Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολλα σπανε και με ενα σκαγι, αλλα πολλα δισκακια εχουμε μαζεψει με διαμπερεις τρυπες και αλωβητα να φευγουν. Οποτε θες ενα συνδυασμο ωστε να σπασει το δισκακι

Δεν μου εχει συμβει μεχρι σημερα διαμπερη τρυπα σε δισκακι Βικτωρα. Σιγουρα εχεις σπασει χιλιαδες περισσοτερα
απο εμενα....αλλα το 95% αυτων που πεφτουν κατω ασημαδευτα σπανε. Οσα δεν σπανε μου φερνει ο σκυλος
πισω και δεν εχω δει τρυπες φιλε!!!

Δεν μου εχει συμβει μεχρι σημερα διαμπερη τρυπα σε δισκακι Βικτωρα. Σιγουρα εχεις σπασει χιλιαδες περισσοτερα
απο εμενα....αλλα το 95% αυτων που πεφτουν κατω ασημαδευτα σπανε. Οσα δεν σπανε μου φερνει ο σκυλος
πισω και δεν εχω δει τρυπες φιλε!!!
Αρκετά διαμπερή και με παραπάνω σκάγια.Επίσης και χτυπημένα στο σόκορο χωρίς αποτέλεσμα.

Σε φασεις προπονησης και χαλαρων αγωνων, ολοι μας κανουμε δοκιμες. Οταν ομως μετραει και το τελευταιο πιατο στο συνολικο σκορ, ειτε για μεταλλιο ειτε για αξιοπρεπη εμφανιση (ενα ευκολο χαμενο πιατο μπορει να σου καταστρεψει το συνολικο σκορ), τοτε πας στο δοκιμασμενο που εχεις συνηθισει.

Οταν εχεις καποιο σοβαρο επιπεδο ομως μπορεις να διαχειριστεις, και τα λιγοτερα γραμμαρια, και το ευκολο χαμενο πιατο, και ολα, τουλαχιστον ευκολοτερα απο οτι μπορουμε εμεις που δεν εχουμε τετοιες ικανοτητες.

Νικο, το θεμα ειναι να σπασει στον αερα, και να μετρησει. Αν σπασει κατω, ειτε με διαμπερες ειτε αλωβητο, δεν εχει σημασια το σκορ, γιαυτο τα τελευταια 1-2 χρονια ριχνω μονο 7μιση

Αρκετά διαμπερή και με παραπάνω σκάγια.Επίσης και χτυπημένα στο σόκορο χωρίς αποτέλεσμα.

ΟΚ. Αυτο τι σημαινει........ ?? Οτι ειναι καλη ή κακη ποιοτητα ?? Πολλες φορες μου εχουν σπασει δισκακια
κατα την εκτοξευση...προσωπικα προτιμω τα ''σκληρα'' ας πουμε....αλλα που να ξερεις τι εχει το κιβωτιο
μεσα. Υπαρχουν κατηγοριες και στα δισκακια ?? Εννοω σκληρα και μαλακα ?? δεν λεω για αυτα με την
σκονη ( πουδρα σε χρωμα ) μεσα που ειναι για αγωνες σκοποβολης.

Ναι, υπαρχουν. Οπως επισης φυσιγγια με υπερβολικες ταχυτητες μπορουν να τρυπησουν ενα δισκακι και να μην το χωρισουν στα 2. Η μπορει ενα περιφερειακο σκαγι να χτυπησει το δισκακι στη γωνια του πχ, και να μη φυγει κομματι

ΟΚ. Αυτο τι σημαινει........ ?? Οτι ειναι καλη ή κακη ποιοτητα ?? Πολλες φορες μου εχουν σπασει δισκακια
κατα την εκτοξευση...προσωπικα προτιμω τα ''σκληρα'' ας πουμε....αλλα που να ξερεις τι εχει το κιβωτιο
μεσα. Υπαρχουν κατηγοριες και στα δισκακια ?? Εννοω σκληρα και μαλακα ?? δεν λεω για αυτα με την
σκονη ( πουδρα σε χρωμα ) μεσα που ειναι για αγωνες σκοποβολης.
Ο Λαγός είναι σκληρό πιάτο.Το μπατού δυσκολο αν πρέπει να τουφεκιστεί φλύδα.
Οι ποιό εμπειροι λένε οτι τα περισσότερα διαμπερή οφείλονται σε σκληρά σκάγια.
Μεχρι εκεί γνωρίζω.Το 7.5 είναι πολύ αποτελεσματικό σε όλα.

