Χωρίς να ξέρω,από τον τίτλο το δεύτερο ίσως έχει πιο ανοιχτές κατανομές...Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Hyperion sporting και του Hyperion compac;
Χωρίς να ξέρω,από τον τίτλο το δεύτερο ίσως έχει πιο ανοιχτές κατανομές...Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Hyperion sporting και του Hyperion compac;
Καλησπερα σας! Γιώργο το sporting,θα ειναι για τις πιο μακρυνες βολές του fitasc sporting.θεωρητικά πιο συγκεντρωτικο από το compak .δεν το έχει βγάλει ακόμα στην παραγωγή.απο οτι ξερω αυτό τον καιρό ειναι στο τελικό στάδιο δοκιμών του φυσίγγιου και θα κυκλοφορήσει σύντομα.Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Hyperion sporting και του Hyperion compac;
Φίλε τα ιδα αρκετά μαλακά εγωΤου oscar τα σκοπευτικά όσοι τα έριξαν τους φάνηκαν μαλακά ;
Πολύ κάπνα τα πιατάκια Γιάννη!!Πολύ καλό φυσιγγιό!την υγεία μου να χω και να μπορώ να πηγαίνω στους αγώνες μονο αυτα θα παιζω!!εχουν και καλή τιμή και είναι και πολύ καλά!Καλησπερα σας! Σκοπευτήριο σήμερα χωρίς να εχω πολυ χρόνο εριξα μια πουλά τα πήγα αρκετά καλα! Ήταν όλη η καλή παρέα εκει και τα ειπαμε λιγο! Ήθελα να ρίξω στον πινακα αλλά και πάλι δεν είχα χρόνο και ετσι ειπα στο Μητσο να ρίξει 2 τουφεκιες μια με τον συγκεντρωτηρα και μια με μισοταπα για να δούμε τι διαφορά έχουν.και τα δυο φυσιγγια ειναι του Ρουμελιωτη.το ένα ειναι το κανονικό sporting 28γρ σε νούμερο 8 και το άλλο μισοταπα σε νούμερο 9..
Να πω οτι θέριζαν πάλι τα φυσιγγια.ο Μητσος έκανε δυο απανωτά 25αρια!! Το τσοκ ειναι 4 άστρα μαμα του guerini summit..
Οπως το λες.βεβαια θα ήταν πιο σωστή η δοκιμή αν είχαμε ίδιο νούμερο σκαγιών και τα δυο.Το κανονικό κρατάει έντονα κέντρα και προφανώς το bior απλώνει την τουφεκια. Και οι δύο καλές τουφεκιές.
το φυσιγγι είναι παρά πολύ καλό έτσι πιστευω και εγω.κατα την γνώμη μου,την έχει πετύχει την γεμισιά ο Ανδρέας και Μπραβο του γιατί και η τιμή είναι η καλύτερη της αγοράς.Πολύ κάπνα τα πιατάκια Γιάννη!!Πολύ καλό φυσιγγιό!την υγεία μου να χω και να μπορώ να πηγαίνω στους αγώνες μονο αυτα θα παιζω!!εχουν και καλή τιμή και είναι και πολύ καλά!
Καλησπερα σας! Σκοπευτήριο σήμερα χωρίς να εχω πολυ χρόνο εριξα μια πουλά τα πήγα αρκετά καλα! Ήταν όλη η καλή παρέα εκει και τα ειπαμε λιγο! Ήθελα να ρίξω στον πινακα αλλά και πάλι δεν είχα χρόνο και ετσι ειπα στο Μητσο να ρίξει 2 τουφεκιες μια με τον συγκεντρωτηρα και μια με μισοταπα για να δούμε τι διαφορά έχουν.και τα δυο φυσιγγια ειναι του Ρουμελιωτη.το ένα ειναι το κανονικό sporting 28γρ σε νούμερο 8 και το άλλο μισοταπα σε νούμερο 9..
Να πω οτι θέριζαν πάλι τα φυσιγγια.ο Μητσος έκανε δυο απανωτά 25αρια!! Το τσοκ ειναι 4 άστρα μαμα του guerini summit..
Γιάννη η πάνω τουφέκια με τα 8αρια Sporting είναι φωτιά δεδομένου των 4 άστρων και μαμά τσοκ.Καλησπερα σας! Σκοπευτήριο σήμερα χωρίς να εχω πολυ χρόνο εριξα μια πουλά τα πήγα αρκετά καλα! Ήταν όλη η καλή παρέα εκει και τα ειπαμε λιγο! Ήθελα να ρίξω στον πινακα αλλά και πάλι δεν είχα χρόνο και ετσι ειπα στο Μητσο να ρίξει 2 τουφεκιες μια με τον συγκεντρωτηρα και μια με μισοταπα για να δούμε τι διαφορά έχουν.και τα δυο φυσιγγια ειναι του Ρουμελιωτη.το ένα ειναι το κανονικό sporting 28γρ σε νούμερο 8 και το άλλο μισοταπα σε νούμερο 9..
