Ναί συμφωνώ.Είναι πολλά τα 85.Δεν σε αμφισβητώ και γνωρίζω ότι οι κανες αυτής της κατασκευής είναι η τελευταία εξέλιξη με πολύ καλά αποτελέσματα με το 40 μετ' δεν έχω θέμα αλλά με τα 89 και 85 με 2αστρα προσωπικά δεν μου είναι πιστευτό.
Ναί συμφωνώ.Είναι πολλά τα 85.Δεν σε αμφισβητώ και γνωρίζω ότι οι κανες αυτής της κατασκευής είναι η τελευταία εξέλιξη με πολύ καλά αποτελέσματα με το 40 μετ' δεν έχω θέμα αλλά με τα 89 και 85 με 2αστρα προσωπικά δεν μου είναι πιστευτό.
Αν έχεις shotkam και αποστασιόμετρο κάνε αυτό που σου είπα. (εγώ έχω μόνο το δεύτερο αλλιώς θα το είχα ήδη κάνει).Μάλιστα ενδιαφέρον! Εγώ έχω βίντεο με δίσκους από shotkam και πιστεύω πως γνωρίζω ακριβώς τα μέτρα που είναι τα πιάτα αν θες μπορώ να σε βοηθήσω..
Το βίντεο είναι εδώ:
Αν θες με ρωτάς..
Και 10% να κάνεις λάθος το συμπέρασμα βγήκε.Το βίντεο με την δοκιμή στα 42μ το θέλω για έναν πολύ απλό λόγο ...
Για το αν πρέπει τον μαύρο κύκλο γύρω από το red dot να τον λαμβάνω υπόψη ή όχι.
ναι αλλα και με τι φυσιγγια ριχνει!Για δείτε όμως και αυτό!!!!
δεν σκοτώνουν αυτάΓια δείτε όμως και αυτό!!!!
Έχει ξανασυζητηθεί το βίντεο αυτό.Για δείτε όμως και αυτό!!!!
Ένα πράγμα θα αναφέρω και δεν ξανασχολιάζω.. Επειδή όπως έχω ξαναπεί σε Παγκόσμια Sporting έχει καθιερωθεί πλέον σε κάθε γήπεδο να υπάρχει ένα Extreme πιάτο το οποίο κερδίζει μια κάρτα.. Δλδ όπως καταλαβαίνεται αυτά τα πιάτα είναι στημένα και μετρημένα με αποστασιόμετρο, το τι χρονοκαθυστέρηση έχει ένα πιάτο που σπάει στα 90 μέτρα δεν θα μπορεί κανείς να το πιστέψει.. Επειδή πήρα κάποιες τέτοιες κάρτες (οι οποίες για μένα είναι ντουφεκιές που θέλουν και μεγάλη δόση τύχης, γιατί πρέπει να ρίξεις και μπροστά αλλά και αρκετά πάνω από το πιάτο επειδή τα σκάγια αρχίζουν και πέφτουν σε αυτά τα μέτρα), οι χρόνοι της ντουφεκιάς ήταν οι εξης: Βγαίνει το πιάτο βάζεις αρκετά μπροστά και πάνω όπως προανέφερα πατάς σκανδάλη, βλέπεις το πιάτο οτι δεν έχει σπάσει ξαναεπωμίζεις να ρίξεις την δεύτερη ντουφεκιά και μόλις έχεις βάλει την προσκόπευση και πας να πατήσεις βλέπεις το πιάτο να σπάει απο την πρώτη ντουφεκιά.. Χωρίς υπερβολές.. Τώρα στο βίντεο με τα 150m βλέπω το χρόνο που κάνει να σπάσει το πιάτο και απλά γελάω σαρδόνια που λέει και ο φίλος μου ο Κούρτης..
Με νούμερο 6,5 28grΜε τι νουμερο σκαγια Γερασιμε ???
