Συγκρίσεις όπλων-τσοκ

Wise choice φίλε και να ακούσεις και τους φίλους σου κάτι παραπάνω θα ξέρουν

Άλλωστε στο είπα απο το πρωτο μου ποστ να περιμένεις την A400 plus που θα έχει τις βελτιώσεις που έπρεπε να έχει η Α400 η τωρινή

Καλορίζικο οποίο και να πάρεις
Ευχαριστω φιλε μου! Δεν ειμαι κολλημενος με μαρκες. Το μονο που δεν θα επερνα σε καραμπινα ειναι browning σε αντιθεση με τα δικαννα που τα θεωρω απ τα καλυτερα.

Ευχαριστω φιλε μου! Δεν ειμαι κολλημενος με μαρκες. Το μονο που δεν θα επερνα σε καραμπινα ειναι browning σε αντιθεση με τα δικαννα που τα θεωρω απ τα καλυτερα.
Αν και μπερετακιας κι εγώ να ρωτήσω γιατι όχι maxus?εχεις δει κάτι που δε σ' αρέσει ή την επωμισες και δε σου κάθεται?

Αν και μπερετακιας κι εγώ να ρωτήσω γιατι όχι maxus?εχεις δει κάτι που δε σ' αρέσει ή την επωμισες και δε σου κάθεται?[/QUOTE πρωτον δεν μου καθεται καλα και δευτερον φιλος που την εχει δεν ειναι και πολυ ευχαριστημενος.

Συμφωνώ μαζί σου ! Και εγώ είδη έχω δει στο σκοπευτήριο τρία διαφορετικά breda με πρόβλημα και τα τρία στην σκανδάλη δεν θυμάμαι τη πρόβλημα ακριβώς είχαν για να το καταθέσω αλλά είμαι σίγουρος πως το πρόβλημα ήταν η σκανδάλη τους.εμενα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου και αυτό το σκαλί που κάνει στην αρχή της πάπιας .

Wise choice φίλε και να ακούσεις και τους φίλους σου κάτι παραπάνω θα ξέρουν

Άλλωστε στο είπα απο το πρωτο μου ποστ να περιμένεις την A400 plus που θα έχει τις βελτιώσεις που έπρεπε να έχει η Α400 η τωρινή

Καλορίζικο οποίο και να πάρεις
προβληματα λοιπον στα breda
1σκανδαλη
2 εμπλοκες
3 κοντακι
4 σπασιμο του ανοξειδοτου μερους πισω απο την κανη δεν θυμαμαι πως το λενε :(... αυτα ξερω
Βερεττα Α400
1 σπασμενο κλειστρο
2 μειονεκτημα τα ξυλα

υγ εγω αν αγοραζα τωρα θα αγοραζα την LITE συνθετικη
η plus ειναι 3350γρ ,βαρη οπλο για πολλες ωρες στα χερια

Την lite τη ζαχαρωνα κι εγώ να σου πω την αλήθεια, αλλά επειδή έχω και την xlr5 τελικά πήρα δικανο. Μου αρέσει όμως , αν και πιστεύω ότι εμένα θα με τρελανεί η upland a400. Kαι φοβάμαι ότι θα την κάνω την τρελα πάλι!

Προσωπικά βρέθηκα σε αυτό το δίλημμα πέρισυ ...

- H Α400 έχει αυτή τη στιγμή τις καλύτερες κάννες (HP) στον κόσμο (ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε ποιότητα μετάλλου και κατανομές).
Βέβαια ας μη γελιόμαστε όταν παίρνεις ένα όπλο δεν σκέφτεσαι ότι θα το πουλήσεις .. αλλά εαν το κάνεις άλλη μεταπωλητική αξία έχει μια Beretta και άλλη η Breda.
- Απο την άλλη η Βreda με το 930i είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.
Έχει τη βάση της Raffaello με τα ατσάλια της Βreda και με κάννη Beretta ..
Οι πινελιές της Βreda πλέον είναι το ρυθμιζόμενο κοντάκι, αυλός 18.5 - 18.6, ο κώνος που είναι 9 πραγματικά εκατοστά και 9 εκατοστά τα τσοκ που δίνει.

Τελικά η μπίλλια έκατσε στην Α400 για μένα..!!!

