Έχουμε ανέβει επίπεδο ήδηεν τω μεταξύ , όλα τα post είναι απολύτως σχετικά με το θέμα που έχουμε.
..................
Σκοπευτικα οπλα μεσης κατηγοριας! ........................
Εισαι ωραίός.ΜΊΑ ΦΩΤΌ 1000000 λέξεις.(Θα γράψω το βράδυ εγώ)άντε να πω και εγώ τη χαζομάρα μου , και επειδή πολλές φορές η κουβέντα γυρίζει γύρω από το "ζύγισμα" στον πείρο .
View attachment 20745
ας υποθέσουμε ότι τα δύο σχήματα έχουν το ίδιο βάρος και είναι απόλυτα ζυγισμένα στο σημείο Μ.
αν πρέπει να τα περιστρέψουμε κατά τον άξονα του Μ , ποιό θα κινηθεί με λιγότερη δύναμη και συνεπώς θα σταματήσει με λιγότερη επίσης δύναμη ??
Σε τί μάρκα βγαίνει το κάτω και πόσα λ7?άντε να πω και εγώ τη χαζομάρα μου , και επειδή πολλές φορές η κουβέντα γυρίζει γύρω από το "ζύγισμα" στον πείρο .
View attachment 20745
ας υποθέσουμε ότι τα δύο σχήματα έχουν το ίδιο βάρος και είναι απόλυτα ζυγισμένα στο σημείο Μ.
αν πρέπει να τα περιστρέψουμε κατά τον άξονα του Μ , ποιό θα κινηθεί με λιγότερη δύναμη και συνεπώς θα σταματήσει με λιγότερη επίσης δύναμη ??
οκ. περιμένω ....................Εισαι ωραίός.ΜΊΑ ΦΩΤΌ 1000000 λέξεις.(Θα γράψω το βράδυ εγώ)
και για να το κάνω πιό "κοντινό" σε εμάς.άντε να πω και εγώ τη χαζομάρα μου , και επειδή πολλές φορές η κουβέντα γυρίζει γύρω από το "ζύγισμα" στον πείρο .
View attachment 20745
Εισαι φοβερός.......λειπει ακομη ένα σχημα ομωςάντε να πω και εγώ τη χαζομάρα μου , και επειδή πολλές φορές η κουβέντα γυρίζει γύρω από το "ζύγισμα" στον πείρο .
View attachment 20745
Λεωνιδα πλεον έχω τα παντα , μένει να δω τι κάνει αυτή η θρυλική κανη της 1100 , αν κ αμφιβάλω αν περναει την κάνη της ΦοινιξΕσένα σε άφησα μπενελακια και σε ξαναβρήκα να έχεις φαντασιώσεις με R! Τι άλλο θα δούμε το 2020;
Ακριβώς έτσι, αυτά λέω τόσο καιρό κ μου την λέει ο Άρης, όλο το έργο είναι στις κανες960 μαζι με την βιδα!!η οποια παει μαζι με την βαση!αρα χωρις την βιδα περιπου 920 λεω εγω!!
Το 692 εχει βαρος βασης 980!
Αρα η βαση δεν παιζει ρολο στο να ζυγισει το όπλο!ειναι ουδετερο βαρος το οποιο ομως χρειαζεται για να εχεις βαρος αναμεσα στα χερια!!ολα ομως ειναι αναλογα με το βαρος καννων!!αν οι καννες ειναι ελαφρές τοτε ισως να μην χρειαζεται βαρος πισω!!πχ παρκουρ!!
Κ ποιος λέει ότι το ζύγισμα στον πειρο είναι το σωστό ;; ζύγισμα στον πειρο = τελείως μπροστοβαρο οπλοάντε να πω και εγώ τη χαζομάρα μου , και επειδή πολλές φορές η κουβέντα γυρίζει γύρω από το "ζύγισμα" στον πείρο .
View attachment 20745
Nαι, και γιά τα δύο, αν και φοβάμαι πως δεν θα τον χρειαστώ ποτέ γιά το δεύτερο...για beretta ήξερα όχι για krieghoff , αν είναι έτσι οκ.
Το κάτω!άντε να πω και εγώ τη χαζομάρα μου , και επειδή πολλές φορές η κουβέντα γυρίζει γύρω από το "ζύγισμα" στον πείρο .
View attachment 20745
Μπράβο! Ωραίο παράδειγμα!άντε να πω και εγώ τη χαζομάρα μου , και επειδή πολλές φορές η κουβέντα γυρίζει γύρω από το "ζύγισμα" στον πείρο .
View attachment 20745
Στοιχειώδες αγαπητέ Watson, στοιχειώδες!άντε να πω και εγώ τη χαζομάρα μου , και επειδή πολλές φορές η κουβέντα γυρίζει γύρω από το "ζύγισμα" στον πείρο .
View attachment 20745
Να μην γράψω για ένα Holland & Holland Sporter που είχα περιεργαστεί κάποτε στο εξωτερικό δηλαδή;εν τω μεταξύ , όλα τα post είναι απολύτως σχετικά με το θέμα που έχουμε.
..................
Σκοπευτικα οπλα μεσης κατηγοριας! ........................