Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα U2 και U3 που αναφερεις σε τι τσοκαρισμα αντιστοιχουν?
Εγω εχω το U1-U2 στο 692,αλλά ακόμα δεν τα εχω ρίξει πολυ.
Σταύρο εδω ειναι:
I7fD2wF.png

ybIfkl5.png

Κ εγώ δουλευω muller σε invector plus. Εχω τα U1 U2 U3. Συνήθως δουλευω U1 U2 αφου τα περισσότερα πιάτα που εχω δει σπανε ανάμεσα στα 15-30 μετρα. Αν γουστάρω εγώ ή το σχήμα το απαιτήσει αλλάζω σε U2-U3.

Σημειωτέον ότι το U1 το δίνει για βολές μέχρι 32 μετρα, το U2 για βολές μέχρι 41 μετρα και το U3 μεχρι 55 μετρα.

Το U0 πάντως σε πίνακα με 28 gr στα 35 μέτρα με 686 αυλό 18,4 έβγαλε καταπληκτική τουφεκιά ,μου έκανε εντύπωση η κατανομή που έδωσε και στα 25 μέτρα και πόσο καλά την κράτησε και στα 35 .Αλλά για να το φέρεις απ' έξω σου παιρνουν το κεφάλι

Το U1 εάν δεν το ρίχνεις το παίρνω εγώ να το λιώσω χσχαχαχαχαχα!!!!!!;!
Χαχα αν δεν μου κάνει θα το δώσω.3 πουλες εχω ρίξει με αυτό τιποτα αλλο.ααα και μια μερα που πηρα καταλαθος το 692 αντί για το 686 στα ορτυκια..τα θέρισε τότε κάτι λίγα που βρήκα.

Χαχα αν δεν μου κάνει θα το δώσω.3 πουλες εχω ρίξει με αυτό τιποτα αλλο.ααα και μια μερα που πηρα καταλαθος το 692 αντί για το 686 στα ορτυκια..τα θέρισε τότε κάτι λίγα που βρήκα.
Εάν το δώσεις το έχω γκαβατζωσει από τώρα !!!!!!!!!!!

Η πρώτη τουφεκιά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο κλειστεί και με καλύτερη κατανομή .
και γω θα την περίμενα πιο κλειστή αλλά δεν....τα μέτρα είναι πραγματικά από την κάννη του όπλου μέχρι τον πίνακα

και γω θα την περίμενα πιο κλειστή αλλά δεν....τα μέτρα είναι πραγματικά από την κάννη του όπλου μέχρι τον πίνακα
Αυτή την τουφεκιά και πιο κλειστεί την βγάζει η Α400 με μαμά εσω έξω 4* με 28gr uno prima και με του Κενταύρου ,από την άλλη τα super kill που έριξα 28 gr μου έδωσε παρόμοια εικόνα με την δικιά σου
Μην επηρεαζεσαι από τα ορτύκια ,αυτά πέφτουν με ότι και εάν ρίξεις ,θεωρώ ότι μάλλον δεν σου ταιριάζει το muller χσχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Δεν εννοώ ότι η Α400 βγάζει καλύτερη τουφεκιά από το guerini απλά λέω πως το συγκεκριμένο φυσιγγι δεν δείχνει αυτό που θα περίμενα ,σε αντίθεση με αυτά που σου έγραψα που βγάζουν πολύ όμορφες τουφεκιές τεκμηριωμενα .

Εάν το δώσεις το έχω γκαβατζωσει από τώρα !!!!!!!!!!!
Θα σου πω Λευτέρη.
Lambro σειρα 3 N8.5 28γρ 35μ U3 και Lambro trap N8.5 30m U3. Summit sport. 76cm

qadP7i4.jpg

FKbhu1n.jpg
οντως η πρώτη σκόρπισε αρκετά ,αλλα μήπως σε αυτά τα μέτρα δουλέψει καλύτερα το U4.η δεύτερη με το trap κατά την γνώμη μου πολύ καλη.

Status
Not open for further replies.
Back