Γιάννη αυτό που παίζει ρόλο είναι το ζύγισμα,κι αν ένα όπλο είναι καλά ζυγισμένο δεν φαίνεται το βάρος του και ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείται για καρτέρι είναι καλύτερο το βαρύ αλλά ζυγισμένο όπλο και σε σχέση με ένα ελαφρύ αλλά κακοζυγιστο!!

Ενα βασικο κριτηριο,θα μπορουσε να ειναι ο τροπος λειτουργιας...
Αερια η αδρανεια.
Απο κει και μετα...
Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευς η 930.
Την θεωρω ανωτερη της 400.
Η δευτερη εχει πολυ πλαστικο για τα γουστα μου και τα ξυλα της....:(
Σανιδιες με μακιγιαζ!
Η 930,δε μου αρεσει οπτικα.
Καποιος ειπε για την παπια,συμφωνω!
Απο την αλλη,δεν τρελαινομαι και με την 400,εμφανισιακα...
Υποφερτη ειναι!
Αν δεν ειχε περιστροφικο,το συζητουσα...
Κοντολογις,δεν θ' αγόραζα καμια απο τις δυο!

Τύχη είναι πιο θα βγάλει πρόβλημα μην αναλωνεστε ανούσια...
Επειδή δεν μου αρέσει να μεταφέρω ότι ακούω αλλά ότι βλέπω, 4 φίλοι έχουν α400, η unico κανένα πρόβλημα, η xcell κ οι 2 extrema εμπλοκες με θέμα σε συγχρονισμό η εξολκεα... Μικροπροβληματα όπου με λίγη υπομονή λύθηκαν...
Δύο γνωστοί με 930 θεματακια με εμπλοκες κ σκανδαλη... Λύθηκαν από ότι έμαθα κ αυτά...
Πάρτε το όπλο που γουστάρετε να κρατάτε στα χέρια σας κ να είστε τυχεροί από εκεί κ πέρα...
Αν θα έπαιρνα υποχρεωτικά μια από τις δύο μάλλον θα πήγαινα σε α400 action χωρίς ηλεκτρονικά μπιμπλικια αν κ καμία δεν είναι αυτό που γουστάρω εγώ μετά από κυνηγι κ σκοπευτηριο μαζί τους...

Προσωπικά βρέθηκα σε αυτό το δίλημμα πέρισυ ...

- H Α400 έχει αυτή τη στιγμή τις καλύτερες κάννες (HP) στον κόσμο (ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε ποιότητα μετάλλου και κατανομές).
Βέβαια ας μη γελιόμαστε όταν παίρνεις ένα όπλο δεν σκέφτεσαι ότι θα το πουλήσεις .. αλλά εαν το κάνεις άλλη μεταπωλητική αξία έχει μια Beretta και άλλη η Breda.
- Απο την άλλη η Βreda με το 930i είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.
Έχει τη βάση της Raffaello με τα ατσάλια της Βreda και με κάννη Beretta ..
Οι πινελιές της Βreda πλέον είναι το ρυθμιζόμενο κοντάκι, αυλός 18.5 - 18.6, ο κώνος που είναι 9 πραγματικά εκατοστά και 9 εκατοστά τα τσοκ που δίνει.

Τελικά η μπίλλια έκατσε στην Α400 για μένα..!!!
Οχι και τοις καλητερες κοψε κατι ειχα τετοιο οπλο και ξερω τα σκοτοματα της remi mossberg δεν ηπαρχουν καλη ειναι δεν λεω αλλα υπαρχουν και καλητερες σου το λεει καποιος που εχουν περασει απο τα χερια του 50 οπλα μην τσιμπατε στο marketing

Τι φυσιγγι ηταν αυτο Θοδωρε?
Ενα τσιχλοφισεκο ,Γιαννη δεν ειναι το μοναδηκο που επαθε ζημια εχω και αλες δυο περηπτωσεις με σπασμενο συδηροδρομο παντος αν το δεις ειναι πολυ ψευτικο καμια σχεση με fabarm δεν ξερω αν το εχουν βελτιωσει γιατι η δικια μου ηταν απο τα πρωτα μοντελα

