Εσύ τι δουλειά είχες να βλέπεις τους τραπαδόρους; .xm.Πάντως προχθές στο Σχιστό πολλοί τραπαδώροι δούλευαν τα lambro....
Γιώργο τα έχεις ρίξει και στο κυνήγι ?? κάνω των συνειρμό , επινικελωμένο - διάτρηση καλή τιμή κτλτα RM Premium Gold 28gr n.7,5 στα 5,8€.
Φυσιγγάκι αλλιώτικο
Όχι, θα το κάνω όμως και πράττοντας αιρετικά, όπως μου αρέσει άλλωστε, έχω σκοπό να τα δοκιμάσω, όχι μόνο στην τσίχλα... Πολύ το συμπάθησα αυτό το φυσίγγι.Γιώργο τα έχεις ρίξει και στο κυνήγι ?? κάνω των συνειρμό , επινικελωμένο - διάτρηση καλή τιμή κτλ
ήτανε οι περισσότεροι και μου κατηγορούσαν και τα κενταυρίσια φυσιγγάκια μου.Εσύ τι δουλειά είχες να βλέπεις τους τραπαδόρους; .xm.
.buy buy. ... τι έλεγαν δηλαδή; Τι κακό έχουν τα κενταυρίσια φυσιγγάκια; .xm. Τα καλύτερα χάνω ρε γαμώτο ...και μου κατηγορούσαν και τα κενταυρίσια φυσιγγάκια μου.
.buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.θα το κάνω όμως και πράττοντας αιρετικά, όπως μου αρέσει άλλωστε,
Ναι εννοείτε τα τραπ έριχναν. Εγώ βασικά είμαι αυτή την στιγμή της άποψης αυτή την στιγμή να πάρω όσο ποιο φθηνά φυσίγγια μπορώ και να ρίξω όσο περισσότερες πούλες μπορώ(όταν μπορέσω) το τελευταίο πράγμα που θα ασχοληθώ στο επίπεδο μου είναι τα φυσίγγια, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι σε φάση να μπορώ να καταλάβω διαφορά. Δύσκολα θα πάω σε άλλο φυσίγγι εκτός κι αν η τιμή είναι πολύ κοντά στα χύμα....buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.
Λογικα οι τραπαδοροι θα εριχνα τα Lambro Trap κ οχι τα Sporting... Δεν τα εχω ριξει αλλα με τιμη 4,60 που τα εδιναν ενα φεγγαρι, σιγουρα θα τα δοκιμαζα...
perazzi killerΚαθίστε καλά μην περάσω από το πρατήριο στην Πυρκαλ, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και βρω τίποτα Πυρκαλ τραπ και διαλυθούν τα όπλα σας ...
τα Saga sporting τα έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει εντυπώσεις ή είμαι ο μόνος που νομίζω ότι έριχνα με κανένα 10αρι δίκαννο
τα είχα ρίξει Γεράσιμε και παραλίγο να γυρίσω χωρίς κάτω γνάθο σπίτι...