Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν βγαζει τετοια τουφεκια μπορει και να με κανει για πρωτη φορα μετα απο χρονια να χρησιμοποιησω στην τσιχλα εμπορικο

Σκεφτομαι και εγω να το ρίξω συστηματικά στην τσίχλα με αυτά που ειδα χθες στο σκοπευτήριο.θα του πω να μου γεμίσει Ν9.
Όσο ο καιρός είναι μαλακός είναι μια χαρά. Μόλις πέσουν οι παγωνιες και οι υγρασιες τα αφήνω στην άκρη. Μιλάω από προσωπικές εμπειρίες και μόνο.

Όσο ο καιρός είναι μαλακός είναι μια χαρά. Μόλις πέσουν οι παγωνιες και οι υγρασιες τα αφήνω στην άκρη. Μιλάω από προσωπικές εμπειρίες και μόνο.
Γιαννη η κερκυρα παιζει σε αλλοι πηστα με την υγρασια που εχει ...εδω το 90% απο τα 28 αρια και οχι μονο βγενουν νοκ αουτ.

Αυτες οι υγρασιες ειναι που μας τα χαλανε εδω στα νησια..αλλα οσα γεμιζω 24αρια με σκοπευτικη πυριτιδα την prima sv παραδοξως μου τραβανε καλα και σε αυτους τους καιρους

[
Γιαννη η κερκυρα παιζει σε αλλοι πηστα με την υγρασια που εχει ...εδω το 90% απο τα 28 αρια και οχι μονο βγενουν νοκ αουτ.

Αυτες οι υγρασιες ειναι που μας τα χαλανε εδω στα νησια..αλλα οσα γεμιζω 24αρια με σκοπευτικη πυριτιδα την prima sv παραδοξως μου τραβανε καλα και σε αυτους τους καιρους
Δεν αντιλέγω Μίλτο αλλά όπως λέει και παραπάνω ο Ηλίας όσα έχω ρίξει με φουλ υγρασία και παγωνιά απλά δεν......
Όσο έχει μαλακό καιρό είναι μια χαρά, ακόμα θυμάμαι σε μπασιμο ένα πρωινό του Οκτωμβρη με υγρασία όπου επώνυμα σπορτινηκ 28αρια ήταν για πέταμα και μετά τις 09:30 που καθάρισε ο καιρός θεριζαν .

[

Δεν αντιλέγω Μίλτο αλλά όπως λέει και παραπάνω ο Ηλίας όσα έχω ρίξει με φουλ υγρασία και παγωνιά απλά δεν......
Όσο έχει μαλακό καιρό είναι μια χαρά, ακόμα θυμάμαι σε μπασιμο ένα πρωινό του Οκτωμβρη με υγρασία όπου επώνυμα σπορτινηκ 28αρια ήταν για πέταμα και μετά τις 09:30 που καθάρισε ο καιρός θεριζαν .
Δυστυχως αυτο ειναι μεγαλο προβλημα..γενικα με τετοιο καιρο καλο ειναι να προτινουντε τροποποιημενες μονοβασικες πυριτιδες οπως η f2×28 που δεν ξερω ποιο εμπορικο γεμιζεται με αυτη ή την g2000

[

Εδω μονο του ζωχιου τα 28αρι με f2*28 κανουν δουλεια αλλα τα εχει πανακρηβα

Λευτέρη από οτι ξερω έχουν κάλυκα Fiocchi πυριτιδα csb6 και piston skeet καρδάρα.
Ευχαριστώ Γιάννη ,πολύ καλό set up ,πέρυσι τα έριξα στο skeet και μου είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις αλλά δεν το έχω με τα σφαξιματα

Πιο μαλακο το hyperion απο τα παλιοτερα σκοπευτικα του που ειχα δοκιμασει κ πολυ σφιχτο τουλαχιστον στο 725 που το δοκιμασα...
Στα 35 μετρα με 3 αστρα... Ωραια σπασιματα ειχε...

the nearest capital one bank
Πολύ ωραία ντουφεκιά και με πολύ καλή τιμή.Και αν ειναι και πιο μαλακό σε αίσθηση απο το προηγούμενο όπως λες ,ακόμη καλύτερα.
Μπράβο στον Αντρέα που συνεχίζει να εκπλήσσει και να κρατάει τις τιμές εκεί χαμηλά.