Ξερεις εκ των προτερων την ταχυτητα του φυσιγγιου ?? Και τι ταχυτητες εχουν ??
Ποση προσκοπευση βαζεις ??
Ποσο μεγαλη δοση τυχης χρειαζεται ??? ΠΧ .Στα 50 πιατα ποσα σπας σε αυτα τα μετρα ???
Μην παρεξηγηθω....ρωταω γιατι εχω αγνοια απο σκοπευτηριο!!!
Με νούμερο 6,5 28gr
Εννοείται οτι γνωρίζουμε τις ταχύτητες και έχεις προπονηθεί τις προηγούμενες μέρες..
Τι εννοείς πόση προσκοπεύση? Οση πιστεύεις πως είναι ικανή για να σπάσει το πιάτο.
Σε αυτά τα μέτρα χρειάζεται αρκετή δόση τύχης. Δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια πόσα πιάτα σπάω αλλά πιστεύω πως θα είναι απο 25/50 και κάτω.
Mg2 Tungsten,.......Kαμιά σχέση με μόλυβδοΈνα πράγμα θα αναφέρω και δεν ξανασχολιάζω.. Επειδή όπως έχω ξαναπεί σε Παγκόσμια Sporting έχει καθιερωθεί πλέον σε κάθε γήπεδο να υπάρχει ένα Extreme πιάτο το οποίο κερδίζει μια κάρτα.. Δλδ όπως καταλαβαίνεται αυτά τα πιάτα είναι στημένα και μετρημένα με αποστασιόμετρο, το τι χρονοκαθυστέρηση έχει ένα πιάτο που σπάει στα 90 μέτρα δεν θα μπορεί κανείς να το πιστέψει.. Επειδή πήρα κάποιες τέτοιες κάρτες (οι οποίες για μένα είναι ντουφεκιές που θέλουν και μεγάλη δόση τύχης, γιατί πρέπει να ρίξεις και μπροστά αλλά και αρκετά πάνω από το πιάτο επειδή τα σκάγια αρχίζουν και πέφτουν σε αυτά τα μέτρα), οι χρόνοι της ντουφεκιάς ήταν οι εξης: Βγαίνει το πιάτο βάζεις αρκετά μπροστά και πάνω όπως προανέφερα πατάς σκανδάλη, βλέπεις το πιάτο οτι δεν έχει σπάσει ξαναεπωμίζεις να ρίξεις την δεύτερη ντουφεκιά και μόλις έχεις βάλει την προσκόπευση και πας να πατήσεις βλέπεις το πιάτο να σπάει απο την πρώτη ντουφεκιά.. Χωρίς υπερβολές.. Τώρα στο βίντεο με τα 150m βλέπω το χρόνο που κάνει να σπάσει το πιάτο και απλά γελάω σαρδόνια που λέει και ο φίλος μου ο Κούρτης..
Mg2 Tungsten,.......Kαμιά σχέση με μόλυβδο
Θα δοκιμασεις μονο το νο7.5 που θα μπορει να εχει καποιο αποτελεσμα, τα υπολοιπα δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν κατι στα 85 μετραΕ' πες το χρυσοστομε......!!!!
Παιδες το εχω δηλωσει....και το λεω αληθεια....απο σκοπευτηριο ειμαι εντελως ασχετος....
Απο την αλλη δεν μπορω να βγαλω ''ακρη''....με το τι φυσιγγια ριχνετε....
Εαν ειναι ετσι οπως τα λεει ο φιλος ο Λαμπης....( και τον πιστευω ) τι δοκιμες να κανω εγω με
μολυβδινα σκαγια βρε παιδες ??
Νίκο, στο βιντεάκι φαίνεται με τι ρίχνει. 35 γρ. ν.6 τουνγκστένιο( βολφράμιο)
Θα δοκιμασεις μονο το νο7.5 που θα μπορει να εχει καποιο αποτελεσμα, τα υπολοιπα δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν κατι στα 85 μετρα