Συγκρίσεις όπλων-τσοκ

Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα πριν χρονια εφαγα μια ηττα από μια Beretta vitoria όταν ειχα εγώ μια benelli crio στο θέμα της κατανομής στον πίνακα με τα μαμά τσοκ και το ενα όπλο και το αλλο που μετά από χρονια πουλησα και αυτήν και μια centro

Βρες μια breda ermes 2000 την πρωτη σειρα ομως,,
Και θα την εχουν και τα εγγονια σου στο υπογραφω
Πολύ σωστός . Αγοράστηκε το 2003 από μένα για δώρο στον ανιψιό . Πέρσι έγινε στον Ψυλλάκη ολική ανακαίνιση γιατί δεν θέλει με τπτ να την αποχωρίστη. 1818

Beretta vs fabarm.... Τα καινουργια μπερετα δεν τα εχω τουφεκισει... Φαμπαρμ με καννη τριμπορ ειχα και το πουλησα.... Η φαμπαρμ η δικιά μου εβγαζε πολύ ωραίες τουφεκιες με ψιλα σκαγια... Στα χοντρα και στα δραμια ηταν για κλωτσιες.... Μοντελο h 368 carbon.... Για τις εμπλοκες στην γλώσσα δεν θα μιλησω.... Αλλαξα εκ νέου ολο το σύστημα
Κώστα είχε 18.4 η 18.7 άυλο?

Φίλε με αυτήν την κάνη και έσω έξω τσοκακι5 ποντων Gemini 3 άστρα ένας φίλος εχει κανει μεγάλες κηδείες στις φασες
Είναι γνωστό . Γ αυτό δεν την δίνει . Έιχαμε κάνει αρκετά τεστ με 3-4 όπλα τότε . Έβαζε κάπου 5-10% στα 36 μέτρα ποιο πολλά από crio, M1, teknys. Μετά αφού του την έδωσα πηγα κι πήρα κάπου το 2005 μια echo . Καλό χρυσό αλλά δεν είχε τπτ το αξιόλογο στον πίνακα .Η μετέπειτα ermes classic που πήρα πριν 4 χρ όταν βγήκε ξανά , δεν έκανε τπτ το ιδιαίτερο . Έφυγε κι αυτή σε 3 μήνες κι το κακό ο φίλος που την πήρε έχει γ@μ@θη στις εμπλοκές . Άλλαξε γλώσσα άλλαξε εξωλκεα ... . Τώρα κάνει μόνο μια εμπλοκή την μέρα . .sarcastic.

Απο τα οπλα που υπάρχουν στην αγορα αυτα τα δυο μου εχουν μπεί στο ματι.

Εμενα για την V3 μου αρεσουν
  1. τα χειριστήρια , τα εσω εξω τσοκ, η βλητική που γραφετε ότι έχει, και η βελτιωση στο συστημα αερίων που μαλλον δουλευει καλυτερα.
Εμενα για την XLR μου αρεσουν
  1. τα χειριστήρια , τo εσω εξω τσοκ, η σκοπευτική ρίγα, και η παραλλαγή.
Και στις 2 δεν μου αρέσει το βάρος τους.

Ακουω γνώμες......

Back