Fabarm με κληστα τα ματια πολυ καλητερο με πολυ καλητερο κοντακι και κανη
Παύλο σύνθετος μηχανισμός κι αν είσαι ψείρας όπως εγώ είναι χρονοβόρος ο καθαρισμός της.....όχι πως η win δεν με ταλαιπωρεί αλλά της έχω πάρει το κολλάει,το πιστόνι με βραστό νερό και ava γίνεται καινούργιοχρονοβόρο καθάρισμα η L4S Μάκη ; ρωτάει ένας που από το '95 κυνηγάει με αδράνεια
ο κατάλληλος να απαντήσει που δεν την αλλάζει ο καθαρισμός της όμως τον κουράζει είναι ο φίλος Τάσος BIRDY θα δεί το μνμ και θα στα πείτα δύσκολα ποιά είναι για να ξέρω τι να περιμένω ; think
Έτσι όπως το θέτεις ,μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο ο οποιοσδήποτε για οποιοδήποτε όπλο.Τρέχα γύρευε δηλαδή.....Ποιος έχει δει με τα μάτια του fabarm να κάνει εμπλοκές,χωρίς να ευθύνεται ο χρήστης της......
έχω δεί αρκετές σε μοντέλο που έφταιγε η γλώσσα και την λύση την έδωσε τότε ο Κούρκουλος κι αν θυμάμαι καλά του είχε κάνει δώρο μια καραμπίνα η fabarmΠοιος έχει δει με τα μάτια του fabarm να κάνει εμπλοκές,χωρίς να ευθύνεται ο χρήστης της......
Όταν μείνει λίγο ακαθαριστη και όταν η ντουφέκια και η επομιση γίνει γρηγορα η εμπλοκή καραδοκει.τα δύσκολα ποιά είναι για να ξέρω τι να περιμένω ; think
Το ίδιο και στις 391 αν δεν κάνω λάθος είχαμε το θέμα με την γλώσσα που λύθηκε αμέσως!από τις σύγχρονες fabarm ποιες βγάζουν εμπλοκές?έχω δεί αρκετές σε μοντέλο που έφταιγε η γλώσσα και την λύση την έδωσε τότε ο Κούρκουλος κι αν θυμάμαι καλά του είχε κάνει δώρο μια καραμπίνα η fabarm
δεν γνωρίζω,για πεςΤο ίδιο και στις 391 αν δεν κάνω λάθος είχαμε το θέμα με την γλώσσα που λύθηκε αμέσως!από τις σύγχρονες fabarm ποιες βγάζουν εμπλοκές?
Να μας πει ο Γιούρι Μάκη καλύτερα που του έχει συμβεί η για την 390 η την 391 δεν θυμάμαι το μοντέλο...και σε αρκετά ακόμα όπλα έτυχε...εμπλοκές λόγω γλώσσας!δεν γνωρίζω,για πες
Ηλία μας μπερδεύεις beretta η fabarm λες;;;;Να μας πει ο Γιούρι Μάκη καλύτερα που του έχει συμβεί η για την 390 η την 391 δεν θυμάμαι το μοντέλο...και σε αρκετά ακόμα όπλα έτυχε...εμπλοκές λόγω γλώσσας!
Όταν μείνει λίγο ακαθαριστη και όταν η ντουφέκια και η επομιση γίνει γρηγορα η εμπλοκή καραδοκει.
Το πρώτο μου όπλο ήταν μια fabarm lion και παθενα συχνα εμπλοκές.Το όπλο σε γενικές γραμμές δεν το αφηνα βρωμικο αλλά παρόλα αυτά στα κυνήγια έκανε τις εμπλοκουλες του στην 2η- 3η τουφεκια.Καποια στιγμή αν είχα δεθεί συναισθηματικά με το όπλο το πούλησα σε ένα φίλο σε εξεφτελιστικη τιμή.Επειτα ήρθαν και άλλες καραμπίνες στα χέρια μου οπως sx3,benelli,beretta,browning fusion evolve και δεν ξαναεπαθα εμπλοκή ποτέ μα ποτε. Επίσης ένας γνωστός μου, ποθλησε προσφατα μια fabarm titan για τον ίδιο λόγο και γενικά έχω ακούσει πολλά παράπονα για εμπλοκές από φαμπαρμ και σε συνδιασμό με την εμπειρια που έχω τα πιστεύω...
Παντως ακριβώς τον λόγο που έκανε εμπλοκη το φαμπαρμ το δικό μου...δεν τον κατάλαβα στο % ποτέ...του είχα κάνει και σέρβις και αλλαγή ελατήριων αλλά κάποιες φορές πάλι με πουλούσε.
Εγώ θα προτιμούσα και τις δύοΣκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα 2 οπλα. Ποια προτιμάται; Κανω περισσότερο περπατητο κυνηγι και λιγο καρτερι.
Στην beretta Μάκη,πάρα πολύ συχνό φαινόμενο αλλά λύθηκε εύκολα,το ίδιο ίσχυε και για την συγκεκριμένη fabarm και από τότε της βγήκε το όνομα!Ηλία μας μπερδεύεις beretta η fabarm λες;;;;
στις fabarm τότε που λέω εγώ το πρόβλημα ήταν σχετικά συχνό κι εκνευριστικό στις beretta όχι τόσο συχνο απ όσο γνωρίζω