Ναι ρε γαμώτο. Για δεύτερη χρονιά δεν είμαι Αθήνα και ήθελα να δω κάποιους φίλους.
Ναι ρε γαμώτο. Για δεύτερη χρονιά δεν είμαι Αθήνα και ήθελα να δω κάποιους φίλους.
Ο ρηγαλος μια κατηγορία μόνος του στο παραδοσιακό..
Γιατί,δεμένο σ' έχουν και δεν μπορείς να φύγεις?Ναι ρε γαμώτο. Για δεύτερη χρονιά δεν είμαι Αθήνα και ήθελα να δω κάποιους φίλους.
Δε γουστάρω !Γιατί,δεμένο σ' έχουν και δεν μπορείς να φύγεις?
Στο 40.30 λεπτό δείχνει πως μπορεί να γίνει ένα baikal αν υπάρχει θέληση.Ο ρηγαλος μια κατηγορία μόνος του στο παραδοσιακό..
Τι τιμές εχει;
Το είδα ο κρητικός το έκανε πολύ ωραίο...Στο 40.30 λεπτό δείχνει πως μπορεί να γίνει ένα baikal αν υπάρχει θέληση.
Αν θέλεις να εξομαλύνεις κάπως τις γρατσουνιες υπάρχει η ευκολη λύση με σμυριδόχαρτα νερού. Ομως το δύσκολο ειναι να το σταθεροποιήσεις αφου υπάρχει το ξύλο στη λαβή. Αν βρεις τρόπο να πιασεις τη λαβη σε μεγγενη χωρίς να κανεις ζημιά ,θα σε βοηθήσει .Διαφορετικα θα έλεγα αστο.Έχω ένα κυνηγετικό μαχαίρι χειροποίητο για γδαρσιμο στα γουρούνια, είναι από μέταλλο 80cv2 έχει γρατσουνιές πλέον κ θάμπωσε.πως θα το γυαλισω,τι γυαλοχαρτα να χρησιμοποιήσω? υπάρχει καμιά διαδικασία άλλη?
Ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές οδηγίες! Μάλλον θα πάω για ξεθαμπωμα!Αν θέλεις να εξομαλύνεις κάπως τις γρατσουνιες υπάρχει η ευκολη λύση με σμυριδόχαρτα νερού. Ομως το δύσκολο ειναι να το σταθεροποιήσεις αφου υπάρχει το ξύλο στη λαβή. Αν βρεις τρόπο να πιασεις τη λαβη σε μεγγενη χωρίς να κανεις ζημιά ,θα σε βοηθήσει .Διαφορετικα θα έλεγα αστο.
Δεν ξερω τι γρατσουνιές εχει και σε τι βάθος ,ομως αν θελεις να δοκιμάσεις πήγαινε πάρε απο ενα φύλλο 400 , 600,800 1000 2000 και 3000. Κόψε στενές λωρίδες πλατους 3 εκατοστών . Βρες ενα μικρό κομμάτι ξυλο τετραγωνισμένο ,μήκους γυρω στα 5 εκ ή και μεγαλύτερο και με πλευρες πλατους απο 1 εως 3 εκ. με το οποίο θα πιεζεις το σμυριδόχαρτο στη λάμα .Ξεκίνα με 400 και πάντα με λιγο νερό πανω στη λάμα. Ειναι δυσκολο και θα σε παιδέψει Αυτή η διαδικαία ειναι απο μονη της μπελάς ,οταν ακόμη το μαχαιρι ειναι απλά μια λάμα και χωρίς να έχει γίνει σκλήρυνση,ποσο μάλλον τωρα. .
Στο στάδιο του γυαλίσματος να ξέρεις οτι το μυστικό ειναι το γυάλισμα σε σχήμα Χ . Δηλαδη αλλάζεις την φορά ανα μερικές κινήσεις όπως ειναι οι δυο γραμμές του γράμματος Χ. Μέχρι εδω πιέζεις και τρίβεις και κατά την επαναφορά.Δηλαδή το πας μπρος -πίσω . Στα τελικα στάδια τραβάς τα ψιλά σμιριδόχρτα -2000 και 3000 - με φορά απο τη λαβή προς την μύτη του μαχαιριού ,σηκώνεις και ξανα απο τη λαβή. Βέβαια αν το περασεις και απο βούρτσα με αλοιφω γινεται τζαμι.. Αν θελεις απλά να το ξεθαμπώσεις χρησιμοποιησε μονο 1000 και 3000.
Γνώμη μου να του κάνεις μόνο ενα ξεθάμπωμα .
Αν θελεις βάλε μια φωτογραφια να δω τη λαμαΕυχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές οδηγίες! Μάλλον θα πάω για ξεθαμπωμα!
Για κυνήγι τσίχλας είναι αυτό?Πηρα ένα τσεκουρακι miltec από το arvilagr στα 15€ και του πέρασα αρτανη στη λαβή γιατι αυτή που έχει ήταν πολύ της πλάκας. View attachment 94062View attachment 94063
Αν συμβεί benelli κλικ........Για κυνήγι τσίχλας είναι αυτό?
Αν μπορείς να καταλάβεις κάτι!Αν θελεις βάλε μια φωτογραφια να δω τη λαμα
Πολλά παρόμοια μαχαίρια που έχουν όλα το ίδιο σχήμα και φτιάχτηκαν λογικά στο ίδιο κινέζικο εργοστάσιο πλασαρίστηκαν με διάφορα ονόματα όπως huusk, matsato κτλ αποδείχθηκαν δυστυχώς αρκετά κακά μαχαίρια και εργονομικά και ως ποιότητα ατσαλιού κάνοντας μάλιστα πολλούς ψευδείς ισχυρισμούς. Μακάρι αυτό να αποτελεί εξαίρεση
Η τρύπα είναι για τα μακαρόνια?
Σε διάφορα βίντεο πληρωμένα προωθητικά το διαφημίζουν πως δίνει έτσι πολύ καλύτερη λαβή, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα honest reviews αποδείχθηκε πως σε πολύ ζόρι έως και τραυματίζει το δάχτυλο...Η τρύπα είναι για τα μακαρόνια?