Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χθες πρώτη φορά επίσκεψη στο σκοπευτήριο Ασπροπύργου Αν και offtopico στα τρία γήπεδα sporting που έριξα μου φάνηκαν αρκετά έυκοκες οι τροχιές και οι ταχύτητες παρότι είχα να ντουφεκισω έξι μήνες 20 με 24 έκανα στις 5 πουλες που έριξα.
Φυσίγγια έριξα τα πράσινα λαμπρό sporting τα super kill κανονικά και τα μεσοταπα και τα gorilla sporting που είχα πάρει με την προσφορά στο σαλαπάτα τα γκορίλα παιδιά είχαν πολύ ανάκρουση κ κουραστικά. Από σπασίματα δεν είδα καμία διαφορά με όλα τα ακριβώς το ίδιο εκανα

Καμιά σχέση με τα DUE, δε θα σου αρέσουνε Ηλία ... .sarcastic. Αρκετά πιο μαλακά, ίδια πυρίτιδα αλλά διαφορά στη δόση πάνω από 0,10 γρ. ;)
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-160#post-294654
Χωρις να τα εχω δοκιμασει Στελιο και στο σαιτ της NSI φαινοντε πιο αργα τα δινουν V1 380 αντι 415 νομιζω του κλασσικου Due

Tωρα ειδα το σφαξιμο σου οντως καπου στο 1,40 επρεπε να ειναι η δοση της AS28.
Θα παρω 2 κουτακια οταν ερθουν και βλεπωντας και κανοντας.
Οι πληροφοριες λενε οτι και τα κλασσικα αγαπητα μας Due θα διατεθουν πιο φτηνα απο οτι ειναι τωρα με την ελευση των Europe στα μαγαζια

.well done. Πιστεύω ότι αυτά θα ήταν πιο καλά από τα original !!! :)
Κοιτα ο Παυλος δεν ειναι δειγμα γραφης γιατι και με αλατι γεμισμενα να του δωσω θα τα καπνισει.
Στη συγκεκριμενη πουλα εκανε 24 επειδη το ενα το πουλησε.
Τωρα ειναι και θεμα ψυχολογιας και μενα αμα μου δινανε ιδιογομωσης και ειχα μαθει με φτιαχτα και μου πηγαινανε καλα κιολας θα αργουσα να τα εμπιστευτω

Εγω ειμαι πολυ εχαριστημενος με του Ρουμελιωτη λιγες μερες που τα ριχνω... Τα παει κ μπαλα το 725 οποτε ακομα κ με τσοκ 4-3 μου δινουν μια σιγουρια οτι το πιατο θα σπασει οπουδηποτε κ αν αποφασισω να το τουφεκισω...
Μαλιστα εχθες στον πινακα με τσοκ carlson IC πραγματικης συσφιξης 1,5/10 στα 25 μετρα ολη η τουφεκια εκανε ενα κυκλο 70 ποντους...

Tελευταιες μερες κυνηγιου μιας και δεν υπηρχε ενδιαφερον κυνηγετικο το ριξαμε στα γυψινα
εντος κτηματος.Δοκιμασα τα saga skeet και ομολογω οτι ειναι ενα πολυ καλο φυσιγγι και
αρκετα συγκεντρωτικο.Με 4 διαφορετικα οπλα τα αποτελεσματα ηταν σχεδον ιδια.

τελικα οτι ισπανικο ειναι εγγυηση:)
Σε γενικες γραμμες ναι,ισχυει αυτο.Τα Ρουμελιωτης καλα ηταν αλλα δεν μου αρεσε
καθολου το κλεισιμο του.Καθολου ποιοτικο με βυθισμενο το 6αρι,δεν λεω οτι χαλαει
αρκετα την ντουφεκια αλλα ρε μαστορα τα φτιαχνεις που τα φτιαχνεις.....καντα λιγο
να βλεπονται,τοσο δυσκολο ειναι πια??

Τα Europe τα εριξα λιγο περσι, πολυ μαλακα σαν αισθηση φυσιγγια, καμμια σχεση με τα Due αλλα τα πραματα που εχω δει με τα δευτερα, δε τα ειδα. Υπολογιζω βεβαια πως αν ασχοληθεις σοβαρα και ριξεις καμποσα, θα κανουν επισης κηδειες. Αυτο που βλεπω παντως ειναι πως και με τα serie 2 και με τις αναθεωρημενες τιμες των NSI κατι κινηται. Φυσικα στην αγορα παιζουν ακομα δυνατα, και καλως, και οι αλλοι εγχωριοι κατασκευαστες.

Απο τη μια χαιρομαι βεβαια που τα φυσιγγια που μ'αρεσουν πεφτουν σαν τιμη, αλλα με προβληματιζει και το γεγονος της επομενης αγορας καθως νομιζω πως υπαρχουν και αντικαταστατες.

Status
Not open for further replies.
Back