χωρίς όμως τις μολυβδώσεις
Ωπα σε χάνω..δλδ?
χωρίς όμως τις μολυβδώσεις
Τι του απαντάς τώρα Αρίστο;.goodboy..smashfrak.Ωπα σε χάνω..δλδ?
Τι του απαντάς τώρα Αρίστο;.goodboy..smashfrak.
Σωστα το εθεσες... Νιουφις και νεροσωληνας...Νιούφι! τα φυσίγγια με μισόταπα- μάλλινη τάπα αφήνουν μολυβδώσεις στον νεροσωλήνα σου γιατί τα σκάγια δεν προστατεύονται από τα πτερύγια του συγκεντρωτήρα με αποτέλεσμα να είναι μόνα και αβοήθητα μέσα στην κάννη
Ετσι ειναι συνηθως ναι...Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι η μισόταπα περιγράφεται ως bior.
Σε πολυ μακρινα δισκακια (ειχε κανα δυο τετοια το δεξι γηπεδο στο Σχιστο)μετραει πιστευω η καλη κατασταση του σκαγιου,να ειναι δηλαδη ατσαλακωτο, ωστε να διατηρει μεγαλυτερη κινητικη ενεργεια στις ακραιες ντουφεκιες και πυκνοτερη κατανομη.Έχω μια απορία και θέλω να μου την λύσουν οι σπεσιαλίστες.
Στα κυνηγητικά φυσίγγια με σκάγια εμπλουτισμένα με αντιμόνιο, καταλαβαίνω την χρησιμότητα τους και την ύπαρξη τους. Στα σκοπευτικά όμως δυσκολεύομαι λίγο να την καταλάβω. Άντε να δεχτώ ότι ένα φυσίγγι με σκάγια αντιμονίου θα παρουσιάσει μια πιο σφικτή κατανομή λόγο της διατηρημένης σφαιρικότητας των σκαγιών που οφείλεται στην μεγαλύτερη σκληρότητα. Αυτό όμως μπορεί να επιτευχθεί και με την επιλογή μιας πιο σφιχτής σύσφιξης σε ένα απλό φυσίγγι, με το τίμημα βέβαια να χάσουμε κάποια σκάγια.
Αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο η σκληρότητα ενός σκαγιού με αντιμόνιο θα σπάσει τον δίσκο, ενώ τα "μαλακά" σκάγια ενός απλού φυσιγγιού δεν θα τον σπάσουν. Εν κατακλείδι, έχει ουσιαστικό αντίκρυσμα η χρήση σκοπευτικών φυσιγγίων αντιμονίου στο Ελληνικό sporting ?
Η προσωπική μου άποψη είναι, όχι.
Εν κατακλείδι, έχει ουσιαστικό αντίκρυσμα η χρήση σκοπευτικών φυσιγγίων αντιμονίου στο Ελληνικό sporting ?
Σε πολυ μακρινα δισκακια...στις ακραιες ντουφεκιες
Συμφωνω,γιαυτο αναφερθηκα στις εξαιρεσεις.Γιάννη γιαυτό αναφέρθηκα στο Ελληνικό sporting. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απαιτητικό.
Αν θυμάμαι καλά από τις πρώτες εφαρμογές που βρήκαν τα σκληρά και επινικελωμενα σκαγια ήταν στην περιστεροβολια με γομωσεις 35-36 γρ ν.7.
Ο leo σίγουρα ξέρει καλύτερα να μας πει.
Παιζοντουσαν λεει χοντρα στοιχηματα στα περιστερακια τοτε και οχι μονο ανθοδεσμες και μεταλλια!