Έκανε ο τουρης προσφορά...δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα!Συνάδερφοι καλημέρα.μια ερώτηση ...διάβασα πως κάποιοι έμποροι κάνουν προσφορά σε σκοπευτικά φυσίγγια με την κάρτα σκοπευτή..ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι από ποια καταστήματα.ευχαριστω πολύ !!!
Οκ ευχαριστώ...στα nsi due???είναι καλά φυσιγγακια???Έκανε ο τουρης προσφορά...δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα!
Φίλε αν δεν έριχνα τοσα φυσίγγια δεν θα τα άλλαζα με τίποτα και προπόνηση και για αγώνα...εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ!Οκ ευχαριστώ...στα nsi due???είναι καλά φυσιγγακια???
Μην το ξαναπείς αυτό!εδώ είμαστε για να βοηθά ο ένας τον αλλον,όσο μπορούμε!Ευχαριστώ πάρα πολύ
Εις να προτείνεις κ κάποιο άλλο στα 28 gr??? Τα rio πχ ή τα rc???Μην το ξαναπείς αυτό!εδώ είμαστε για να βοηθά ο ένας τον αλλον,όσο μπορούμε!
Εγώ αυτόν τον καιρό και λόγω κρίσης ρίχνω του Ρουμελιώτη....και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος στο σκοπευτήριο!στο κυνήγι έχω δουλέψει τα 28 του καραμανιδη και σκότωναν εξαιρετικά!για τα Ρίο έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν τα έχω δουλέψει ποτέ!στο κυνηγι και τα λαμπρο καλά είναι!Οκ εχ
Εις να προτείνεις κ κάποιο άλλο στα 28 gr??? Τα rio πχ ή τα rc???
Οκ ευχαριστώ απλά μου την έχει βαρεσει να προμηθευτώ μόνο επώνυμης εταιρειαε για του χρόνου ..πέστο και κόλλημα...Εγώ αυτόν τον καιρό και λόγω κρίσης ρίχνω του Ρουμελιώτη....και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος στο σκοπευτήριο!στο κυνήγι έχω δουλέψει τα 28 του καραμανιδη και σκότωναν εξαιρετικά!για τα Ρίο έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν τα έχω δουλέψει ποτέ!στο κυνηγι και τα λαμπρο καλά είναι!
Διαμαντή μήμως τα μπερδεύεις με τα UNO PRIMA ;;; Αυτά βρωμίζουν τις κάννες, κατά γενική ομολογία ... Για τα DUE, ούτε εγώ είδα, ούτε από κανέναν άλλο έχω ακούσει, να αφήνουν υπολείματα ...Τα DUE καλά, αλλά αφήνουν πολλά υπολλείματα στην κάνη. Καλά και τα RIO και σε καλή τιμή. Εγω έχω βολευτεί με τα G.M που είναι ελληνικά και σε πολύ καλή τιμή. Τώρα γούστα είναι αυτά,θα ακούσεις πολλές γνώμες... εγώ επιλέγω φθηνό και καλό και αν γίνεται ελληνικό! Ααααα ξέχασα και τα Lampro
Ευριπίδη ή όποιος άλλος γνωρίζει, τι λένε από ταχύτητα αυτά;Μαααλιστα.ο καλκαντζακος το sporting του Λάμπρου 5,50 ευρω. Καλη τιμή γι αυτο το φυσιγγι
https://www.kalkantzakos.com/Product/2674/sporting,-skopeutika-fusiggia-lambro
Μια χαρά ειναι σε ταχύτητες και αρκετά μαλακό φυσιγγιΕυριπίδη ή όποιος άλλος γνωρίζει, τι λένε από ταχύτητα αυτά;
Και σε 7.5! Τρομερος συνδυασμοςΜαααλιστα.ο καλκαντζακος το sporting του Λάμπρου 5,50 ευρω. Καλη τιμή γι αυτο το φυσιγγι
https://www.kalkantzakos.com/Product/2674/sporting,-skopeutika-fusiggia-lambro
Πρόπερσι το 80% που ριξα απο αυτα ηταν μόνο ντουφεκια. Πολυ ωραιοΕυριπίδη ή όποιος άλλος γνωρίζει, τι λένε από ταχύτητα αυτά;
Μια χαρά ειναι σε ταχύτητες και αρκετά μαλακό φυσιγγι
Δηλαδή γρήγορα;Πρόπερσι το 80% που ριξα απο αυτα ηταν μόνο ντουφεκια. Πολυ ωραιο
Μεσαία θα τα χαρακτηριζα αλλα ακριβώς αυτο που πρεπειΔηλαδή γρήγορα;
Καθαρα σκοτωματα. Επειδη αργοτερα εριξα το επετειακο τορντο που ηταν αργο, μου φανηκε γρήγορο. Βεβαια αυτά είναι ψιλα γραμματαΔηλαδή γρήγορα;