Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
κάποια πιάτα στην πρώτη πούλα που έριξα τα έσπαγα με την 2η μέχρι να το ξαναβρώ λίγο στο 7 γήπεδο για ζέσταμα,,,μετά όλα καλά προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα ξανά

έριξα στην πρώτη επίσκεψη με άπνοια και στην δευτερη με αρκετό αέρα,,,από τα γήπεδα που θα παίξουν στα δύο πρώτα δεν δυσκολευτηκα καθόλου να έχασα 2 πιάτα στο 3 γηπεδο και στο 2ο γηπεδο κανένα,στο 4 γήπεδο το πεύκο που λέμε έχει το D ,την πρώτη μέρα το έσπαγα συνέχεια ,την δευτερη φορά που πήγα το έσπασα 2 φορές και είναι το πιάτο που με δυσκολεύει, όλα τα υπόλοιπα βατά,,στο γήπεδο με τα διπλά on report 25ρια

για προπόνηση και μετά από 7 μήνες δεν έχω παράπονο

Ναι το d στο πεύκο είναι δύσκολο γιατί είναι γρήγορο,ψηλοπέφτει και σηκώνεις κεφάλι.
Ωραίες τροχιές.Τις έπαιξα από μία φορά την Τετάρτη (μαζί με τον Ψυλλάκη)
97/100 αυτός,τ@ρ!!!ια μου εγώ...Αχα χαα..
Πλάκα κάνω.Γενικά δεν μετράω.Καλούτσικα τα πήγα.

Δεν έχω ειλικρινά δοκιμάσει σοβαρή πούλα με 24.
Νομίζω πως ναι αν δεν είσαι κέντρα 100%.
Οχι μόνο πλήθους αλλά και μεγαλύτερου κύκλου.
Τώρα αν κάποιος καίει τα 25άρια χαλαρά κ κέντρα ΟΛΑ, αλλάζει το θέμα.
Κουβεντα κανουμε παντα .Δεν το παιζω κατι , απλα σου προτεινω να δοκιμασεις

Να προσθέσω ότι ένα πιάτο είναι πολύ ποιό εύκολο να σπάσει όταν η μηχάνή του δώσει πολύ spin.
Συνήθως οι καινούριες έχουν αυτήν την δυνατότητα λόγω ελατηρίου σε συνδιασμό με το λάστιχο.
Οσο στροφάρει το πιάτο τόσο ποιό εύκολα σπάει.Κάντε τεστ σε στα θερό.
Θα εκπλαγείτε.Δεν σπάει εύκολα.
Οι μηχανές αυτές που τα spinάρουν γίνονται αντιληπτές από τις καμπύλες τροχιές που παίρνουν τα πιάτα.
Και τις περισσότερες κάπνες σε τέτοια πιάτα τις βλέπουμε.
Κάτι εισερχόμενα ψόφια κλπ
Βλέπουμε καλά σπασίματα αλλά όχι κάπνες.
Ακόμα μια αιτία που δεν σπάνε εύκολα είναι ηζέστη!!!
Μαλακώνουν κ ιδιαίτερα τα μαύρα και σηκώνουν διατρηση.
Σε χώρες ζεστές οι πρωινές πούλες σε αγώνες είναι οι ποιό ευνοικές.
Κ οταν εχουν βραχει δεν σπανε με τπτ .Πολυ σωστα εγραψες οτι η φυγοκεντρος τα σπαει πιο ευκολα.Ο λαγος στην κοντρα θελει κανονικα ν 6 το οποιο απαγορευεται

Το 90% αυτό πιστεύει για τις τσίχλες, ότι αν ρίξουν με 32 θα πάρουν περισσότερες επειδή λέει το 32......διορθώνει!
Το θεμα της αισθανομενης ανακρουσης ειναι το πιο σπουδαιο .Οταν παταμε κουμπωνουμε σωστα στο χτενι θελουμε φυσιγγι αεροβολου ειδικα το καλοκαιρι .Αυτο ειναι το μεγα θεμα

Κ οταν εχουν βραχει δεν σπανε με τπτ .Πολυ σωστα εγραψες οτι η φυγοκεντρος τα σπαει πιο ευκολα.Ο λαγος στην κοντρα θελει κανονικα ν 6 το οποιο απαγορευεται
Αυτό που είπα με τη ζέστη δεν το έχω διαπιστώσει εγώ.
Σε μια πρόσφατη κουβέντα που είχα με το Ψιλλάκη μου το είπε.Συγκεκριμένα σ εναν αγώνα στο dubai τουφεκούσαν λαγό και δεν..με τπτ προκοπή.
Τελειώνει η πούλα και φεύγει ο digweed να πάει να δεί τα πιάτα...Βρήκε τά καλά με τρύπες διαμπερές.
Οι πρωινοί είχαν κάνει την διαφορά.Ο καλύτερος με 165 και όλοι με 7.5ν...

