Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδω στο 2.40 φαίνεται ότι ρίχνει με flush choke...ένα από τα 5 καλύτερα τουφέκια της Ιταλίας στο compak..
Και εδώ αυτος αλλα και ο πατέρας του πιο μετα Veniero Spada ρίχνουν με beretta 692 και flush chokes.στο 0,58 φαίνεται καθαρά το όπλο.μιλαμε για κορυφαίους σκοπευτές στο compak αλλα και στο sporting.[/QUOTE
Εδω στο 2.40 φαίνεται ότι ρίχνει με flush choke...ένα από τα 5 καλύτερα τουφέκια της Ιταλίας στο compak..
Και εδώ αυτος αλλα και ο πατέρας του πιο μετα Veniero Spada ρίχνουν με beretta 692 και flush chokes.στο 0,58 φαίνεται καθαρά το όπλο.μιλαμε για κορυφαίους σκοπευτές στο compak αλλα και στο sporting.
Πω ρε παιδί μου πόσο πολύ μπουκαρισμενοι στο όπλο πάνω είναι ,όλο αυτό δεν είναι πολύ κουραστικός τρόπος να ρίχνεις ; Βέβαια ο κάθε ένας όπως γουστάρει και οι συγκεκριμένοι από ότι λέτε είναι top ,από την άλλη υπάρχουν top που σίγουρα ρίχνουν με διαφορετικό τρόπο ,όπως μάθει ο καθένας ,τελικά υπάρχει σωστός τρόπος στησίματος σώματος και επωμισεις ;

Gemini optima HP flush καμπάνα..έξοδος τσοκ 18,9 αυλός 18,6.οπλο beretta 692 32”.φυσιγγι Ρουμελιωτης sporting Ν8.αποσταση 30 μέτρα ακριβώς.
Πολύ βιαστικά είχα ρίξει την τουφεκια στον πίνακα πιο πολύ για να δω τι κάνει αυτό το τσοκ..δεν φαίνεται και πολύ καλά αλλα ένα συμπέρασμα βγαίνει.
FLarG81.jpg
Εδεσε πολυ καλα το φυσιγγι γιαννη με το τσοκ αλλα επειδη ειναι συγκεντρωτικο για δοκιμασε και ενα αλλο φισιγγι στο πινακα.

Πω ρε παιδί μου πόσο πολύ μπουκαρισμενοι στο όπλο πάνω είναι ,όλο αυτό δεν είναι πολύ κουραστικός τρόπος να ρίχνεις ; Βέβαια ο κάθε ένας όπως γουστάρει και οι συγκεκριμένοι από ότι λέτε είναι top ,από την άλλη υπάρχουν top που σίγουρα ρίχνουν με διαφορετικό τρόπο ,όπως μάθει ο καθένας ,τελικά υπάρχει σωστός τρόπος στησίματος σώματος και επωμισεις ;
Beretta-fiocchi-μπούκα και φωτιά!
Forza Italia!!!
Πιστευω ο Michael θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια στο compak Πανευρωπαϊκά! Πέρυσι πήρε το Grand Prix Κύπρου με 197/200!
dbwplRZ.png

https://www.fitasc.com/fr/competition/results/750-compet

Εδεσε πολυ καλα το φυσιγγι γιαννη με το τσοκ αλλα επειδη ειναι συγκεντρωτικο για δοκιμασε και ενα αλλο φισιγγι στο πινακα.
Ναι Κώστα,θα δοκιμάσω,σιγά-σιγά να ρίξω πρώτα με όλα τα τσοκ που εχω και του Ρουμελιωτη το sporting που ρίχνω τωρα.

Λοιπον, χτες εριξα πρωτη φορα τα Lambro Series 2 σε ενα γηπεδο μαλλον ευκολο και κοντινο, αν εξαιρεσεις βεβαια 1 τροχια που δεν ηταν και τοσο, καθως και αλλα δυο πιατα που αν τα αφηνες η τουφεκια ηταν καπως απομακρυσμενη. Σε γενικες γραμμες ομως το σχημα ηταν κοντινο.

Εριξα την πρωτη πουλα σχεδον μονοτουφεκιες. Τα σπασιματα τους ακομα και τα σχετικα μακρινα ηταν ωραια και το ιδιο αμεσα με το due (ειχα μισο κουτι για συγκριση και πειραματα), ενω ελαχιστες φορες ειχα σπασμενα σε 2-3 κομματια, αλλα αυτο μαλλον οφειλεται στο σχετικα κοντινο του σχηματος. Αυτο που μου αρεσε ειναι πως δε δυσκολευτηκα με τις προσκοπευσεις, ιδιες μου φανηκαν σε σχεση με τα due, ουτε και η ανακρουση ηταν εντονη πολυ, αλλα οχι και ανεπαισθητη ομως.

Οποτε πρωτο δειγμα θετικο, και με τον Ηλια που ριξαμε μαζι, περιπου ιδια πραγματα ειδε και κεινος. Μενει τωρα να τα δοκιμασω και σε ενα πιο μακρινο σχημα, ή σε πολυ γρηγορες τραβερσες, που εκει το due λογω ατρακτου με βοηθουσε παρα πολυ

Λοιπον, χτες εριξα πρωτη φορα τα Lambro Series 2 σε ενα γηπεδο μαλλον ευκολο και κοντινο, αν εξαιρεσεις βεβαια 1 τροχια που δεν ηταν και τοσο, καθως και αλλα δυο πιατα που αν τα αφηνες η τουφεκια ηταν καπως απομακρυσμενη. Σε γενικες γραμμες ομως το σχημα ηταν κοντινο.

