Τι υψος εχει Περι ο πυργος;Εγώ στα 85 μέτρα ,δεν βλέπω καν το πιάτο.
Όσοι μένετε Αθήνα ,Περάστε Μεσογείων 1.
Απέναντι από το Ιπποκράτειο.
Είναι ο πύργος των Αθηνών .
26 όροφοι ..
Καθηστε από κάτω και κοιτάξτε τον τελευταίο...
Αυτά...
Τι υψος εχει Περι ο πυργος;Εγώ στα 85 μέτρα ,δεν βλέπω καν το πιάτο.
Όσοι μένετε Αθήνα ,Περάστε Μεσογείων 1.
Απέναντι από το Ιπποκράτειο.
Είναι ο πύργος των Αθηνών .
26 όροφοι ..
Καθηστε από κάτω και κοιτάξτε τον τελευταίο...
Αυτά...
Μιας και μιλαμε για τετοιες αποστασεις,μπορει τελικα να εχει καποιος επαναλαμβανομενες επιτυχιες στα 60-80 μετρα στην τσιχλα,με 28αρια σε νο 9 ή 8;;;
Ειχε ξανατεθει το θεμα παλιοτερα απο πιστολερο καουμποϋδες,που καταρριπτουν οτι και οπου δει το ματι τους,χαλαραααα...
Εγώ ποτέ.Μεχρι max 50 μέτρα και με κανά κωλόφαρδο κεντρικό σκάγι για τα φυσίγγια που λές.Μιας και μιλαμε για τετοιες αποστασεις,μπορει τελικα να εχει καποιος επαναλαμβανομενες επιτυχιες στα 60-80 μετρα στην τσιχλα,με 28αρια σε νο 9 ή 8;;;
Ειχε ξανατεθει το θεμα παλιοτερα απο πιστολερο καουμποϋδες,που καταρριπτουν οτι και οπου δει το ματι τους,χαλαραααα...
Δηλαδή μας λές ότι θα κάνεις 320μ ποδαρόδρομο κ.Νίκο (80+80+80+80 );Θοδωρα .Κατσε να δουμε πρωτα εαν φτανουν εκει.....Σιγουρα φτανουν πιστευω....το ποσα δεν ξερω...
Κατσε να δουμε και ''πως'' φτανουν τι διατρηση εχουν σε αυτα τα μετρα και τα απλα με 2% και αυτα με 5%
αντιμονιο σε Ν8,5 και Ν7,5 .
Δηλαδή μας λές ότι θα κάνεις 320μ ποδαρόδρομο κ.Νίκο (80+80+80+80 );
Είναι μία ουτοπία...!!! Ούτε καν φτάνουν καλά-καλά τα ψιλά σκάγια σε τέτοιες αποστάσεις, και εάν φτάνουν δεν έχουν δύναμη ούτε μπαλόνι να σπάσουν...!!! Πολλώ δε μάλλον να τρυπήσουν μύες και κόκκαλα για να καταβάλουν ένα θήραμα...! Άσε που σε αυτήν την απόσταση το ένα σκάι με το άλλο θα απέχει μερικά μέτρα...!!!Μιας και μιλαμε για τετοιες αποστασεις,μπορει τελικα να εχει καποιος επαναλαμβανομενες επιτυχιες στα 60-80 μετρα στην τσιχλα,με 28αρια σε νο 9 ή 8;;;
Είναι μία ουτοπία...!!! Ούτε καν φτάνουν καλά-καλά τα ψιλά σκάγια σε τέτοιες αποστάσεις, και εάν φτάνουν δεν έχουν δύναμη ούτε μπαλόνι να σπάσουν...!!! Πολλώ δε μάλλον να τρυπήσουν μύες και κόκκαλα για να καταβάλουν ένα θήραμα...!
Eεεεεε.... στην προηγούμενη σελίδα..Μετά τον φαρμακοχέριΠου είναι το βίντεο ; Δεν το έχω δει ;
Μου θυμισες πριν δέκα χρόνια μια παρομοια συζήτηση στο Άρτεμις, τότε πρωτοασχοληθηκα με τα 70 μέτρα, είχα τότε φτιάξει φυσιγγι που πηγε 4 σκάγια ν 6 στο πιατο στα 70 μέτρα , ιδιογομωση φυσικά στα 34 γρ με όπλο μια Super sport που είχα τότεΠιάτο εισερχόμενο που να δείχνει σώμα στα 70 μέτρα σπάει.Οχι πάντα αλλά σπάει.
Ποια η ακριβής διάμετρος του δίσκου ?Eεεεεε.... στην προηγούμενη σελίδα..Μετά τον φαρμακοχέρι
Οταν τα τελειώσεις πές κάτι.Ωραία τα ποπ κορν πάντως!
110Ποια η ακριβής διάμετρος του δίσκου ?
Ε ρε τι γινόταν και εκεί μέσα ...Μου θυμισες πριν δέκα χρόνια μια παρομοια συζήτηση στο Άρτεμις, τότε πρωτοασχοληθηκα με τα 70 μέτρα, είχα τότε φτιάξει φυσιγγι που πηγε 4 σκάγια ν 6 στο πιατο στα 70 μέτρα , ιδιογομωση φυσικά στα 34 γρ με όπλο μια Super sport που είχα τότε