Γιωργο μονο για χειμωνα τα prima ....η γενικοςΤα uno prima πολύ τα γουστάρω, ταιριαξαμε απολυτα.
Γιωργο μονο για χειμωνα τα prima ....η γενικοςΤα uno prima πολύ τα γουστάρω, ταιριαξαμε απολυτα.
Δεν ξεχωρίζω τα φυσίγγια σε χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά, πόσο μάλιστα στο σκοπευτήριο.Γιωργο μονο για χειμωνα τα prima ....η γενικος
Παυλο Τα RM που τα βρησκουμε εδω στην περιοχη μου δεν τα φερνουντα RM Premium Gold 7.5 που τα δοκίμασα στον πίνακα μου άρεσαν
.buy buy..buy buy..buy buy.κοφτα και σταρατα ...αυτος εισαι .lazy.Δεν ξεχωρίζω τα φυσίγγια σε χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά, πόσο μάλιστα στο σκοπευτήριο.
Και εμενα η πρωτη εικονα ηταν πολυ θετικη!Τα uno prima πολύ τα γουστάρω, ταιριαξαμε απολυτα.
λογικά του ΚένταυρουΤο πιο φθηνό 7,5 που κυκλοφορεί στην Αττική, ξέρει κανείς πιο είναι;
ρίξτο.... δώσε στον λαό 7,5 αρι Γιώργο...Το πιο φθηνό 7,5 που κυκλοφορεί στην Αττική, ξέρει κανείς πιο είναι;
έτσι ξέρω κι εγώΡωτάω, δεν ξέρω και θέλω να μάθω. Του Κενταυρου δεν είναι 7,5.
καλό και καλή τιμήΤα GM3 Sporting του Κυργια τα οποία κατα πάσα πιθανότητα ειναι γεμισμένα οχι με GM3 αλλα με κάποια ισπανική οπως συνηθίζει τα τελευταία χρονια η εταιρεια. 5.60 το κουτί
κατα 99% γεμίζεται με CSB5, μαλακό και αρκετά σφιχτό...Τα GM3 Sporting του Κυργια τα οποία κατα πάσα πιθανότητα ειναι γεμισμένα οχι με GM3 αλλα με κάποια ισπανική οπως συνηθίζει τα τελευταία χρονια η εταιρεια. 5.60 το κουτί
Όντως αυτά τα είχα ξεχάσει, τα έβγαζε σε 7,5 παλιά. Θα μάθω.Του Αλεκτορις τα 28αρια;
θες να λεει το κουτι απεξω 7.5 η να εχει σκαγια μεσα στα φυσίγγια διαμ 2,4 χιλ ?? εχει διαφορα το ένα από το άλλοΤο πιο φθηνό 7,5 που κυκλοφορεί στην Αττική, ξέρει κανείς πιο είναι;
πολύ δυσκολα θα βρεις γνησιο 7,5 , ολοι βαζουν 8 η 7 και το λενε 7,5 .μακαρι να βρειςΤην διάμετρο του 7,5 δεν την ξέρω αλλά να είναι 7,5 . Δεν αναφέρομαι στις απατεωνιες.