gvp9000
Banned
Και ενδιαφέροντα ....... πρακτική επιμόρφωση![]()
Και ενδιαφέροντα ....... πρακτική επιμόρφωση![]()
Από κάτι φθηνά κωλοχαρτα που υπάρχουν στο εμπόριο κ είναι σκληρα σαν χαρτονια μια χαρά θα είναι αυτή η "στουβιά" χαχαχα.....Βρύα από σκανδιναβικό δάσος - στο τελευταίο ταξίδι κουβάλισα μισό τσουβάλι στο Βερολίνο, εκτός από φυσικό "χαρτί" υγείας είναι και ιδανικό για σάουνα ή ντους, όπως για παραδειγμα ο φυσικός σπόγγος. Πάνω αριστερα διάφορες "κορώνες" - λόγω επικαιρότητας
View attachment 24256
![]()
Δεν είχα ποτέ ασχοληθεί σοβαρά με τα βρύα, αλλά με αφορμή αυτή την συζήτηση εδώ, κοίταξα για επιστημονικές έρευνες και βρήκα μερικές. Σε μία εξ αυτών (με συμμετοχή των Bayer και BASF) διάβασα:Από κάτι φθηνά κωλοχαρτα που υπάρχουν στο εμπόριο κ είναι σκληρα σαν χαρτονια μια χαρά θα είναι αυτή η "στουβιά" χαχαχα.....
Γεια σου Νικόλα μερακλή...
Αυτο ειναι που λεει...Οτι βρεις το περνας απο τον κ@λο σου...Σκατοσυζήτηση ...![]()
Καλα εργαλεια τα victorinox Eνας απο αυτους ειναι του πεθερου μου πανω απο 40 χρονων και τον χρησιμοποιω καθημερινα τον εχω στα κλειδια μουΓεια σου Νικόλα μερακλή...
Ωραίοι οι victorinox....
Eγω είχα πάρει τον fisherman για το ψαρεμα αν κ δεν τον περνω συχνά μαζί μου....
Από κόψη δεν το συζητώ αλλά αυτό που μου έκανε εντυπωση ήταν το ψαλιδάκι του..
Το έχω τεστάρει σε ψιλό νημα ψαρέματος,πετονιες,ψιλη κλωστή ρεψίματος, και....τριχες κ τα κόβει σαν "χαρτί" χωρίς να μασάει η να ξεφτιζει.....
Κάτι που δεν γίνεται με τα ψαλιδάκια των φθηνών πολυεργαλειων....
View attachment 24274
5 &7όλα τα λεφτάΜίλτο που είσαι ;
Ο φούρνος επιτέλους τελείωσε κα οι χρόνοι ειναι 44 λεπτά για τους 1050 βαθμους για τα ανωξείδωτα και 22 λεπτά για τους 850 βαθμους που χρειάζονται τα ανθρακούχα.
list of long term goals examples
![]()
Με Υγεια....ωραιοΠάχος λάμας 4mm.
Μήκος λάμας 10 cm.
Θήκη πολύ καλή αλλά αν τραβήξεις με δύναμη το μαχαίρι βγαίνει.
Ίσως φτιάξω δική μου.
Γενικά θετική εντύπωση.
View attachment 24469
View attachment 24471View attachment 24470
Πολυ ωραιο Βασιλη με υγεια φιλε μουΠάχος λάμας 4mm.
Μήκος λάμας 10 cm.
Θήκη πολύ καλή αλλά αν τραβήξεις με δύναμη το μαχαίρι βγαίνει.
Ίσως φτιάξω δική μου.
Γενικά θετική εντύπωση.
View attachment 24469
View attachment 24471View attachment 24470
Αλήθεια κ χωρις παρεξήγηση, υπάρχει πουθενά κάτι το αστείο στο σχόλιο μου5 &7όλα τα λεφτά![]()
Προφανώς Γιάννη το έλεγες για τις λεπίδες που παρέθεσε ο Δημήτρης σε σειρά (5η και 7η κατά σειρά παρουσίασης)... Εγώ τουλάχιστον όπως το διαβασα γρήγορα που φάνηκε σαν σύνθημα για αυτό αντέδρασα έτσι καθώς κάνει ομοιοκαταληξία...Αλήθεια κ χωρις παρεξήγηση, υπάρχει πουθενά κάτι το αστείο στο σχόλιο μουχαίρομαι που χαίρεστε αλλά πρώτη μου φορά πουδεν πιάνω το αστειο
Προς Θεού ρε φιλε , ήταν η πρωτη αντίδραση λόγω ομοικαταληξίας. Ακούστηκε πολύ ποιητικό.Αλήθεια κ χωρις παρεξήγηση, υπάρχει πουθενά κάτι το αστείο στο σχόλιο μουχαίρομαι που χαίρεστε αλλά πρώτη μου φορά πουδεν πιάνω το αστειο
Αν σου πω ότι αυτό σκέφτηκα...λέω λεςΠρος Θεού ρε φιλε , ήταν η πρωτη αντίδραση λόγω ομοικαταληξίας. Ακούστηκε πολύ ποιητικό.
![]()