1985Έτος
1985Έτος
Και γω τον ιδιοΈναν τέτοιο είχα χρεωμένο στον στρατό...
Ναι .Ετσι για την ιστορια τους εχωΟι σουγιάδες αυτοί είναι απαράδεκτοι. Μόνο για να αλείφεις βούτυρο είναι.
Αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις σε καλο μαχαίρι , μην το κάνειςΛέει τίποτα αυτό?
Ακονίζεις μαχαίρια τώρα που θα ξεκινήσει ο Χάρης τα τριχωτά?Λέει τίποτα αυτό?
Ευχαριστώ κατάλαβα, μόνο στις κουζίνας αντε και κάνα opinelΑν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις σε καλο μαχαίρι , μην το κάνεις
Όχι, αυτός τα φέρνει έτοιμαΑκονίζεις μαχαίρια τώρα που θα ξεκινήσει ο Χάρης τα τριχωτά?
Όχι.Λέει τίποτα αυτό?
Με κατσαρές ή ίσιες τρίχες ?τώρα που θα ξεκινήσει ο Χάρης τα τριχωτά?
Άι ποκει ρα γκαραγκουνιΜε κατσαρές ή ίσιες τρίχες ?
Γιατί όχι; Αν είναι όντως γνήσιο θα κρατάει και κόψη. Το θέμα είναι το ακονισμα, άμα το κατέχεις θα κάνεις πάντα τη δουλειά σου χωρίς πρόβλημα. Να το ευχαριστηθείς Στέφανε.Για γδάρσιμο με 13 € από το παζάρι.
Πολύ το παινεύουν, θα δείξει.View attachment 79131
Πορτογαλία! Θεωρείτε μαλακό (εύκολο ακόνισμα) το κίτρινο στη λαβή είναι για να ξεχωρίζουν τη χρήση οι επαγγελματίες,συνήθως κοτόπουλο.Γιατί όχι; Αν είναι όντως γνήσιο θα κρατάει και κόψη. Το θέμα είναι το ακονισμα, άμα το κατέχεις θα κάνεις πάντα τη δουλειά σου χωρίς πρόβλημα. Να το ευχαριστηθείς Στέφανε.
Γιατι το φοβασαι δλδ τα icel ειναι επαγγελματικα μαχαιρια που χρησιμοποιουνται σε ολλες τις επ.κουζινες !! Ειναι βεβαια τα πιο φτηνα αλλα επαγγελματικα !!Για γδάρσιμο με 13 € από το παζάρι.
Πολύ το παινεύουν, θα δείξει.View attachment 79131
Τέτοια έχουμε και εμείς ... εγώ έχω πάρει και 2 dickΓια γδάρσιμο με 13 € από το παζάρι.
Πολύ το παινεύουν, θα δείξει.View attachment 79131
DICK ή dick;Τέτοια έχουμε και εμείς ... εγώ έχω πάρει και 2 dick