Εσένα σου φέρε ο νονός... Φτάνει!
Just looking.... 250 ευρώ έχει το άτιμοΕσένα σου φέρε ο νονός... Φτάνει!
Σε ευχαριστώ Βασίλη!.Καλά σφαξίματα Μανώλη. Καλημέρα.
Εσύ να 'σαι καλά!Μετά την περιποίηση από τον χρυσοχέρη ...
(Προσέξτε την καρυδιά στη λαβή Grade 5)
View attachment 70080
View attachment 70081
Nα είσαι πάντα καλά Μαστρογιάννη! Σε ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστημένος με το εργαλείο;Άλλο ένα πετυχημένο ακονισμα View attachment 70194
Μέχρι στιγμής έχω ακονίσει 3 οικονομικά μαχαίρια εύκολα ακολουθώντας τις οδηγίες του χαρτονιού που έχει η συσκευασία και από βιντεάκια .Δεν ξέρω πόσο κρατάει η κόψη αυτό είναι θέμα μαχαιριού , αλλά και κάθε πότε θα χρειαστούν ξανά και πόσο θα αντέξουν οι ταινίες ακονισματος.Το μηχάνημα δείχνει αντοχής και τα κινούμενα μέρη στιβαρά.Ευχαριστημένος με το εργαλείο;
Κανένα αδύναμο σημείο στην χρήση του ως τώρα;
Κώστα καλημέρα! Πόσο και από που το πήρες το εργαλείο?Μέχρι στιγμής έχω ακονίσει 3 οικονομικά μαχαίρια εύκολα ακολουθώντας τις οδηγίες του χαρτονιού που έχει η συσκευασία και από βιντεάκια .Δεν ξέρω πόσο κρατάει η κόψη αυτό είναι θέμα μαχαιριού , αλλά και κάθε πότε θα χρειαστούν ξανά και πόσο θα αντέξουν οι ταινίες ακονισματος.Το μηχάνημα δείχνει αντοχής και τα κινούμενα μέρη στιβαρά.
Παναγιώτη με λένε, Μανώλη.Το πήρα από Xtreme survival 219€ αλλά όπως είδα το έχει πάει 235€.Κώστα καλημέρα! Πόσο και από που το πήρες το εργαλείο?
φταιει ο πολεμος στην ουκρανιαΠαναγιώτη με λένε Μανώλη.Το πήρα από Xtreme survival 219€ αλλά όπως είδα το έχει πάει 235€.
Έβαλα ένα κόμμα γιατί βγαίνει και ανάποδο νόημα.φταιει ο πολεμος στην ουκρανια![]()
Άχ, συγνώμη! Ελπίζω να μην μου ζητήσεις λαμπάδα που σε ξανά βάφτισαΠαναγιώτη με λένε, Μανώλη.Το πήρα από Xtreme survival 219€ αλλά όπως είδα το έχει πάει 235€.
Οπηνελακια για τα κοψηδιαΤι μαχαίρια θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις μέρες;
Μαχαίρια??? Ρε με τα μούτρα!!!Τι μαχαίρια θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις μέρες;