα και εισαγομενα, νομιζω οτι ειναι αξιοπρεπεστατα. Τα due ριχνω, γιατι με βολεψαν ομως. Νομιζω οτι αν συνηθισεις μια μαρκα καλο ειναι να μην την αλλαζεις καθε τοσο. Απο κει και περα, και τα ελληνικα ειναι πολυ καλα, απλα και κεινα θελουν το χρονο τους να τα συνηθισεις

Status
Not open for further replies.
Back