Tolis SBE1
Banned
Ηλια και η ακοη μου εχει καπιο νοημαΈχει νοημα το ported που έχουν
Ηλια και η ακοη μου εχει καπιο νοημαΈχει νοημα το ported που έχουν
Τολη πανε σε anaconda long ή οχι φρενατο muller ufo αν το βρεις απο πουθενα ή teague super extended fullΘελω και γω φρενου αλλα δε μπωρω το πορτινγκ οποτε παμε σε pm για beretta 18.6 optima plus τι προτηνετε για φασσα παπι στενο μη με λυπαστε
Τόλη καλύτερα που δε θα πιάσεις το τζόκερ, γιατί ο Βαλεριάνο πέθανε. Τσάμπα τα λεφτά.Ρε κουφαλες με δουλεβετε δε θα πιασω το τζοκερ ταξιδι στην ιταλια περνω μια μπενελλι cordoba πεταω κανη κοντακι μετα κανη betivoglio και κοντακι valeriano και ετιμος χαχαχαχαχα
Θελω πατσαβουρα η αθικτο να φευγει το πουλι γτ με το μαμα φουλ βγαζει μια περιφερια παλιΤολη πανε σε anaconda long ή οχι φρενατο muller ufo αν το βρεις απο πουθενα ή teague super extended full
ε ρε κανα μαθητη δεν αφησεΤόλη καλύτερα που δε θα πιάσεις το τζόκερ, γιατί ο Βαλεριάνο πέθανε. Τσάμπα τα λεφτά.
Με προλαβες Βασιλη αυτο θα γραφα..δεν πειραζει @Tolis SBE1 τα λεφτα καντα διακοπαρες πηγαινε στο Μονακο και πεξτο μεγισταναςΤόλη καλύτερα που δε θα πιάσεις το τζόκερ, γιατί ο Βαλεριάνο πέθανε. Τσάμπα τα λεφτά.
Μπενέλι ψάχνεις πάλι δηλαδή φίλε μου.Θελω πατσαβουρα η αθικτο να φευγει το πουλι γτ με το μαμα φουλ βγαζει μια περιφερια παλι
Θα παω βαγγελη και κορντομπα μετα να μαυρισω λιγο ομω στα τρυγωνακιαΜε προλαβες Βασιλη αυτο θα γραφα..δεν πειραζει @Tolis SBE1 τα λεφτα καντα διακοπαρες πηγαινε στο Μονακο και πεξτο μεγιστανας
Ξεκινα ιδιογομωση τοτε να μην εχεις προβληματα ή δες κατι σε xfullΘελω πατσαβουρα η αθικτο να φευγει το πουλι γτ με το μαμα φουλ βγαζει μια περιφερια παλι
Καταλάβεις διαφορά στον ήχο Τόλη;Ηλια και η ακοη μου εχει καπιο νοημα
Εχω τρις αχαχαχαΜπενέλι ψάχνεις πάλι δηλαδή φίλε μου.
Χο απο δυο λεπτα που κανω να ξανακουσω με τα απλα σε 10 με πορτινγκΚαταλάβεις διαφορά στον ήχο Τόλη;
Παλευεις με τις ψεκαστηρες , παρε ενα τουφεκι σωστοΡε κουφαλες με δουλεβετε δε θα πιασω το τζοκερ ταξιδι στην ιταλια περνω μια μπενελλι cordoba πεταω κανη κοντακι μετα κανη betivoglio και κοντακι valeriano και ετιμος χαχαχαχαχα
Βιονικα αυτια εχεις ρε ατιμε?...Ο
Χο απο δυο λεπτα που κανω να ξανακουσω με τα απλα σε 10 με πορτινγκ
Αν ειναι για τρυγονακια πηγαινε Μαροκο..να κανεις και μαυρισμα να το παιξεις μουρη και στην βασιλισσα τους..κοκκινομαλλα κομματος ειναι θα της αρεσεις αχαχαχχαχαΘα παω βαγγελη και κορντομπα μετα να μαυρισω λιγο ομω στα τρυγωνακια
Πληρωνω πολλα και κουραζομε φιλε με ιδιογωμωση οταν παω κυνηγι δλδ οτι φυσιγγι και να χω δε μπωρω να αντισταθω στις κουρουνες καρακαξες και αλλα επιβλαβοι οποτε ειναι κριμαΞεκινα ιδιογομωση τοτε να μην εχεις προβληματα ή δες κατι σε xfull
Βουλομενα!!!Βιονικα αυτια εχεις ρε ατιμε?...
Cordoba μαυρη κι αραχνηΠαλευεις με τις ψεκαστηρες , παρε ενα τουφεκι σωστο