Εγω λεω να φερεις και θα τους κανω εγω μεληΠαιδια και εγω μεσα ! Εαν θέλετε να συμπληρώσουμε ισως να μπορώ να φέρω 2 3 άτομα ακομα φίλους μου που ομως δεν το έχουν με το internet οποτε και δεν ειναι μέλη . Μου λετε και πράττω εγω 90% μεσα
Εγω λεω να φερεις και θα τους κανω εγω μεληΠαιδια και εγω μεσα ! Εαν θέλετε να συμπληρώσουμε ισως να μπορώ να φέρω 2 3 άτομα ακομα φίλους μου που ομως δεν το έχουν με το internet οποτε και δεν ειναι μέλη . Μου λετε και πράττω εγω 90% μεσα
Πως γινεται αυτο Βασιλακη βαλεμε ολεςΠαλικάρια καλησπέρα. Έβαλα να ψηφίσουμε πότε μπορεί ο καθένας. Μπορείτε να επιλέξετε και τις 3 ή τις 2 ή 1 μόνο ημερομηνία. Στο τέλος όποια ημέρα μπορούν οι περισσότεροι τότε θα γίνει. Αν θέλετε να δηλώσετε φίλους σας μπορείτε να το κάνετε με μήνυμα και η διαχειριστική ομάδα θα τα μαζέψει στο τέλος. Επειδή πρέπει να ενημερώσουμε 1 εβδομάδα πριν το σκοπευτήριο το ψήφισμα θα κλείσει σε δύο εβδομάδες. Με την τωρινή πληροφορία που έχουμε ο αγώνας θα γίνει στο σκοπευτήριο του Ασπρόπυργου. Επίσης ο αγώνας θα διαρκέσει δύο πούλες sporting. Φυσικά όποιος θέλει να ρίξει και άλλες μετά μπορεί να το κάνει
Θεος...Ειστε ωραιοι. Αν μου δωσουν φυσιγγια οι κερκυραιοι θα συμμετασχω και εγω απο εδω με λιιιγη παραπανω προσκοπευση
Πάνω πάνω στο θέμα δεν μπορείτε να επιλέξετε και τις 3 ημερομηνίες κύριε Γιάννη?Πως γινεται αυτο Βασιλακη βαλεμε ολες
Βασιλακη εβαλα μια στην τυχη, μπορω ολες ειμαι μπαλαντερΠάνω πάνω στο θέμα δεν μπορείτε να επιλέξετε και τις 3 ημερομηνίες κύριε Γιάννη?
Πατήστε "change your vote" μετά επιλέξτε και τις 3 ημερομηνίες και μετά πατήστε "cast your vote"...Βασιλακη εβαλα μια στην τυχη, μπορω ολες ειμαι μπαλαντερ
Βασιλακη τσακαλος ειμαι με τα ηλεκρονικα το κατεχω ρε παιδι μου πως να το κανουμεΠατήστε "change your vote" μετά επιλέξτε και τις 3 ημερομηνίες και μετά πατήστε "cast your vote"...
]|Εγω λεω να φερεις και θα τους κανω εγω μελη
Ρε παιδια πως μπαινει το ονομα στην λιστα? βαλτε και το δικο μου να χαιρομαι απο τωρα
Καλημέρα!αρκεί το δελτίο κατοχής!Καλημερα σε ολους τους αγαπητους φιλους, μεσα και εγω, σε οποια ημερομηνια αποφασιστετε, περαν του δελτιου κατοχης χρειαζεται κατι αλλο?
Ευχαριστω, θεωρω δε, οτι μετα πρεπει να συνεχισουμε σε πιο γνωστα τεραιν, εκει που πραγματικα ειμαστε καλοι εως αριστοι, καταλαβαινετε βεβαια....
Παρακαλώ!Ευχαριστω Ηλια, μενει να διαλεξω τωρα....
10. hunter(Παναγιώτης) +1 άτομο ακόμηΗ ημερομηνία έκλεισε για Κυριακή 9 Ιουλίου. Αν μαζευτούμε κοντά στα 30 άτομα μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου θα κλείσουμε το γήπεδο αλλιώς δυστυχώς δεν θα γίνει ο φιλικός αγώνας. Παρακαλώ σημειώστε και τους φίλους σας!
1.ilias7316
2.manos
3.altair lusso
4.averel
5.greek hunter
6.Paulos
7. John
8. Αλεξανδρος
9. Vasilis