Οποτε μιλαμε για κατω απο 5 ευρω το κουτι.... Πολυ συμφερουσα τιμη οντως.
4,5€ το κουτί βγαίνει και είναι εξαιρετικό φυσιγγάκι, ειδικά για σκοπευτική χρήση, δεν μπορώ να καταλάβω σε τι μπορεί να μην ικανοποιεί κάποιον.
Θα δώσω ένα παράδειγμα για να προτρέψω ειδικά τα παιδιά που ασχολούνται τώρα, να μην δίνουν και πολύ βάση στα πολλά που ακούνε από τους θαμώνες των σκοπευτηρίων.
Είμαι πριν λίγο καιρό στην Μαλακάσα και περιμένω στον πίνακα να τελειώσει ένας κύριος τις δοκιμές του, για να δοκιμάσουμε τα μέτρα ενός όπλου.
Ο κύριος ρίχνει τουφεκιές από τα 25 μετρα και στους δύο πίνακες και τον βλέπω που κοιτάζοντας τους, μονολογεί και κάπως δυσανασχετεί.
Πλησιάζω πιο πολύ να δω αν θα αργήσει και χαμογελώντας του λέω, τι πάθατε;
Άστα μου λέει, κοίτα κατανομές αυτά τα παλιοφύσιγγα του Κενταύρου και μου δείχνει ένα που βγάζει από την τσέπη του. Βγάζω και γω ένα από την δική μου και τον ρωτάω, τι έχουν τα φυσίγγια, εγώ πριν λίγο έκανα 25 με αυτά.
Αυτό είναι άλλο θέμα, μου απαντάει. Κοίτα, επανέρχεται, σου αρέσει αυτή η κατανομή;
Μα αγαπητέ μου κύριε, η τουφεκιά σας έχει φύγει έξω από τον πίνακα, η μία είναι ψηλά και η άλλη αριστερά, ποια κατανομή να αξιολογήσουμε; Ξαναδοκιμάστε λίγο πιο προσεκτικά.
Πάει πίσω, τουφεκάει πάλι και τους δύο πίνακες και οι τουφεκιές πάνε κέντρο, με 4 και 3 άστρα.
Τα κοιτάει και μου λέει, όντως ωραία τουφεκιά φαίνεται ... .what..what..what.