Τι ξέρουμε Σταύρο;Περιμενε μια βδομαδα ερχονται σε καλη τιμη τα NSI Due Europe 28 με ιδια μπαρουτι με τα Due τα γνωστα (AS Vectan) και συγκεντρωτηρα Nobel GT ιδιο με αυτο των Uno Prima που ειναι καλος.
Τι ξέρουμε Σταύρο;Περιμενε μια βδομαδα ερχονται σε καλη τιμη τα NSI Due Europe 28 με ιδια μπαρουτι με τα Due τα γνωστα (AS Vectan) και συγκεντρωτηρα Nobel GT ιδιο με αυτο των Uno Prima που ειναι καλος.
Καμιά σχέση με τα DUE, δε θα σου αρέσουνε Ηλία ... Αρκετά πιο μαλακά, ίδια πυρίτιδα αλλά διαφορά στη δόση πάνω από 0,10 γρ.Τι ξέρουμε Σταύρο;
Χωρις να τα εχω δοκιμασει Στελιο και στο σαιτ της NSI φαινοντε πιο αργα τα δινουν V1 380 αντι 415 νομιζω του κλασσικου DueΚαμιά σχέση με τα DUE, δε θα σου αρέσουνε Ηλία ... Αρκετά πιο μαλακά, ίδια πυρίτιδα αλλά διαφορά στη δόση πάνω από 0,10 γρ.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-160#post-294654
Ε άμα δεν κλωτσάνε τι να τα κάνω ΣτέλιοΚαμιά σχέση με τα DUE, δε θα σου αρέσουνε Ηλία ... Αρκετά πιο μαλακά, ίδια πυρίτιδα αλλά διαφορά στη δόση πάνω από 0,10 γρ.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-160#post-294654
387 και 410 m/s ...Χωρις να τα εχω δοκιμασει Στελιο και στο σαιτ της NSI φαινοντε πιο αργα τα δινουν V1 380 αντι 415 νομιζω του κλασσικου Due
Ειχα κανει ενα κουτακι ιδιογομωση αντιγραφη των Due με Piston Skeet γεμισμενα στο 1,40 και εριξε ο Παυλος μια πουλα.387 και 410 m/s ...
Στα DUE που είχα σφάξει είχα βρει 1,43 γρ. (AS) ...
Αγιο δε λες τιποτα αχχαχαχχχαχάγιο DUE σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες
Πιστεύω ότι αυτά θα ήταν πιο καλά από τα original !!!Ειχα κανει ενα κουτακι ιδιογομωση αντιγραφη των Due με Piston Skeet γεμισμενα στο 1,40 και εριξε ο Παυλος μια πουλα.
Κοιτα ο Παυλος δεν ειναι δειγμα γραφης γιατι και με αλατι γεμισμενα να του δωσω θα τα καπνισει.Πιστεύω ότι αυτά θα ήταν πιο καλά από τα original !!!
τελικα οτι ισπανικο ειναι εγγυηση.Δοκιμασα τα saga skeet και ομολογω οτι ειναι ενα πολυ καλο φυσιγγι
και λίγο παραπάνω στα τελευταίας εισαγωγής.....387 και 410 m/s ...
Στα DUE που είχα σφάξει είχα βρει 1,43 γρ. (AS) ...
Σε γενικες γραμμες ναι,ισχυει αυτο.Τα Ρουμελιωτης καλα ηταν αλλα δεν μου αρεσετελικα οτι ισπανικο ειναι εγγυηση