Σε ποια τιμή τα δίνει Γιάννη ;;Εδω Κέρκυρα ο Ζωχιος παραγει σπόρτινγκ 28γρ σε νούμερο 7.5 με πυρίτιδα f2.
Σύμφωνα με την Ιταλική διαμετρο Τασο...Στα 32 γρ. έχεις γύρω στα 42 σκαγια παραπάνω...Σπυρο λες να εχει καμιά σπουδαία διαφορα από το ν7 ?
.xm. Για να πω την αλήθεια Δημήτρη, σε φυσίγγια της B&P δε εχω τσεκάρει τα σκάγια και αυτό δεν το ξερα...η ΜΒ χρησιμοποιει σκαγια με την ισπανικη κλιμακα , εχουν δηλαδή όλα τα φυσίγγια της σε σχεση με τα αντιστοιχα Ιταλικα Nobel sport λιγο πιο ψιλα σε διαμετρο σκαγια
Σε όλα της τα φυσίγγια ασχέτως νούμερου Δημήτρη;
Αν χρησιμοποιει Ισπανικής διαμέτρου σκάγια σε όλα τα Νο, απο Νο 7 και πάνω είναι ψιλότερα και στα πιο χοντρα του Νο 7 χονδρυτερα...α
από ότι ξερω ναι σε όλα , παντα λιγο ψιλοτερα σκαγια από την Nonel sport
Για το γαλάζιο λες Γιαννη?Εδω Κέρκυρα ο Ζωχιος παραγει σπόρτινγκ 28γρ σε νούμερο 7.5 με πυρίτιδα f2.
Απ' οτι θυμαμαι Χρήστο, πέρσι το καλοκαίρι το είχε γύρω στα 5,90...Σε ποια τιμή τα δίνει Γιάννη ;;
Αν δεν τιμήσεις το σπίτι σου...βρε πολύ τον διαφημίζεται τον Ζωχιο εσείς οι Κερκυραίοι
Χρήστο φετινή τιμή 5.80€, στη κούτα έχει καλύτερη τιμή.Σε ποια τιμή τα δίνει Γιάννη ;;
Τόλη έχει μεγάλη ποικιλία με φανατικούς πελάτες στο νησί αλλά και εκτός νησιού. Ειδικά το διασποράς του ( το μπλέ, 32γρ) και το κόκκινο (32γρ) έχουν γράψει ιστορία στα τσιχλικαρτερα του νησιού από πολλά χρόνια όπως και το καφέ (36 γρ) στα φασσοκαρτερα της Ηπείρου. Τα σπόρτιγκ με f2 τα βγάζει σε νούμερα 7.5,8,9. καθώς επίσεις και τραπ και σκητ 24γρ.βρε πολύ τον διαφημίζεται τον Ζωχιο εσείς οι Κερκυραίοι
Καθόλου λάθος...Το κοκκινο του ζοχιου ειναι 34γρ.αν δεν κανο λαθοσ.
Τα εχω δοκιμασει τα 28αρια σε οκτω νουμερο μου ειχαν ταιριαξει πολυ καλα και με μηδενικη αισθηση ανακρουσηςΚαλημέρα σε όλους
λίγο καθυστερημένα αλλά 28άρι φυσίγγι σε 7,5 που ζήτησαν κάποιοι βρήκα εδώ
http://www.gkioulekas.com.gr/home.php?cat=588
Δεν τα έχω δοκιμάσει θα πάρω προσεχώς...
Νομίζω ότι έχει και τα είχα ρίξει κάποτε στο Σχιστό, ήταν εξαιρετικά με μεγάλη ανταπόκριση στις συσφίξεις.Εχει ρηξει κανενας του καραμανιδη τα 28 αρια; εχει και σε μεσοταπα.
Ναι Θεοφραστε, την προηγουμενη εβδομαδα πηρα...
Μπαρούτη ισπανική CSB 5 και συγκεντρωτήρα Z2M-24, σε κάλυκα FIEM 12/70/12 με καψούλι 686.Τιμη ναι πηρα και εγω τηλ ισχυει. Συνταγη με τι γεμιζει ; καποιος που ξερει ας μας πει.