Οχι και τοις καλητερες κοψε κατι ειχα τετοιο οπλο και ξερω τα σκοτοματα της remi mossberg δεν ηπαρχουν καλη ειναι δεν λεω αλλα υπαρχουν και καλητερες σου το λεει καποιος που εχουν περασει απο τα χερια του 50 οπλα μην τσιμπατε στο marketing
Αγαπητε Θεοδωρε δεν διαφωνω σε αυτο που λες αλλα υπαρχει ενα μεγαλο αλλα..
Το marketing μπορει να κανει τη δουλεια του αλλα απο πισω του υπαρχουν κ εταιρειες οι οποιες επενδυουν σε τεχνολογια κ καινοτομιες γιατι κακα τα ψεματα ολα τα οπλα μπαμ κανουν αλλα δεν βγαινουμε στο βουνο με καρυοφιλια..!!
Μιλαμε για οπλα παραγωγης του σημερα που βγαινουν για τις αναγκες του καθενος μας.
Φοβερα σκοτωματα τα οπλα που ανεφερες αλλα στα βουνα που κυκλοφορεις ποσοι τα κρατανε ..;;
Ζουμε στο σημερα κ αγοραζουμε οπλα για τα κυνηγια του σημερα.. που μπορει να περπατας ολη μερα για να παρεις μια περδικα..!!
Σε καθε περιπτωση ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη η αγορα των οπλων..
Καλο ξημερωμα σε ολη την παρεα..

Επηδη σχεδων 7 μηνες ειμαι αμερηκη λογο δουλειας σε πληροφωρω οτι το 90% των κηνηγων στην αμερηκη κηνηγα με αυτα τα καριοφιλια που λες και οχι με γκαζωντενεκεδες ιταλικους σπανια σε κυνηγι βλεπεις ιταλικο και αν δεις αυτο θα ειναι καμια fabarm μονο σκοπευτιριο βλεπςις ιταλικα δυκανα μονο διαφημηση ςιναι ο μεσος Αμερικανος δεν τα αγωραζει

Δεν εχω δει Αμερικανο να περπατάει στο κυνήγι. Δωσε τους σιδεριά να κανει μπαμ σαν την 870 επαναληπτική και δεν θελουν κατι αλλο αρκει να μην δωσουν πανω απο 800 δολαρια. Εδω ομως ειναι Ελλαδα, αλλη κουλτούρα και αλλο κυνήγι. Η εποχη του Κολοκοτρώνη εχει περάσει

Φιλε μου ολα ειναι υποκειμενικα! Για μενα η breda δεν ειναι το οπλο τελικα που ψαχνω. Το βρισκω λιγο προχειρο σε καποια σημεια. Ναι μεν ομορφο πολυ! Αλλα υστερη σε αρκετα μποστα στην a400 για μενα. Οπως πχ οτι εχει βγαλει αρκετα προβληματα! Ενα απ αυτα που δεν μ αρεσουν..
Πες μας λίγο τι εννοείς πρόχειρο?

To Carlson Coyote ειναι παρα μα παρα πολυ συγκεντρωτικο. Τι XF και τι τσοκ γαλοπουλας λεμε τωρα. Η διαμετρος του τσοκ 0.64 με 0.66 ιντσες αναλογο για τι οπλο προοριζεται. Φιλε Κωστα (Grieko13) αν μπορεις γραψε δυο λογια για τισ εντυπωσεις σου με αυτο το τσοκ στα υδροβια.

Φιλικα
Παυλος
Στην ελληνικη αγορα πλεον δεν υπαρχει το coyote, υπαρχει το μπακς. Οι κατασταστηματαρχες λενε πως ειναι το ιδιο... Ισχυει κατι τετοιο?

Πες μας λίγο τι εννοείς πρόχειρο?
Καλημεεα Ηλια εννοω οτι πηραν στοιχεια απο οπλα που ηδη υπαρχουν στην αγορα και εβγαλαν την 930. Μηχανισμος και βαση beneli raffaello και καννη beretta το μονο που εκαναν ηταν να βαλουν χρωμα. Επισεις πιστευω πως η προχειροτητα αυτη φταει και για τ αρκετα προβληματα που εχει βγαλει. Ηθελαν να βγαλουν προφανως ενα οπλο γρηγορα γιατι ειχαν μεινει πισω σε σχεση με τις αλλες εταιρειες

Back