Μωρέ για τα λεφτά τους μια χαρά είναι η οpinel..Και γιατι δεν ειναι ο καλυτερος;
Οι οπινελ ειναι εξειρετικοι κατ εμενα
Τασο
Ολα ειναι γουστο!!!
Εισαι ειδικος σε μεταλλα και μαχαιρια;
Οχι
Ειμαι εγω;
Οχι
Ακομη ομως και καποιος που ειναι δεν μπορει να πει ποιος ειναι ο καλυτερος
Γιατι μπορει να ψαχνει να παρει κατι αλλιωτικο απο εσενα η εμενα
Οι οπινελ ειναι εξαιρετικοι
Τους εχω χρονια και τους λατρευω
Απλα οι σουγιαδες ειναι σαν τις γυναικες
Παντα κατι διαφορετικο σιυ φτιαχνει το γουστο
Ξεχασα να πω οτι στον mam μου αρεσει παρα πολυ το κλειδωμα της λαμας σε σχεση με τον οπινελ.
Και μάλιστα ένας inox ν8 μου κράτησε πολλα χρονια στην θάλασσα χωρίς συντήρηση, κ φαντάσου πως τον ξεπλενα με θαλασσινό νερό..
Βέβαια κάποτε σκουριασε αρκετά κ κόπηκε η λαμα στην άρθρωση αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό..το αλάτι είναι.. αλάτι ακόμα κ για τα μοντέλα inox.... Πόσο μάλλον με μηδενική συντήρηση.........
Ενοουσα ότι σίγουρα υπάρχουν κ καλυτεροι..
Πάντως τον mam με την πλατια λαμα που έβαλες τον είδα με διαφορετικό μάτι...........
Κάποτε μου είχε έρθει ένας φίλος σε απογευματινό τσίχλας με ένα μαχαιρι μεγαλυτερο από του Ράμπο περασμενο στη φυσιγγιοθηκη του....Οχι φιλε Τασο....πολυ καλος....εχω και 2 μεγαλα χειροποιητα μαχαιρια απο φιλο....αλλα ειναι βαρια.....καθομαστε που καθομαστε στο καρτερι με γεματη φυσιγγιοθηκη....εχουμε και το μαχαιρι....χειροτερα απο σκοπια ειναι πολυ βαρος......γιαυτο opinel.....
Να μπει ο διάολος μέσα σου του λέω τι το κουβαλάς... Έχασα το σουγιαδακι που είχα μου λέει κ πηρα αυτών από την αποθήκη...
Αααααχαχαχαχαχααααα
Last edited: