Σκοπευτικός αγώνας hunterslife

Διαβάζοντας πολύ προσεκτικά τα μνμ των παιδιών και επειδή θυμάμαι και το περσινό event, μου μένει μια εντύπωση ότι η λέξη "αγώνας" αποτελεί ταμπού. Προτείνω να αλλάξει τίτλο το thread, δόξα τον Θεό από λέξεις η Ελληνική σφίζει. Πείτε το συγκέντρωση, συνάντηση, τσάι....αλλά βλέπω ότι η λέξη αγώνας μπορεί και να "φοβίζει". Δεν υπάρχει και λόγος να ονομάζεται αγώνας, ο αγώνας καλώς κακώς έχει συναγωνισμό στην καλύτερη, έχει αποτέλεσμα και πάει λέγοντας.
Φοβερές οι φώτο, μας μετέφεραν για μας που δεν μπορέσαμε.
Ελπίζω σύντομα σε επόμενη συνάντηση.

Και δω το μοντελάκι μου που είναι όλα τα λεφτά και αξίζει να ειναι μόνος του στη φωτό ! .yelling.

L42ulFR.jpg
Ζωγραφια!!!!!.love1.

Πολύ ωραία ήταν σήμερα και πραγματικά χάρηκα για τη γνωριμία .shake hands. με τα παιδιά! Ωραια εμπειρία και το σκοπευτήριο και ευχαριστώ τους "παλιούς" για τη καθοδήγηση!
Από σκορ σκισαμε......:cool:

Άντε και στην επόμενη παιδιά! Όλα καλά και ο καιρός μας έκανε την χάρη και δεν μας έψησε. Χάρηκα για την γνωριμία με παιδιά που δεν είχα ξαναδεί και για παιδιά που ξαναείδα. Να είμαστε καλά!

υ.γ.: ο Τέο είναι ήδη wallpaper στον υπολογιστή μου.

Άντε και στην επόμενη παιδιά! Όλα καλά και ο καιρός μας έκανε την χάρη και δεν μας έψησε. Χάρηκα για την γνωριμία με παιδιά που δεν είχα ξαναδεί και για παιδιά που ξαναείδα. Να είμαστε καλά!
.sarcastic.
υ.γ.: ο Τέο είναι ήδη wallpaper στον υπολογιστή μου.
Αν είναι να σου τον στείλω σε μεγάλη ανάλυση .sarcastic.

Όμορφο και ενδιαφέρον πρωινό με παλιούς γνωστούς και νέες γνωριμίες από φίλους του φορουμ. Ελπίζω την επόμενη φορά να μαζευτούμε ακόμη περισσότεροι για να γίνει ακόμα καλύτερο! Δεν χρειάζεται να περιμένουμε ένα χρόνο, θα μπορούσαμε να κανονίσουμε κι άλλο πριν την έναρξη ή ακόμα καλύτερα τον Σεπτέμβριο πριν τα μπασίματα.
Ένα μεγάλο μπράβο και στους χορηγούς!

Μπράβο ρε Δημήτρη πολύ καλή δουλειά έκανες ,ελπίζω την επόμενη φορά να είναι και φίλοι που για καποιους λόγους δεν μπορεσαν σήμερα να ειναι μαζί μας,πραγματικά είναι πολύ ωραία να μαζευόμαστε και να ρίχνουμε τις πουλες μας να ξεχνιομαστε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Back