με 71 εχει καλυτερο ζυγισμα.XLR 3430 76 εκ. κανη
με 71 εχει καλυτερο ζυγισμα.XLR 3430 76 εκ. κανη
Εγώ πάλι, ανάμεσα στις δυο, θα διάλεγα τη V3 !!! Απλά γιατί είναι πολύ πιο όμορφη !!!!μικροδιαφορες ,ειναι θεμα γουστου ,εγω θα διαλεγα xlr λογω οτι εχει καλυτερο ζυγισμα και για μενα καλυτερο συστημα αεριων.
τιμή της XLR 1500
της ρεμι υπολογίζω στα 2000
και αυτή η διαφορά ειναι συμαντική
Αλεξανδρε το ενα εχει αχρωμιοτη καννη κ πιο πολυπλοκο συστημα αεριων (V3),ενω το xlr5 εχει χρωνιομενη , κ πιο απλο συστιμα αεριων,και τα 2 πλαστικά.
εγραψα το βαρος με τα 76 εκ. πρωτον γιατι αυτο βρηκα στο youtube και δευτερον γιατι το σκεπτομαι καθότι θα ειναι βαρι μηπως να είναι και καριοφύλι........ Ασε που 76αρι δεν έχω.
όντως όσο πιο κοντή είναι η κανη τοσο καλυτερα ζυγίζει.
Ναι αλλά θα είναι ακόμα πιο βαριά σαν όπλο. Το προηγούμενο ήταν 3550 με 71 και πολύ μπροστοβαρο. Στα άλλα 2 έχεις κ ένα περιθώριο να βάλεις κ λίγο βάρος πίσω στο κοντάκι. Όσο για τιμή δεν ξέρω πόσο θα την έχουντην Α400 xtreme plus την έχεις σκεφτεί ;
Η λογική αυτό λέει αλλά στα χέρια κ τα 2 ήταν μπροστοβαρα.Αλεξανδρε το ενα εχει αχρωμιοτη καννη κ πιο πολυπλοκο συστημα αεριων (V3),ενω το xlr5 εχει χρωνιομενη , κ πιο απλο συστιμα αεριων,
για το μηκος οσο για την fabarm σε 76 πιστευω οτι θα ειναι αρκετα μπροστοβαρη μιας κ εχει κ ολο το συστημα μπροστα,
στην rem V3 πιστευω οτι λογο του συστηματος αεριων το εχει πιο κοντα στην βαση
ειχαν κ τα 2 ιδιο μηκος καννης?Η λογική αυτό λέει αλλά στα χέρια κ τα 2 ήταν μπροστοβαρα.
Ναι αλλά θα είναι ακόμα πιο βαριά σαν όπλο. Το προηγούμενο ήταν 3550 με 71 και πολύ μπροστοβαρο. Στα άλλα 2 έχεις κ ένα περιθώριο να βάλεις κ λίγο βάρος πίσω στο κοντάκι. Όσο για τιμή δεν ξέρω πόσο θα την έχουν
Ξυλο γιατι το κοντακι θα φηγει με τη μια και θα φιαχτει αλλο οπως το θελω εγω με τοις παραξενιες μου μια απο αυτες ειναι η κληστη λαβη που με βολευειπλαστική ή ξύλινη ; όλα τα άλλα είναι εύκολα μετά
Απο πιοτητα κατασκευής τη φαμπαρμ δε την πκάνει καμία μαζηκης παραγωγης και προπαντος εφαρμογές μετάλων είναι κορηφηΕγω αναμεσα στα δυο που σε ενδιαφερουν θα διάλεγα την φαμπαρμ. Πιστευω εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευής και καλύτερο κοντακι
Παυλο μετα απο της SX3που εχει λιμαριστεί λιγο, η σκανδαλη της L4s ήταν καπως. Ρεμι δεν εχω πιασει ακόμα.Μάλλον θα την χουφτωσω σήμερα και μακάρι να την έχει σε 76 γιατί είναι η επόμενη αγορά,,αν έχω νέα θα σου πω
*Μεταξύ Remi και XLR δες και λίγο τις σκανδαλες οπλισε και πάτα αν τις δοκιμάσεις,,έχω την εντύπωση ότι θα σε κερδίσει η XLR
Την έχω δει αλλά έχει κονάκι που είναι χαμηλό για τα μέτρα μου και είναι σαν να αγοράζω άλλο 1 Winchester