Ναι Σταύρο συμφωνω.κατα την προσωπικη μου γνώμη,πολυ συγκέντρωση γενικά αυτό το φυσίγγι και θελει ανοιχτό τσοκ στο compak,που εδω που τα λέμε το 90% των τουφεκιών ειναι 20-35 μέτρα.Γιάννη η πάνω τουφέκια με τα 8αρια Sporting είναι φωτιά δεδομένου των 4 άστρων και μαμά τσοκ.
αυτα τα φυσιγγια εχουν και τιμη και αποδοση ,αφου μπορει με αυτα να κανει προπονηση και να παιξει και σε αγωνες γιατι να μην κανει και τα 25 αρια του !μπραβο!πολυ ριχνουν φθηνα φυσιγγια στην προπονηση και πανε με αλλα στον αγωνα ,δεν ειναι και οτι καλυτερο[.πολυ ωραιες τουφεκιες.]Να πω οτι θέριζαν πάλι τα φυσιγγια.ο Μητσος έκανε δυο απανωτά 25αρια!! Το τσοκ ειναι 4 άστρα μαμα του guerini summit..
Καλησπέρα σας! Γιώργο εμενα δεν μου ανοίγουν.Δοκιμές με Ρουμελιώτη compak στα 25μ και 35μ με τσοκ muller U2 και U3 αντίστοιχα. Όπλο Caesar Guerini Summit Sp. 76cm. Eλπίζω να φαίνονται...
https://imgur.com/a/hdUtgKf
https://imgur.com/a/Om5T6VR
Kαλησπέρα Γιάννη. Εσύ με ποιο τρόπο ανεβάζεις φωτο?Καλησπέρα σας! Γιώργο εμενα δεν μου ανοίγουν.
Γιώργο στα 25 φοβερή κατά την γνώμη μου.στα 35 καλη μου φαίνεται και αυτή.στα πιατα πως τα είδες?Δοκιμές με Ρουμελιώτη compak στα 25μ και 35μ με τσοκ muller U2 και U3 αντίστοιχα. Όπλο Caesar Guerini Summit Sp. 76cm. Eλπίζω να φαίνονται...
https://imgur.com/a/hdUtgKf
https://imgur.com/a/Om5T6VR
Kαλημέρα! Γιάννη όπως έχω αναφερθεί και άλλες φορές πρόκειται για εξαιρετικό φυσίγγι. Τα σπασίματα που παίρνω είναι γεμάτα ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις. Επίσης αυτό το φυσίγγι δουλεύει το ίδιο καλά με όλα τα μαμισια τσοκ άλλα και με τα kicks smoke που έχω.Γιώργο στα 25 φοβερή κατά την γνώμη μου.στα 35 καλη μου φαίνεται και αυτή.στα πιατα πως τα είδες?
Τα muller δουλευεις στο σκοπευτήριο; Εχεις δει διάφορες απο τα μαμήσια σε κατανομές; Φαίνεται τα Muller να κατανέμουν την τουφεκια και στην περιφέρεια χωρίς πολυ πυκνό κέντρο.Kαλημέρα! Γιάννη όπως έχω αναφερθεί και άλλες φορές πρόκειται για εξαιρετικό φυσίγγι. Τα σπασίματα που παίρνω είναι γεμάτα ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις. Επίσης αυτό το φυσίγγι δουλεύει το ίδιο καλά με όλα τα μαμισια τσοκ άλλα και με τα kicks smoke που έχω.
Ναι Γιάννη τα muller δουλεύω σκοπευτήριο, όπως φαίνεται βάζουν κάπως περισσότερα σκάγια στην περιφέρεια με λιγότερο πυκνό κέντρο, αυτό υπό προϋποθέσεις μπορεί να σου δώσει κάποιο πιάτο παραπάνω. Καθαρίζουν πολύ εύκολα και είναι πολύ όμορφα πάνω στο όπλοΤα muller δουλευεις στο σκοπευτήριο; Εχεις δει διάφορες απο τα μαμήσια σε κατανομές; Φαίνεται τα Muller να κατανέμουν την τουφεκια και στην περιφέρεια χωρίς πολυ πυκνό κέντρο.
Τα U2 και U3 που αναφερεις σε τι τσοκαρισμα αντιστοιχουν?Ναι Γιάννη τα muller δουλεύω σκοπευτήριο, όπως φαίνεται βάζουν κάπως περισσότερα σκάγια στην περιφέρεια με λιγότερο πυκνό κέντρο, αυτό υπό προϋποθέσεις μπορεί να σου δώσει κάποιο πιάτο παραπάνω. Καθαρίζουν πολύ εύκολα και είναι πολύ όμορφα πάνω στο όπλο