ωραία σκέψη μπράβο σαςΓιώργο θεωρώ λίγο δύσκολο να γίνει πράξη η ιδέα σου!τεχνικό άθλημα το σκεετ που θέλει μια εξοικείωση για να ρίξεις μια μέτρια πουλά...θεωρώ καλύτερη ιδέα να ρίξουμε δύο πουλες Σπόρτινγκ!θα φανεί στα περισσότερα παιδιά που δεν έχουν εξοικείωση με το σκοπευτήριο πιο εύκολο.σαν ημερομηνία ρίχνω την 09/07 Κυριακή!
Δημήτρη με Ασπρόπυργο έχουμε μιλήσει και είμαστε οκ,Τετάρτη που θα πάω σχιστό θα μιλήσω και με τον Μίμη και λογικά θα βγάλουμε και μαζί του άκρη!θεωρώ πιο βατή επιλογή τον Ασπρόπυργο θα είναι πιο εύκολη η διεξαγωγή...χωρίς βιασύνες!που θα γινει ο αγωνας ρε μαγκες ?
Φοβάσαι τον ανταγωνισμό για αυτό δεν ερχεσαιθα ήταν πραγματικά θεού δώρο να γνωρίσουμε και εσάς από κοντά,γιατί από το νετ φαίνεσθαι πολύ ωραίοι τύποι!ρε λαμογια μ εχετε τσιτωσει.θα δω αν και το βλεπω χλωμο εως απιθανο να ερθω. θα μιλησω και με τον τζακ. εστω για καφε και να γνωριστουμε
και πως θα φερω τ οπλο ρε γιγαντα???Προλαβαίνετε να κλείσετε νωρις αεροπορικά......
99% κι εγώ μέσα
Θα σου δώσω εγώ την γριά μου!και πως θα φερω τ οπλο ρε γιγαντα???
βαλε το κοντακι παραμασχαλα κ έλακαι πως θα φερω τ οπλο ρε γιγαντα???
Αυτην πάρε, ριχνει και 24αριαΘα σου δώσω εγώ την γριά μου!
Αν είναι για 9/7 και εγώ μέσαΒόρειοι
1.Καστορας
2.Freeman.1989
3.Benelli77
4.Νικολας(o mikros) ;
Εσύ με τους νότιουςΑν είναι για 9/7 και εγώ μέσα
Αρι η επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 09/07..σίγουρα καταλαβαίνεις ότι θέλει οργάνωση για να καταλήξουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα....επομένως θεωρώ πως καλό θα ήταν όσοι φίλοι θέλουν να αρχίσουν να δηλώνουν συμμετοχή για να μαζευτούμε και να διευθετηθούν και τα τελευταία ζητήματα!Ηλια πιστευω οτι πανω κατω για το χαβαλε κ την παρεα, πολλα παιδια που επισκεπτονται το σκοπευτηριο θα συμμετεχουν... Απλα παιζει ρολο κ η ημερομηνια... Θα μου πεις, πρεπει να ξερεις κ τα ατομα πανω κατω για να απευθυνθεις κ στο σκοπευτηριο για μερικες διαδικαστικες λεπτομερειες...
Αν μπορεσω θα ανεβω, αλλα δεν μπορω να το ξερω παρα μονο τελευταια στιγμη σχεδον... Πολυ ωραια κινηση παντως...