Όταν είδα το βίντεο , πριν αρκετές ημέρες που ανέβηκε στο f/b , αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω κατευθείαν , αλλά μετά λέω άστο μωρέ τι σε νοιάζει όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Όμως διαβάζοντας τα σχόλιά σας θα καταθέσω και εγώ την άποψή μου.
Αρχικά δεν αμφισβητώ στο ελάχιστο την αξία του Νίκου σαν ΠΟΛΥ μεγάλου αθλητή στο skeet . Και πως μπορεί κανείς να το κάνει άλλωστε όταν ο άνθρωπος έχει αμέτρητες , σε παγκόσμιο επίπεδο διακρίσεις , μαζί και το 125/125.
Επειδή όμως είχα την τύχη να συμμετέχω σε αγώνες compak , που ήταν και ο Νίκος και οι υπόλοιποι κορυφαίοι αθλητές στην Ελλάδα στο compak , θα σας πω το εξής.
Στο skeet μπορεί να είναι κορυφαίος , στο compak είναι απλώς καλός . Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από τον Νίκο στο compak στην Ελλάδα και αυτό έχει την εξήγησή του , που δεν είναι της παρούσης.
Πάμε τώρα στο βίντεο το οποίο έχει γυριστεί στα Ψαχνά στο γήπεδο νο 3. Αυτό το γήπεδο το έχω ρίξει με αυτά τα πιάτα ( τώρα έχουν αλλάξει ) και έχω άποψη για τις αποστάσεις. Τα νούμερα λοιπόν που αναφέρονται είναι , επιεικώς , άσχετα με την πραγματικότητα. Και όποιος έχει ελάχιστη σχέση με το άθλημα και βλέπει την προσκόπευση στην shotkam καταλαβαίνει ότι π.χ. η ντουφεκιά που αναφέρεται σαν 55 μ , είναι ζήτημα να είναι 40 μ ( εγώ την κόβω για 35 μ ) .
Να μην αναφερθώ λοιπόν στα 80 και στα 85 και στο άλλο το ανέκδοτο με τα περιφερειακά σκάγια γιατί θα γίνω κακός.
Αισθάνθηκα μεγάλη λύπη που είδα αυτόν τον εξαίρετο αθλητή και άνθρωπο να γίνεται μαριονέτα για τις διαφημιστικές ανάγκες ενός βίντεο.
Να πω εδώ επίσης ότι , τα series 5 της LAΜBRO είναι καταπληκτικά φυσίγγια και τα χρησιμοποιούν κορυφαίοι αθλητές. Όπως επίσης και το sporting το πράσινο το LAMBRO το οποίο είναι το αγαπημένο μου σε 7 1/2 .
Αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα και άλλο να λες ότι με ένα φυσίγγι εμπορίου σπας πιατάκι στα 85 μέτρα .
Κύριοι να σοβαρευτούμε.
Λέω εγώ τώρα ...........