Ο Λαγός είναι σκληρό πιάτο.Το μπατού δυσκολο αν πρέπει να τουφεκιστεί φλύδα.
Οι ποιό εμπειροι λένε οτι τα περισσότερα διαμπερή οφείλονται σε σκληρά σκάγια.
Μεχρι εκεί γνωρίζω.Το 7.5 είναι πολύ αποτελεσματικό σε όλα.

Για τον λαγο ξερω οτι ειναι σκληρο πιατο....το μπατου δεν ξερω τι ειναι ....ορολογια αγνωστη σε μενα.... ( και
ευχομαι να μην παρεξηγηθω ). Τωρα το Ν7,5 που λες....το ιδιο λεει και ο ''δασκαλος'' μου ( φιλος μου ) οποιος το
δουλευει πολυ στα κυνηγια του. Εγω οπως προανεφερα βαζω Ν8,5.....και οταν σημαδεψω σωστα ....το
δισκακι γινεται σκονη!!
ΥΓ. Για την επομενη σεζον....θα παρω και Ν7,5 .

Ειναι ειδος δισκακιου το battue το οποιο ειναι σχετικα επιπεδο (δεν μοιαζει σαν πιατακι φαγητου οπως τα κανονικα) και συνηθως εχει τροχιες ελλειπτικες. Μπορει πχ να ξεκινησει απο μηχανη και να βλεπεις το πλαι του και επειτα να γυρισει στην πορεια "προσωπο" για να ριξεις. Αν επιλεξεις να ριξεις βλεποντας τη "φλουδα" θες χοντρο σκαγι και πυκνη κατανομη για να εισαι σιγουρος

Ειναι ειδος δισκακιου το battue το οποιο ειναι σχετικα επιπεδο (δεν μοιαζει σαν πιατακι φαγητου οπως τα κανονικα) και συνηθως εχει τροχιες ελλειπτικες. Μπορει πχ να ξεκινησει απο μηχανη και να βλεπεις το πλαι του και επειτα να γυρισει στην πορεια "προσωπο" για να ριξεις. Αν επιλεξεις να ριξεις βλεποντας τη "φλουδα" θες χοντρο σκαγι και πυκνη κατανομη για να εισαι σιγουρος

Βικτωρα σε ευχαριστω....και το λεω ειλικρινα. Δεν το γνωριζα....καταλαβαινεις λοιπον το επιπεδο γνωσεων
που εχω απο σκοπευτηριο φιλε!! ;) :)

ΣΙγα ρε συ, οι γνωσεις ειναι για να τις μοιραζομαστε.
Ειναι ωραια ασχολια το σκοπευτηριο, ειναι ευκαιρια να μαθεις το οπλο σου, να δουλεψεις βολες που υστερεις, να δοκιμασεις φυσιγγια και ελαφριες γομωσεις.

Απλα θελει χρονο και χρημα φυσικα

Βικτωρα σε ευχαριστω....και το λεω ειλικρινα. Δεν το γνωριζα....καταλαβαινεις λοιπον το επιπεδο γνωσεων
που εχω απο σκοπευτηριο φιλε!! ;) :)
Και ότι θές από ιδιογόμωση,
Θα σου στείλω το τηλ να παίρνεις εμένα ......

Προσωπικα τα δισκακια με βοηθησαν παρα πολυ σε ολους τους τομεις....οπλο -σκοπευση - σεταπ - κυνηγι
και γι'αυτο τον λογο πολυ περισσοτερα φυσιγγια εχω ριξει σε δισκακια παρα στο κυνηγι....ειδικοτερα τις
δυο τελευταιες ασχημες σεζον που ειχαμε.

Status
Not open for further replies.
Back