Με υγεια Φιλε και να μαστε καλα να κανουμε τα γουστα μας
Να το χαρεις
Τα αρχικα σου σημαινουν και σαββατοκυριακο οποταν τις τεταρτες τους λαγους να τους γδερνεις με αλλο μαχαιρι![]()
Να σαι καλά φίλε μου
Με υγεια Φιλε και να μαστε καλα να κανουμε τα γουστα μας
Να το χαρεις
Τα αρχικα σου σημαινουν και σαββατοκυριακο οποταν τις τεταρτες τους λαγους να τους γδερνεις με αλλο μαχαιρι![]()
Από τον Καταδρομεα το έχω παραγγείλει και σήμερα μου έστειλε μύνημα ότι θέλει 20 μέρες και αν το θέλω να τους απαντήσω .Θα περιμένω να δω θα μου το στείλουν ;Πολυ ωραιο και στα γουστα μου
Με υγεια φιλε μου να το χαρεις
Κανα λινκ φιλε να δω εαν στελνει Κυπρο;
Ευχαριστω
Εγώ νομίζω στη Κύπρο θα το βρεις πιο φθηνά ,ποσό ΦΠΑ έχετε εκεί;Το χα ξαναδει θυμαμαι δεν στελνει δυστυχως
Τα πληστα καταστηματα ελλαδας ειτε δεν στελνουν κυπρο ειτε ζητανε παραπανω απο το προιον μεταφορικα
Δεν ξερω τον λογο αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως ερχετε κατι απο κινα φτηνοτερα παρα απο ελλαδα
Και ένα καφέ δεν είδα ακόμα....με 3-4 duplex 4x6 στο πιατακι για γαρνιτούρα.............Είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Τζάμπα δουλεύω 7 στις 7 μέρες εδώ και πάνω από ένα χρόνο?
Απίστευτο!View attachment 25904
Είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Τζάμπα δουλεύω 7 στις 7 μέρες εδώ και πάνω από ένα χρόνο? Λοιπόν έχουμε και λέμε, χειροποίητο ανοξείδωτο δαμάσκηνο ατσάλι. Βασικά μίξη δύο ατσαλιων 440c + j2 συνολικό μήκος λάμας 20 cm και πάχος 3mm λαβή από σφένδαμο Αυστραλίας και ρητίνη στην οποία έχουν εμποτιστεί φύλα από ασήμι. Χάραξη με τα αρχικά μου.
Υ.γ. ώρες ώρες έχω ακριβά γούστα ρε πουστη μου....
Το φπα εδω ειναι 19 ενω σε εσας 2419 αλλα δεν παει ετσι
Στο εξηγω μετα γιατι τρεχω λιγο τωρα
Να το χαρείς ... κανένας δεν πλούτισε ούτε φτώχυνε με 1 μαχαίρι.View attachment 25904
Είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Τζάμπα δουλεύω 7 στις 7 μέρες εδώ και πάνω από ένα χρόνο? Λοιπόν έχουμε και λέμε, χειροποίητο ανοξείδωτο δαμάσκηνο ατσάλι. Βασικά μίξη δύο ατσαλιων 440c + j2 συνολικό μήκος λάμας 20 cm και πάχος 3mm λαβή από σφένδαμο Αυστραλίας και ρητίνη στην οποία έχουν εμποτιστεί φύλα από ασήμι. Χάραξη με τα αρχικά μου.
Καί εγώ νόμιζα ότι σε όπλα και κυνηγετικά είδη τιμές θα είναι ο παράδεισος του κυνηγού , λόγο και της σχέσης με τη Αγγλία.Το φπα εδω ειναι 19 ενω σε εσας 24
Ωστοσο η συγκεκριμενη αγορα- ειδη διαβιωσης κλπ ειναι πολυ μικρη
Φερνουν πολυ λιγα πραγματα συνηθως μονο τα ντρεντυ επωνυμα κ οχι απαραιτητως καλα η ζητουμενα
Ειναι πολυ πιο ακριβα σε σχεση με εσας αλλα κ το εξωτερικο
Πολλες φορες συμφερει κατι που το βρισκεις και εδω να το φερεις απ εξω
Το συνηθες ομως ειναι να μην το βρισκεις καν εδω
Γεια σου βιτσιόζε ΣταμάτηView attachment 25904
Στα δικαννα εχουμε πολυ καλυτερες τιμες απο εσαςΚαί εγώ νόμιζα ότι σε όπλα και κυνηγετικά είδη τιμές θα είναι ο παράδεισος του κυνηγού , λόγο και της σχέσης με τη Αγγλία.
Το κυνήγι μόνο με λειοκαννα δίκανα -μονοκανα επιτρέπεται;Στα δικαννα εχουμε πολυ καλυτερες τιμες απο εσας
Ενας λογος ειναι επειδη εσεις εχετε το δικαιωμα της καραμπινας
Λειτουργει ος μοχλος προς τα πανω στην τιμη ενος δικανου
Εαν μια καραμπινα γνωστης μαρκας ειναι 900 -1200 ευρω δεν αφηνει περιθωριο να βρεθει δικαννο σε αξια λιγοτερη απο αυτη
Ετσι ακομη και λιγοτερα επωνυμα δικαννα
Εκει ειναι πιο ακριβα σε σχεση με εδω
Ουσιαστικα ναιΤο κυνήγι μόνο με λειοκαννα δίκανα -μονοκανα επιτρέπεται;
Καλορίζικο Σταμ, έχει να παρει πολλα σκαλπ λαγων.......
Και ένα καφέ δεν είδα ακόμα....με 3-4 duplex 4x6 στο πιατακι για γαρνιτούρα.............
Απίστευτο!
Να το χαρείς ... κανένας δεν πλούτισε ούτε φτώχυνε με 1 μαχαίρι.
Γεια σου βιτσιόζε Σταμάτη
Απο την ομάδα το πήρες ; Παραγγελία το έκανες ή υπήρχε έτοιμο ;
Να το χαρείς Σταμάτη, πανέμορφο μαχαίρι!View attachment 25904
Να το χαρείς Σταμάτη, πανέμορφο μαχαίρι!
Μ'αρεσουν πολυ οι δαμασκηνες λαμες, τα σχέδια που βγάζουν.....!