Να είσαι καλά φίλε!Ωραία φωτογραφία... !![]()
Να είσαι καλά φίλε!Ωραία φωτογραφία... !![]()
Όταν λες χάλια τι εννοείς? δεν κόβει ή εχουν γρατζουνιές? Βάλε φώτο να τα δούμε.συνάδελφοι καλησπέρα έχω ένα μαχαίρι tramontina και έναν σουγιά opinel το πρόβλημα μου είναι το εξής.παροτι άσχετος με τι θα τα τροχησο.τα πήγα σε μαγαζί τα έκαναν χαλιά ευχαριστώ πολυ
δεν κοβουν δημητρη θα ανεβασω φωτο επισης σκεφτομαι να παρω αυτο το συστημα το lasky το ξερει κανεισ ειναι καλο;Όταν λες χάλια τι εννοείς? δεν κόβει ή εχουν γρατζουνιές? Βάλε φώτο να τα δούμε.
και εγω αυτο θελω γιαννη αλλα με το ακονισμα δεν τα παω καλα για πεσ λεπτομερειεςΕγώ έναν φτηνιαρικο brow τον έκανα να ξυρίζει!!!γυαλοχαρτο...400/600/800/1000/2000/δέρμα!
Ούτε κ εγώ το είχα...ας είναι καλά το YouTube...πιο πολύ θα βοηθηθεις από εκεί παρά από ότι σου γράψω εδώ!και εγω αυτο θελω γιαννη αλλα με το ακονισμα δεν τα παω καλα για πεσ λεπτομερειες
ανεβαζω φωτο να δει ο δημητρης
Καλά στον τροχό τα έβαλε?Ούτε κ εγώ το είχα...ας είναι καλά το YouTube...πιο πολύ θα βοηθηθεις από εκεί παρά από ότι σου γράψω εδώ!
Συγνώμη, εννοείται αυτά τα δύο. Έχεις πέτρες ή κάποιο άλλο σύστημα ακονίσματος?ναι δημητρη τα εβαλε στον τροχο αυτα τα δυο που βλεπεις αυτα θελω να ακονισω
οχι δημητρη τιποτα ελεγα να παρω αυτο που εγραψα το συστημα το lansky
για αυτο λεω δημητρη
Ωραίος ο ΜίλτοςΑν στα εβαλε το μαγαζι στον τροχο χωρις να τα δροσιζει συχνα πολυ πιθανον στα αναψε και ξεβαψε τις λαμες δηλαδη μαλακωσε τελειως το ατσαλι..αν το παλεουν ακομα τωρα παρε το συστημα lansky που ειναι τιμιο στα λεφτα του και θα τα κανεις ξυραφια..και επειδη ειναι κυνηγετικα μαχαιρια θα τα ακονισεις στις 25 μοιρες
Δημητρη πιστεψε με οτι πολυ επαγγελματιες το χρησιμοποιουν..δυσκολα μπαινει καποιος στην διαδικασια να ασχοληθει με τις πετρες περα απο το οτι ειναι πιο χρονοβορα διαδικασια θελει και καλη τεχνικηΩραίος ο Μίλτος. Σίγουρα δεν είναι επαγγελματικό αλλά ούτε και εσύ επαγγελματίας. Είμαι σίγουρος ότι θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Λίγο εξάσκηση θέλει μόνο.
Ανετα θα κανεις..βρες και βιντεο για την χρηση του στο youtube..ειναι πανευκολο και κανει παααρα πολυ καλη δουλεια..αλλα σου ειπα τα κυνηγετικα μαχαιρια στις 25 μοιρες παρακατω θα σου πεφτει η κοψη πολυ γρηγορα και πανω απο τις 25 θα νιωθεος οτι δεν κοβει ουτε πεθαμενο που λεμεευχαριστω πολυ φιλε μιλτο πιστευω να κανω δουλεια με αυτο![]()