Nικολακη το σημειωσα αυτο!!! σε εγραψα για τον Μαϊο του 18.banana.Τιλιον....
Nικολακη το σημειωσα αυτο!!! σε εγραψα για τον Μαϊο του 18.banana.Τιλιον....
Που τα ειδες ρε κουμπαρε τα γεροντια εδω μεσα?SmurfΕίπαμε ρε Νικόλα.....
Γερόντια, Όχι όμως και για τιλιο!
Αμα ειναι προβατινας,ερχομαι θεατης και φερνω το ντουφεκι μου για μεταΠροβλέπεται και...αφέψημα???
Μετά...
Άμα μπορέσεις έλα!δεν παμε για να δείξουμε ποιος είναι καλύτερος,πάμε για να τα πούμε από κοντά και να γνωρίσουμε ανθρώπους που τους ξέρουμε μόνο ιντερνετικά!θα προσπαθησω να ερθω και εγω .........buy buy.
ελπιζω να μην πηγαίνουν ολες στον γαμο ....
Kαι ναη οχι αποφασιστε για να ξερουμε το πληρες προγραμα.ha ha ha..banana.Άμα μπορέσεις έλα!δεν παμε για να δείξουμε ποιος είναι καλύτερος,πάμε για να τα πούμε από κοντά και να γνωρίσουμε ανθρώπους που τους ξέρουμε μόνο ιντερνετικά!
ρε ασπρομαλη πηγαινε πιασε τραπεζι και μην τους περιμενεις. αφου ετσι κι αλλιως μονος σου θα τις φας τις προβατινεςKαι ναη οχι αποφασιστε για να ξερουμε το πληρες προγραμα.ha ha ha..banana.
Κρητηκιε!! μου αρεσει ο συναγονισμος στο συγκεκριμενο αθλημαha haaaha haaaρε ασπρομαλη πηγαινε πιασε τραπεζι και μην τους περιμενεις. αφου ετσι κι αλλιως μονος σου θα τις φας τις προβατινες
Γιάννη με την συμμετοχή που υπάρχει,δεν είναι δυνατόν να οργανωθεί κάτι....για να κλείσει σκοπευτήριο το γήπεδο ζήτησε μίνιμουμ τριάντα άτομα....και ενημέρωση μια βδομάδα πριν.Kαι ναη οχι αποφασιστε για να ξερουμε το πληρες προγραμα.ha ha ha..banana.
Ετσι...Άμα μπορέσεις έλα!δεν παμε για να δείξουμε ποιος είναι καλύτερος,πάμε για να τα πούμε από κοντά και να γνωρίσουμε ανθρώπους που τους ξέρουμε μόνο ιντερνετικά!
Ααααααα ετσι!! ενταξει δηλωνω συμετοχη αλλα να ξερετε οτι εγω μαμαω 3 στα 25ha haaaμετα αμα δεν παμεθα πεσειΓιάννη με την συμμετοχή που υπάρχει,δεν είναι δυνατόν να οργανωθεί κάτι....για να κλείσει σκοπευτήριο το γήπεδο ζήτησε μίνιμουμ τριάντα άτομα....και ενημέρωση μια βδομάδα πριν.
Βικτωρα εγω τους προϊδοποιϊσα νιπτω τας χειρας εγω κερδισμενος θα βγω η θαη θαπαρεα ειναι, μην αγχωνεστε για σκορ και τετοια
1.ilias7316
2.manos
3.altair lusso
4.averel
5.greek hunter
6.Paulos[/QUOTE.
Παιδια και εγω μεσα ! Εαν θέλετε να συμπληρώσουμε ισως να μπορώ να φέρω 2 3 άτομα ακομα φίλους μου που ομως δεν το έχουν με το internet οποτε και δεν ειναι μέλη . Μου λετε και πράττω εγω 90% μεσα
γιαννη εισαι κομπλε[/QUOT
Eυχαριστω, θα σου δωσω το κατι τι σου