Εριξα την πρωτη πουλα σχεδον μονοτουφεκιες. Τα σπασιματα τους ακομα και τα σχετικα μακρινα ηταν ωραια και το ιδιο αμεσα με το due (ειχα μισο κουτι για συγκριση και πειραματα), ενω ελαχιστες φορες ειχα σπασμενα σε 2-3 κομματια, αλλα αυτο μαλλον οφειλεται στο σχετικα κοντινο του σχηματος. Αυτο που μου αρεσε ειναι πως δε δυσκολευτηκα με τις προσκοπευσεις, ιδιες μου φανηκαν σε σχεση με τα due, ουτε και η ανακρουση ηταν εντονη πολυ, αλλα οχι και ανεπαισθητη ομως.

Οποτε πρωτο δειγμα θετικο, και με τον Ηλια που ριξαμε μαζι, περιπου ιδια πραγματα ειδε και κεινος. Μενει τωρα να τα δοκιμασω και σε ενα πιο μακρινο σχημα, ή σε πολυ γρηγορες τραβερσες, που εκει το due λογω ατρακτου με βοηθουσε παρα πολυ
Είναι πολύ καλό φυσέκι τελικά. Κι εμένα μου αρέσει. Σίγουρα έχει αρκετά καλή συγκέντρωση, αφού την περασμένη εβδομάδα στο κάτω γήπεδο έσπασα επανειλημμένα το πιάτο του τραπ με την κάτω κάννη (με μόλις 2/10 τσοκ) σίγουρα 30 - 35 μέτρα τουλάχιστον ... και καλά σπασίματα, όχι 2-3 κομμάτια, που σημαίνει ότι έπαιρνε πάνω από 3 σκάγια.
Σίγουρα δεν είναι Due ... ούτε σε ταχύτητα ούτε σε ανάκρουση (και δεν μπορεί να είναι, με 0,05 - 0,08 γρ. διαφορά πυρίτιδας, με το ίδιο καψούλι), αλλά ούτως ή άλλως η όποια (μικρή) διαφορά ταχύτητας δεν πιστεύω ότι παίζει αισθητό ρόλο στις προσκοπεύσεις, στις μικρές και μεσαίες αποστάσεις που ρίχνουμε πάνω.
Θεωρώ ότι ένας βασικός παράγοντας, που βγήκε καλό φυσέκι, είναι τα σκάγια του. Μπορεί για κάποιους που το ψειρίζουν πολύ το θέμα, το 2% αντιμόνιο να φαίνεται λίγο για σκοπευτικό φυσίγγι και να προδιαθέτει αρνητικά. Από σκληρότητα δεν ξέρω τι λένε ... Όμως κατά τα άλλα, όπως είδα από αυτά που άνοιξα, φαίνεται να είναι αρκετά καλής ποιότητας σκάγια, σε σφαιρικότητα, ομοιομορφία μεγέθους και γυάλισμα.
Ας ελπίσουμε ότι θα κρατήσει την ίδια ποιότητα ... και δεν θα αρχίσει αργότερα να βάζει ότι νά'ναι ... ;)

Αυτά Παύλο! Gemini optima hp flush.στην Ιταλία που βλέπεις παρα πολλά 692 στα σκοπευτήρια εχω δει να παιζουν πολλοί με flush ειδικά στα 81cm.

0JLkXGQ.jpg
Γιάννη από που τα αγόρασες αν επιτρέπεται γιατί ενδιαφέρομαι αλλά δεν μπόρεσα να τα βρω Ελλάδα σε κάποιο site..

Γιάννη από που τα αγόρασες αν επιτρέπεται γιατί ενδιαφέρομαι αλλά δεν μπόρεσα να τα βρω Ελλάδα σε κάποιο site..
Λευτέρη κατευθείαν από τη Gemini!
Εγω πηρα 4 τσοκ 39€ το ένα μαζί με τα μεταφορικα...χρεώνει από οτι θυμάμαι 20€ μεταφορικα ή πάρεις 1 ή πάρεις 10 τσοκ..
έχουν φοβερη εξυπηρέτηση στέλνουν άμεσα.
https://store.geminichokes.com/en/product/51-flush-choke-12-gauge

Last edited:
Δεν έχει τα flush στο site Σταύρο μόνο τα εσω έξω +2m έχει από ότι είδα
Σου φερνει οτι θελεις.
Συμφωνω με Γιαννη για κατευθειαν αγορα απο το σαιτ τους αλλα για μεγαλη παραγγελια αν θες 1-2 τσοκ τα μεταφορικα ειναι πολλα πιο φθηνα βγαινει απο
Μανδηλαρα.
Λευτερη μη στηριζεσαι στο σαιτ του παρε τον τηλεφωνο

Χθες έριξα μια πούλα με τα Oscar sporting τα νέα σε Νο8

Πολύ γρήγορο και μαλακό φυσίγγι όχι σαν το προηγούμενο με G2000 το οποίο ήταν αρκετά δυνατό

Το προτείνω ειδικά τώρα στα €5 αρκεί να κρατήσει την συνταγή ίδια,,,για τα σκάγια άκουσα από φίλο που το άνοιξε ότι έχει διαφορά στα μεγέθη,,αν ξαναβρώ θα ανοίξω ένα

Χθες έριξα μια πούλα με τα Oscar sporting τα νέα σε Νο8

Πολύ γρήγορο και μαλακό φυσίγγι όχι σαν το προηγούμενο με G2000 το οποίο ήταν αρκετά δυνατό

Το προτείνω ειδικά τώρα στα €5 αρκεί να κρατήσει την συνταγή ίδια,,,για τα σκάγια άκουσα από φίλο που το άνοιξε ότι έχει διαφορά στα μεγέθη,,αν ξαναβρώ θα ανοίξω ένα
Παύλο με ποια φυσίγγια αγωνίζεσαι;

Status
Not open for further replies.
Back