είμαι της άποψης και αυτό κάνω,πως το κάθε άθλημα θέλει το φυσίγγι του,τώρα όποιος θέλει δοκιμές τις κάνει ,όποιος θεωρεί σίγουρο τον εαυτό του σε αγώνα να ρίξει 24γρ επίσης το κάνει ειδικά αν έχει ρίξει πολλά από αυτά τα φυσίγγια σε προπονήσεις ( οι δοκιμές που είπα ) όπως και τί του δίνει σιγουριά,,,εμένα σιγουριά μου δίνουν προς το παρόν τα 28γρ ,,,όταν κάνω δοκιμές και εξαντλήσω το 24γρ ίσως αλλάξω
Παύλο ρίξε έτσι για την εμπειρία σε μια πούλα sporting φυσίγγια trap και θα με θυμηθείς. Μην αλλάξεις τίποτα, όπως ρίχνεις πάντα.

Κουβεντα κανουμε παντα .Δεν το παιζω κατι , απλα σου προτεινω να δοκιμασεις
Παράγγειλα χθές να μου φέρουν σήμερα 5 κουτάκια 24άρια 7.5 , έτσι να μου φύγει η ιδέα.
Θα τα ρίξω και θα γράψω εντυπώσεις.

Παύλο ρίξε έτσι για την εμπειρία σε μια πούλα sporting φυσίγγια trap και θα με θυμηθείς. Μην αλλάξεις τίποτα, όπως ρίχνεις πάντα.

δεν είπα ότι δεν έχω ρίξει Γιώργο,,,Κενταυρος και Lambro έχω δοκιμάσει όχι τόσο όμως ώστε να μπορέσω να αντικαταστήσω τα 28,,αν και πάλι με 28 θα έριχνα σίγουρα !

Εγώ πάντως πέρυσι όλη την σαιζόν με 24 trap lambro ( τα μωβ ) έριχνα , με σφιχτά τσοκ ( για να το κάνω και καλά πιό δύσκολο. )
Μιά φορά λοιπόν λέω ,.......

ωραία αφού τα "καίω" με τα 24γρ και με 1/2 θα βάλω 28γρ και 3/4 και θα κάνω 25άρια συνέχεια.

.......... περιττό να πω ότι πήρα τα αρ.@%#δια μου. χεχεχεχε.

το ξαναγύρισα μετά στα 24 και ησύχασα ............... αμ πως.........

δεν είπα ότι δεν έχω ρίξει Γιώργο,,,Κενταυρος και Lambro έχω δοκιμάσει όχι τόσο όμως ώστε να μπορέσω να αντικαταστήσω τα 28,,αν και πάλι με 28 θα έριχνα σίγουρα !
Ναι, έτσι για την καβλάντα, ρίξε να πεις εντυπώσεις!

Εγώ πάντως πέρυσι όλη την σαιζόν με 24 trap lambro ( τα μωβ ) έριχνα , με σφιχτά τσοκ ( για να το κάνω και καλά πιό δύσκολο. )
Μιά φορά λοιπόν λέω ,.......

ωραία αφού τα "καίω" με τα 24γρ και με 1/2 θα βάλω 28γρ και 3/4 και θα κάνω 25άρια συνέχεια.

.......... περιττό να πω ότι πήρα τα αρ.@%#δια μου. χεχεχεχε.

το ξαναγύρισα μετά στα 24 και ησύχασα ............... αμ πως.........
Ολα τελικα ειναι μια εικονα κ τπτ αλλο .Κοντακι απολυτο κ ολα απλοποιουνται , πολυ πιο ανετα κ διαχειρισιμα τα 24

Παράγγειλα χθές να μου φέρουν σήμερα 5 κουτάκια 24άρια 7.5 , έτσι να μου φύγει η ιδέα.
Θα τα ρίξω και θα γράψω εντυπώσεις.
Κυριακή πρωί στο Σχιστό έγινε η δοκιμή.
Επαιξα 2 πούλες με τα 24άρια,μία κανονική και μία 35άρα με ένα μονό κ 3 ντουμπλέδες,ο τελευταίος sim.
Ναι.Είναι ξεκούραστα,δεν είναι νέο αυτό.
Είναι ποιό συγκεντρωτικά και ποιό γρήγορα.
Στα αρκετά κοντινά είχα γεμάτα σπασίματα αλλά φαινόταν η τουφεκιά να διαλύει τα 3/4μπροστινά του πιάτου.
Οπλο ίδιο, τσοκ ίδια.Γνώριμες τροχιές.
Στα μακρινά είχα περισσότερα αστέρια κ λιγότερα γεμάτα σπασίματα.
Λίγες διχάλες κ λίγο μειωμένο σκόρ.
Τις εικόνες δεν τις άλλαξα και έριχνα όπως μ τα 28.
Στους ντουμπλέδες για ένα όπλο ποιό ελαφρύ από το δικό μου σίγουρα βοηθάνε πολύ.
Πιστεύω ότι για κάποιον που δεν τον νοιάζει το νούμερο + -(3-4) πιάτα είναι μιά χαρά.
Σε εμένα τα αστέρια του 24αριόυ είναι γεμάτα σπασίματα με το 28άρι,

