Σουγιάδες και Μαχαίρια

Ωραία είναι αυτά, καλά κοψίματα

ps
Έντάξει το τσίμπημα ?
Ευχαριστώ Βασίλη! Έκανε 6 μέρες να επανέλθω τελείως. Το πρώτο 24 Ώρο όμως ήταν ανυπόφορο. Δόξα τω Θεό όλα καλά. Αναρωτιέμαι όμως, αν σε εμένα που είμαι 1.86 και 103 κιλά είχε τέτοια επίδραση το δηλητήριο, αν τσιμπούσε ένα μικρό παιδί 15-20 κιλά τι θα γινόταν;

Ευχαριστώ Βασίλη! Έκανε 6 μέρες να επανέλθω τελείως. Το πρώτο 24 Ώρο όμως ήταν ανυπόφορο. Δόξα τω Θεό όλα καλά. Αναρωτιέμαι όμως, αν σε εμένα που είμαι 1.86 και 103 κιλά είχε τέτοια επίδραση το δηλητήριο, αν τσιμπούσε ένα μικρό παιδί 15-20 κιλά τι θα γινόταν;
Τιποτα δεν ειναι απόλυτο.Την αδερφή μου οταν ηταν μικρή και πηγαμε καλοκαιρι στο χωριο ,ο σκορπιος ηταν μεσα στο φουστανι της και την τσιμπησε στην κοιλιά. Ουρλιαζε ,αλλα δεν εξελίχτηκε σε κατι δύσκολο. Εγώ τους εχω συνηθισει και δεν ασχολουμαι. Ουτε που τους σκοτώνω.Μεσα κι εξω απ το σπιτι στο χωριό παρα πολλοί. Οτι ξυλο και πετρα σηκωσεις ειναι απο κατω.

Περαστικα να ειναι

Καλορίζικο. Εγγύηση τα morakniv. Ελαφρύ και κοβει καλά
Ευχαριστώ Σταμάτη! Ναι πάνω από όλα ελαφρύ και κοφτερό. Επειδή δεν μου αρέσει να κρέμεται από τη ζώνη μου το μαχαίρι και το προτιμώ σε τσέπη του γιλέκου που κλείνει με φερμουάρ, ήταν σημαντικό να έχει σκληρή θήκη και έντονο χρώμα να μην το χάσω. Morakniv companion heavy duty

Τιποτα δεν ειναι απόλυτο.Την αδερφή μου οταν ηταν μικρή και πηγαμε καλοκαιρι στο χωριο ,ο σκορπιος ηταν μεσα στο φουστανι της και την τσιμπησε στην κοιλιά. Ουρλιαζε ,αλλα δεν εξελίχτηκε σε κατι δύσκολο. Εγώ τους εχω συνηθισει και δεν ασχολουμαι. Ουτε που τους σκοτώνω.Μεσα κι εξω απ το σπιτι στο χωριό παρα πολλοί. Οτι ξυλο και πετρα σηκωσεις ειναι απο κατω.
Λαχείο είναι η φάση και εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν. Αλλά ενημερωτικά θα σου πω ότι έμαθα πως υπάρχει μια σκόνη, για εσωτερική χρήση σε σπίτια και αποθήκες, που τον τακτοποιεί τον σκορπιό, έχε το υπόψη σου. Ειλικρινά δεν αξίζει να ρισκάρεις.

Λαχείο είναι η φάση και εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν. Αλλά ενημερωτικά θα σου πω ότι έμαθα πως υπάρχει μια σκόνη, για εσωτερική χρήση σε σπίτια και αποθήκες, που τον τακτοποιεί τον σκορπιό, έχε το υπόψη σου. Ειλικρινά δεν αξίζει να ρισκάρεις.
Πρίν 35 περίπου χρόνια τσίμπησε έναν ξαδερφό μου στο αυτί. Λοιπόν….. το αυτί του εάν σας πώ ότι έγινε μεγαλύτερο από το κεφάλι του, θα με πιστέψετε? Πήγε βέβαια αμέσως στο Νοσοκομείο!

Πρίν 35 περίπου χρόνια τσίμπησε έναν ξαδερφό μου στο αυτί. Λοιπόν….. το αυτί του εάν σας πώ ότι έγινε μεγαλύτερο από το κεφάλι του, θα με πιστέψετε? Πήγε βέβαια αμέσως στο Νοσοκομείο!
Εγώ πρήστηκα ελάχιστα στο δείκτη. Εκεί με τσίμπησε. Δεν θέλω να φανταστώ πως θα ήταν το πρώτο 24ωρο αν τσιμπούσε κεφάλι - λαιμό - κορμό του σώματος. Σκανδάλη μπορούσα να πατήσω 6-7 μέρες μετά. Και δεν είμαι αλλεργικός σε κανένα ζώο και κανένα τσίμπημα ( τεσταρισμενο με ALEX test) Και ένα τελευταίο για να μην χαλάμε το θέμα, αλλά παρέλειψα να αναφέρω. Χρειάζεται και αντιτετανικος ορός είτε υπάρχει δείγμα φιδιού είτε σκορπιού.

Σήμερα τσίμπησα αυτόν, Victorinox Hunter Pro Alox 0.9415.M26, ωραίο εργαλείο!.

εγω εχω αυτον καναδυο χρονια πολυ καλος!!!
xlarge_20170305224156_8b04ab1c.jpeg

Σημερινό εύρημα :

View attachment 63514View attachment 63515

Ζητείται μερακλής με χρόνο για ανακατασκευή...
(Φυσικά με αντίτιμο, καθότι ο τζάμπας πέθανε)
Όποιος δεν θέλει δημόσια μπορεί να στείλει πμ
Στην διάθεσή σου με αντίτιμο το μισό από αυτό που θα κόψεις!😎

Μετά το ψήσιμο...

Μετά την περιποίηση από τον χρυσοχέρη ...

(Προσέξτε την καρυδιά στη λαβή Grade 5 :p )

IMG_8659.jpg

IMG_8660.jpg

Nα είσαι πάντα καλά Μαστρογιάννη! Σε ευχαριστώ πολύ!

Back