Λοιπόν σήμερα έριξα στο Σχιστό μόνο τα fantom sporting. Προερχόμενος από το nsi due δεν χρειάστηκε γενικά κάποια προσαρμογή άρα μου φαίνονται αρκετά γρήγορα. Μάλιστα χωρίς ενοχλητική ανάκρουση. Θα έλεγα σχετικά μαλακό. Τα σπασίματα μου άρεσαν πολύ και σημειωτέον μου εδωσε με το u2 καποια γεμάτα και ιδαίτερα μακρινά σπασίματα. Συμπέρασμα άκρως θετικό. Μόνη παραφωνία το ότι ενώ είχα συνηθίσει το διαφανή κάλυκα, ανοίγω το επόμενο κουτί και είχε κίτρινο-πορτοκαλί κάλυκα και κόλλησα λίγο. Αλλα οκ καμία πρακτική σημασία. Σειρά παίρνουν με την πρώτη ευκαιρία τα επόμενα προς δοκιμή και θα γράψω συμπεράσματα. Καλησπέρα σε όλους κ χρόνια πολλά.

Παίδες να πώ τη γνώμη μου, έχοντας ρίξει αγωνιστικά, αυτό το φυσίγγι που ταίριαξε σε εμένα κ το βρήκα εξαιρετικό είναι το nsi due 28 gr. Πολύ γρήγορο, ο συγκεντρωτήρας piston skeet του επιτρέπει να αποδίδει άριστα κ σε πιο κοντινά πιάτα, κρατώντας ταυτόχρονα κατανομές κ για τα πιο μακρινά. Επιλογή μου στους αγώνες από πλευράς τσόκ ήταν τα muller U1 U2 καθόσον τα περισσότερα πιάτα ήταν σχετικά κοντά και o συνδιασμός αυτός μου άρεσε. Είχα δοκιμάσει και του κένταυρου αλλά ομολογώ πως δεν μου ταίριαξαν εμένα προσωπικά παρότι αναγνωρίζω ότι αποτελεί ένα τιμιότατο φυσίγγι κ σε δελεαστική τιμή. Κ βέβαια η προσπάθεια αυτή συνέβαλε τα μέγιστα από πλευράς ανταγωνισμού στο να πέσουν οι τιμές. Από Ελληνικά έχω στο νού μου να δοκιμάσω Ρουμελιώτη, Super Kill, Fantom και θα ηθελα να δω και το series 2 της Lambro. Αυτή τη στιγμή έχω πάρει fantom και πρόκειται να τα δοκιμάσω πρώτα. Στη συνέχεια θα δοκιμάσω τα super kill και τα υπόλοιπα και θα γράψω τις εντυπώσεις μου.
Για τα δυο φυσίγγια που έγραψες έχουμε ακριβώς την ίδια άποψη!θεωρω πως του Ρουμελιωτη θα σου ταιριάξει καλύτερα...είναι γρήγορο φυσίγγι σαν το due που έριχνες...τα καλά χρόνια που μας έκανε άλλες τιμές ο τουρις δεν τα άλλαζα σε προπόνηση και αγώνα!

Για τα δυο φυσίγγια που έγραψες έχουμε ακριβώς την ίδια άποψη!θεωρω πως του Ρουμελιωτη θα σου ταιριάξει καλύτερα...είναι γρήγορο φυσίγγι σαν το due που έριχνες...τα καλά χρόνια που μας έκανε άλλες τιμές ο τουρις δεν τα άλλαζα σε προπόνηση και αγώνα!
Είναι στα άμεσα πλάνα μου να δοκιμάσω και του ρουμελιώτη.

Status
Not open for further replies.
Back