οι διχάλες-αστέρια

και τα zero -διχάλες αντίστοιχα.
Αρα από το γενικό μου σκορ υπολόγισα να μου στερούν 3-4πιάτα.
Θα πεί κάποιος:αν τα ρίξεις κ τα μάθεις καλά?
Ισως ρίχνω σχεδόν τα ίδια
έστω κ με 100 σκάγια λιγότερα...
Προς το παρόν τα χρειάζομαι αυτά τα 100 σκάγια.
Ισως,νάμαστε καλά, μετά από 5 χρόνια να μήν τα χρειάζομαι και να καίω τα 25άρια για πλάκα.
Πάντως και αυτοί που παίζουν 10+χρόνια δεν βλέπω να τα προτιμούν και δεν βλέπω σημαντικό λόγο γιατί να τα προτιμήσουν.

Αυτά από εμένα.

Κυριακή πρωί στο Σχιστό έγινε η δοκιμή.
Επαιξα 2 πούλες με τα 24άρια,μία κανονική και μία 35άρα με ένα μονό κ 3 ντουμπλέδες,ο τελευταίος sim.
Ναι.Είναι ξεκούραστα,δεν είναι νέο αυτό.
Είναι ποιό συγκεντρωτικά και ποιό γρήγορα.
Στα αρκετά κοντινά είχα γεμάτα σπασίματα αλλά φαινόταν η τουφεκιά να διαλύει τα 3/4μπροστινά του πιάτου.
Οπλο ίδιο, τσοκ ίδια.Γνώριμες τροχιές.
Στα μακρινά είχα περισσότερα αστέρια κ λιγότερα γεμάτα σπασίματα.
Λίγες διχάλες κ λίγο μειωμένο σκόρ.
Τις εικόνες δεν τις άλλαξα και έριχνα όπως μ τα 28.
Στους ντουμπλέδες για ένα όπλο ποιό ελαφρύ από το δικό μου σίγουρα βοηθάνε πολύ.
Πιστεύω ότι για κάποιον που δεν τον νοιάζει το νούμερο + -(3-4) πιάτα είναι μιά χαρά.
Σε εμένα τα αστέρια του 24αριόυ είναι γεμάτα σπασίματα με το 28άρι,

οι διχάλες-αστέρια

και τα zero -διχάλες αντίστοιχα.
Αρα από το γενικό μου σκορ υπολόγισα να μου στερούν 3-4πιάτα.
Θα πεί κάποιος:αν τα ρίξεις κ τα μάθεις καλά?
Ισως ρίχνω σχεδόν τα ίδια
έστω κ με 100 σκάγια λιγότερα...
Προς το παρόν τα χρειάζομαι αυτά τα 100 σκάγια.
Ισως,νάμαστε καλά, μετά από 5 χρόνια να μήν τα χρειάζομαι και να καίω τα 25άρια για πλάκα.
Πάντως και αυτοί που παίζουν 10+χρόνια δεν βλέπω να τα προτιμούν και δεν βλέπω σημαντικό λόγο γιατί να τα προτιμήσουν.

Αυτά από εμένα.
Πολύ σωστός.

Κυριακή στα Ψαχνά έριξα 3x κουτιά series 3 και αλλα 5x series 2

πολύ ευχαριστημένος και με τα δύο,γεμάτα σπασίματα και πολύ καλές ταχύτητες,το series 3 με περισσότερο κλώτσο και τιμή +0,85 λεπτά πάνω από το series 2 που κοστίζει €4,95 οπότε θα παραμείνει σαν πρώτη επιλογή μου το series 2 το οποίο βρίσκεις ακόμα και στα περίπτερα ανα πάσα στιγμή και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα ακριβότερα

δεν δίνω καθόλου βάση στο αντιμόνιο του 2% και 3% είναι μικρή η διαφορά και έχω την εντύπωση,η οποία είναι καθαρά προσωπική,πως από το ίδιο βαρέλι βάζουν σκάγια αλλά και να ισχύει κάτι τέτοιο αντισταθμίζεται στο Νο των σκαγιών του Νο8 στα series 2 και στο No8.5 του series 3

Status
Not open for further replies.
Back