Δεν κανει πολυ μεγαλη διασπορα, ανοιγει τις ακρες της κατανομης, κραταει καλο κεντρο κ σε μεσιαες αποστασεις, δουλευει καλυτερα με φυσιγγια με πλαστικο συγκεντρωτηρα... Αν ψαχνεις ενα τσοκ που να σου δινει γρηγορη κοντινη διασπορα, καλυτερα κρατα αυτα που εχεις κ βαλε κανενα αποκεντρωτικο φυσιγγι, αν θες ενα τσοκ που να εχει καλη κατανομη κ να διορθωνει κ λιγο σε μικρες κ μεσαιες αποστασεις (πχ κυνηγι τσχιλας) ειναι ιδανικο...Για το briley diffusion τι γνώμη έχετε.
Το Skeet Ηλια ειναι ενα τσοκ με τουφεκια τηγανια...μεγαλη τηγανια...To skeet τησ berettaα400 το εχω και εγω κανει πολυ καλη δουλειά. μπορη καποιοσ να μου πει γιατι αυτο το οπλο βγαζει τοσο σφυχτεσ ντουφεκιεσ
Την τηγανιά την βράζεις με κρασί ή με νερό; Ά ρε τρίχα ... τηγανιά, σιγά μην έχει και τουφεκιά μπεκρή μεζέ ...Το Skeet Ηλια ειναι ενα τσοκ με τουφεκια τηγανια...μεγαλη τηγανια...
Αφου με πιανεις ρε ΠαλιοΚασολε....Την τηγανιά την βράζεις με κρασί ή με νερό; Ά ρε τρίχα ... τηγανιά, σιγά μην έχει και τουφεκιά μπεκρή μεζέ ...
Και το 525 εχει δ.αυλο.απο θεμα μηχανησμου με ενδιαφερει να μαθω βλητηκα ξερω τη κανουν τα browningΤο ενα εχει δ.αυλο και κωννο,το αλλο[525] ειναι συμβατικο αλλα ψιλου προφιλ αν θυμαμαι καλα.xm.