Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα αγοράζουμε..
εεεε τοτε λογικα κ εφοσον πατε για αγωνα , θα περνετε το βελτιστο φυσιγγι που λογικα επειτα απο δοκιμες που εχετε κανει καταληξατε σε αυτο! Και τον Ψυλλακη που ειδα με αυτα εριχνε.
 
Σήμερα το πριν λίγο πήρα τηλέφωνο τον κένταυρο για να κλείσω μια κούτα sporting και με ρώτησε 8 ή 9 Δεν ήξερα ότι τα έχει και σε 9αρια. Πήρα τελικά τα 8αρια γιατί με έπιασε εξαπίνης αλλά του είπα να μου δώσει και μια 25αδα 9άρια να τα δοκιμάσω(και μια 25αδα skeet για ορτικάκι πρέπει να κεντάνε.sarcastic.)
 
Ο Γιωργος το εχω ξαναπει, απο οσο εχουμε συνεργαστει, μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις. Και απο τιμες, αλλα και απο το οτι δε προσπαθει να σου πασαρει οτι εχει, αν αυτο που ζητας δεν υπαρχει. Το δευτερο με εκνευριζει αφανταστα σε επαγγελματιες, ειδικα αν βλεπουν οτι εχεις κανει homework πριν πας στο καταστημα τους.

Θεοφραστε ποσο η κουτα;
 
Ωραια θα ηταν μια συγκριση στα "φθηνα" , Super kill VS Κενταυρου (το 0,25 δεν το θεωρω διαφορα ..ειδικα αφου τα περνεις σε κουτι τα πρωτα)
 
Ωραια θα ηταν μια συγκριση στα "φθηνα" , Super kill VS Κενταυρου (το 0,25 δεν το θεωρω διαφορα ..ειδικα αφου τα περνεις σε κουτι τα πρωτα)
0,5.sarcastic..sarcastic.
Ναι σίγουρα αξίζει, αν έχει φέρει ο Αλέξης θα πάρω ένα δυο κουτιά για δοκιμές στον πίνακα γιατί στον βατήρα δεν έχω την εμπειρία να κρίνω
 
Οποτε μιλαμε για κατω απο 5 ευρω το κουτι.... Πολυ συμφερουσα τιμη οντως.
4,5€ το κουτί βγαίνει και είναι εξαιρετικό φυσιγγάκι, ειδικά για σκοπευτική χρήση, δεν μπορώ να καταλάβω σε τι μπορεί να μην ικανοποιεί κάποιον.
Θα δώσω ένα παράδειγμα για να προτρέψω ειδικά τα παιδιά που ασχολούνται τώρα, να μην δίνουν και πολύ βάση στα πολλά που ακούνε από τους θαμώνες των σκοπευτηρίων.
Είμαι πριν λίγο καιρό στην Μαλακάσα και περιμένω στον πίνακα να τελειώσει ένας κύριος τις δοκιμές του, για να δοκιμάσουμε τα μέτρα ενός όπλου.
Ο κύριος ρίχνει τουφεκιές από τα 25 μετρα και στους δύο πίνακες και τον βλέπω που κοιτάζοντας τους, μονολογεί και κάπως δυσανασχετεί.
Πλησιάζω πιο πολύ να δω αν θα αργήσει και χαμογελώντας του λέω, τι πάθατε;
Άστα μου λέει, κοίτα κατανομές αυτά τα παλιοφύσιγγα του Κενταύρου και μου δείχνει ένα που βγάζει από την τσέπη του. Βγάζω και γω ένα από την δική μου και τον ρωτάω, τι έχουν τα φυσίγγια, εγώ πριν λίγο έκανα 25 με αυτά.
Αυτό είναι άλλο θέμα, μου απαντάει. Κοίτα, επανέρχεται, σου αρέσει αυτή η κατανομή;
Μα αγαπητέ μου κύριε, η τουφεκιά σας έχει φύγει έξω από τον πίνακα, η μία είναι ψηλά και η άλλη αριστερά, ποια κατανομή να αξιολογήσουμε; Ξαναδοκιμάστε λίγο πιο προσεκτικά.
Πάει πίσω, τουφεκάει πάλι και τους δύο πίνακες και οι τουφεκιές πάνε κέντρο, με 4 και 3 άστρα.
Τα κοιτάει και μου λέει, όντως ωραία τουφεκιά φαίνεται ... .what..what..what.:D
 
Αυτό πάντως που έχω δει εγώ με όλα τα σκοπευτικά και πολύ πιθανόν να συμβαίνει και στα κυνηγητικά, αλλά λόγω του ότι για τις δοκιμές των μέτρων, έχω ρίξει πάάάάρα πολλά σκοπευτικά σε πίνακες, σε σχέση με κυνηγητικά, είναι η αποτυχία κάποιων φυσιγγίων που την έχω συναντήσει σε όλες μα όλες τις μάρκες. Όταν λέω αποτυχία, εννοώ κάποια δυσλειτουργία μάλλον του συγκεντρωτήρα ή άλλων παραμέτρων. Βλέπεις για παράδειγμα ότι τουφεκάς από τα 15 μέτρα με φουλ, το αποτέλεσμα είναι μια "μπουνιά" στον πίνακα, μετά π.χ. από 15 φυσίγγια από το ίδιο κουτί, ένα φυσίγγι θα ανοίξει σαν να ρίχνεις π.χ. με 3 άστρα και σκέφτεσαι, ωπ τι είναι τώρα αυτό. Στην συνέχεια συνεχίζεις να βλέπεις την "μπουνιά" που έβλεπες και πριν. Αυτό μου έχει τύχει σε πάρα πολλά φυσίγγια.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top