Nα στο αγορασω?το θελεις για τους λαγους?
Μήπως μου πέσει λίγο μικρό για τους λαγους δεν ξέρω
Nα στο αγορασω?το θελεις για τους λαγους?
Για να θέλει τέτοιο εργαλείο για λαγό τότε το ζωντανό θα είναι σε μέγεθος καγκουρό!Nα στο αγορασω?το θελεις για τους λαγους?
Πολύ όμορφο Δημήτρη!Ένας ακόμη γδάρτης ολοκληρώνεται και μένει μόνο το γυάλισμα της λαβής και η θήκη.
Απο ατσάλι ανθρακούχο 80CRV2 και με πατίνα στη λαμα για προστασία . Συνολικό μήκος 24 εκατοστά μοιρασμένο στη μέση για λάμα και λαβή. Η λαβή είναι συνθετική απο ρητίνεςκαι εσωτερικά με φύλλα μετάλλων.
View attachment 91244
Μέχρι πόσα χρήματα;Μπορείτε οι γνωστές να μου προτείνεται ένα καλό κυνηγιτικο μαχαίρι; Να είναι ανθεκτικό, κοφτερό με μια ωραία θήκη.
ps: όχι κανένα γιαταγάνι...
Μέχρι 100€Μέχρι πόσα χρήματα;
Σε ευχαριστώ, Θα τα κοιτάξω!https://velvet24.gr/product-category/mora/
https://velvet24.gr/product-category/helle/?orderby=price
Στα λεφτά αυτά έχεις αρκετές επιλογές εγώ θα πήγαινα σε ένα από τα μοντέλα των παραπάνω εταιρειών, δες και τα marttiini έχει τίμια μαχαίρια και οι τιμές ξεκινούν από χαμηλά έως το μπάτζετ που έχεις ορίσει.
Αν μπορείς οικονομικά πήγαινε στα Helle και αν περάσεις από Θεσσαλονίκη πήγαινε στο κατάστημα να πιάσεις τις λαβές τους να δεις τι σε βολεύει και όλο και κάποια καλύτερη τιμή θα πάρεις, στο λέω από προσωπική εμπειρία....Σε ευχαριστώ, Θα τα κοιτάξω!
Αυτό κοίταζα τώρα και είδα ότι είναι Θεσσαλονίκη που ανεβαίνω συχνά...Αν μπορείς οικονομικά πήγαινε στα Helle και αν περάσεις από Θεσσαλονίκη πήγαινε στο κατάστημα να πιάσεις τις λαβές τους να δεις τι σε βολεύει και όλο και κάποια καλύτερη τιμή θα πάρεις, στο λέω από προσωπική εμπειρία....
Πως καθαρίζει αυτή η λάμα? Τρίψιμο με ψιλό σύρμα δεν την επαναφέρει
Επίτηδες τον έκανα έτσιΠως καθαρίζει αυτή η λάμα? Τρίψιμο με ψιλό σύρμα δεν την επαναφέρει
Εγω όχι, πως το καθαρίζωΕπίτηδες τον έκανα έτσι
Γυαλοχαρτο από 800 έως 3000χιλ εάν έχεις τριβειο ακόμα καλύτερα η σβουρακιΕγω όχι, πως το καθαρίζω
Μη βάλεις σβουράκι θα τον καταστρέψεις.Εγω όχι, πως το καθαρίζω
Ίσως για να φτιάξεις μαχαίρι η μία πολύ χάλια λάμα να είναι χρήσιμες. Αυτές που χρησιμοποίησα ήταν 400,1000,3000.80, 120, 240 grit είναι πάρα πολύ χοντρά για μαχαίρια, ιδίως κουζίνας. Για τσεκούρια και εργαλεία κήπου είναι περισσότερο.