Συγκρίσεις όπλων-τσοκ

χωρίς να έχω δει τις άλλες μετά από 1500 φυσίγγια που έχω σαν γνώμονα την L4S μου,μπορεί να είναι καρβουνιάρα μιας και έχει πολύ απλό πιστόνι και σύστημα αερίων αλλά όσο εύκολα βρωμίζει τόσο εύκολα καθαρίζει

κάπου είχα ανεβάσει φωτό μετά από 1500 φυσίγγια τι βρώμα είχε πιάσει αλλά χάθηκαν στο φόρουμ,ίσως φταίει και το photobucket δεν ξέρω

Καμιά από τις 3.το αναφέρω αυτο για να σας προλάβω!εμένα με νοιάζει μόνο η αξιοπιστία και μετά η εμφάνιση που σε fabarm πάω grey και σε browning gold
Πάμε βόλτα να τις ζαχαρωσεις στον καλκατζακο και μετά αποφασίζεις!Δεν νομίζω να έχεις θέμα με κανένα από τα τρία όπλα από αξιοπιστία!Αν και όλα τα σύγχρονα όπλα είναι λαχεία!Εγω δεν είδες τι ρίσκο πήρα!

δεν υπάρχει αξιοπιστία,εδώ πληρώνεις benelli και κάνει εμπλοκή που θεωρείται η κορυφή της αξιοπιστίας

επώμισε και τις τρεις και όποια θεωρείς ότι θα σε βολέψει στα κυνήγια που κάνεις και νοιώθεις ευχαριστημένος να κρατάς αγόρασε την,,,πολύ σημαντικό να κρατάς ένα όπλο που σε γεμίζει ψυχικά !

Πάμε βόλτα να τις ζαχαρωσεις στον καλκατζακο και μετά αποφασίζεις!Δεν νομίζω να έχεις θέμα με κανένα από τα τρία όπλα από αξιοπιστία!Αν και όλα τα σύγχρονα όπλα είναι λαχεία!Εγω δεν είδες τι ρίσκο πήρα!
Αυτό σκεφτομουν:cool:

Και τα τρία είναι καλά . Και αφου είπες δεν σε ενδιαφέρει και τόσο η βλιτικη μεριά ,σαν κάτοχος μπερετας έχω να σου πω για την αξιοπιστία και την βελούδινη ντουφέκια της
Το σημαντικότερο όμως είναι .....το σκέφτηκες καλά για μια καραμπίνα να χάσεις την ελευθερία σου....sarcastic.
Πλάκα κάνω με το καλο !!

Τι ρίσκο πήρες δεν σ έχω παρακολουθήσει

Κάποιο όμως όταν το επωμησεις θα σου κάνει το κλικ...my man.αυτο να πάρεις

Aυτο ακριβως...
Η αξιοπιστια ειναι κ λιγο λαχειο, η βλητικη αποδοση πολυ καλη και στα τρια, μενει ο παραγοντας προτιμηση...
Εγω απο τις τρεις θα επαιρνα τη Maxus, τη γουσταρω στα χερια μου, τουφεκια φαρμακι, ανακρουση αεροβολου, λιγο ιδιαιτερη για τους ποιο σωματοδεις στις διαστασεις του κοντακιου...

Aυτο ακριβως...
Η αξιοπιστια ειναι κ λιγο λαχειο, η βλητικη αποδοση πολυ καλη και στα τρια, μενει ο παραγοντας προτιμηση...
Εγω απο τις τρεις θα επαιρνα τη Maxus, τη γουσταρω στα χερια μου, τουφεκια φαρμακι, ανακρουση αεροβολου, λιγο ιδιαιτερη για τους ποιο σωματοδεις στις διαστασεις του κοντακιου...
Ενώ εσυ είσαι μικροσωμος.hair.

Aυτο ακριβως...
Γούστα είναι αυτά ... .my man.

Η maxous όπως είναι από το εργοστάσιο φοράει την δεξιά φλάντζα για cast of ,? Γιατί όσες έχω δοκιμάσει εγώ μόυ πάνε όλες αριστερά. Ρωτάω γιατί κάπου είχα δεί ότι δεν την φοράει από την αρχή.
Δεν την φοράει απ την αρχη, τουλάχιστον οι πρώτες. Την είχα άλλαξει κι εγώ όταν την πήρε ο πατέρας μου του την έφερα με καστ οφ

Back