Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Δλδ αν είμαι εκτός για μία μοίρα τότε απέχω από το πουλί 1 μέτρο σχεδόν στα 50 μέτρα;;; Μεγάλη η δυσκολία επομένως γι'αυτό και θέλει τρομερή προπόνηση και νηφαλιότητα όταν τουφεκάμε σε τέτοιες αποστάσεις επανειλημμένα
Αν βάλεις και ότι πρέπει να βρεις την κατάλληλη προσκόπευση σε κάθε πουλί, γ@μησέ τα.... .sarcastic.

;)
Δεν είμαι μαθηματικός αλλά παμε με τη λογική ...
Η περίμετρος του κύκλου ειναι = 2πR , όπου π= 3,14 και R η ακτίνα του κύκλου , δηλαδή η απόσταση που λες ...
Έχουμε λοιπόν στα 50 μέτρα περίμετρο 2*3,14*50 = 314 μέτρα
Διαιρούμε δια 360 μοίρες που ειναι ο πλήρης κύκλος και βρίσκουμε οτι 1 μοίρα διαφορά φέρνει 0,87 μέτρα απόκλιση ;)

Ομοίως στα 60 μέτρα η απόκλιση 1 μοίρας ειναι 1,05 m και στα 70 μέτρα 1,22m ;)

Ότι ακριβώς χρειάζεται μια βολή ακρίβειας με ειδικό όπλο και βλήμα.
Στο λειόκαννο όμως τα σκάγια δεν υπακούν την ακρίβεια, αλλα μέσο υπολογισμών πιθανοτήτων, κατανομής, διασποράς δίνουν ένα γράφημα κωδωνοειδες στις τρεις διαστάσεις. Έτσι ακριβώς όπως ταξιδεύουν τα σκάγια.

Αν πας στα πουλιά με πολεμικό όπλο, ισχύει.

Σκεφτόμενος το κέντρο το λέω, μιλάω για σημείο. Εννοείται ότι λόγω της διασποράς αλλάζουν τα πράγματα, όπως εννοείται ότι η 1 μοίρα εύκολα γίνεται 2.

Σκεφτόμενος το κέντρο το λέω, μιλάω για σημείο. Εννοείται ότι λόγω της διασποράς αλλάζουν τα πράγματα, όπως εννοείται ότι η 1 μοίρα εύκολα γίνεται 2.
Μπά, καλά το ξεκίνησες, μόνο το κέντρο είναι ωφέλιμο σε τέτοιες αποστάσεις ;)

Παιδια το θεμα με τις αποστάσεις το συζητάμε σε αλλο θεμα .terror..

Θα ήθελα ενας μαθηματικός να μου πει η 1 μοίρα απόκλιση τι απόσταση ειναι στα 50-60-70 μέτρα... μην με βάζετε να το ψάχνω εχω να κανω μαθηματικά απο το πανεπιστήμιο, ουτε τριωνυμο δεν λύνω πλεον.
Μανο αν στο μυαλο σου εχεις μοιρες, μοιρογνωμονια,η οτιδηποτε αλλο,,,,,ουτε στα 30μετρα δεν θα το πετυχεις

Μανο αν στο μυαλο σου εχεις μοιρες, μοιρογνωμονια,η οτιδηποτε αλλο,,,,,ουτε στα 30μετρα δεν θα το πετυχεις

Μα φυσικά και δεν σκέφτεσαι τέτοια πράγματα όταν τουφεκάς απλώς λέω πως αν ξεφύγουμε λίγο στην σκόπευσή μας αυτό έχει μεγάλη διαφορά όταν τουφεκάμε σε μεγάλες αποστάσεις.

καλησπερααα..εσεις που κανετε δοκιμες γιατι εγω δεν πολυ ασχολουμε εχω μια βερεττα βελλμοντε με ενα Kicks smoke 3αρι αλλα νιωθω να μην με καλυπτει σε μακρυνες τουφεκιες,εχετε καποια γνωμη για το συγκεκριμενο αν ειναι καλο? εχω κανει μια δοκιμη στα 20 μετρα πολυ καλη κατανομη αλλα στα 20 μετρα,,βοηθειαα :)

εψαχνα να δω πως ανεβαζω,,ανεβηκε νομιζω
δεν ανεβηκε αλλα μας λες περιεργα πραματα για το kicks.στο baikal παιρνω πολυ καλες κατανομες με lm kicks μεχρι τα 45 μετρα.αν ββρω κατι στα 20 θα λειωσει

20170903_192610.jpg

συγγνωμη αυτο ειναι στα 20 μετρα?? και δεν σ αρεσει???οτι μπει εκει μεσα απλα δεν θα το βρεις.για πηγαινε στα 45 με 48
το απογευμα θα ξανα δοκιμασω στα 45 μετρα θα ανεβασω το βραδυ φωτογραφια,,νταξει 20 μετρα δεν ειναι πολυ πιστευω και τα μαμισια πανω κατω το ιδιο θα εκαναν στα ιδια μετρα

το απογευμα θα ξανα δοκιμασω στα 45 μετρα θα ανεβασω το βραδυ φωτογραφια,,νταξει 20 μετρα δεν ειναι πολυ πιστευω και τα μαμισια πανω κατω το ιδιο θα εκαναν στα ιδια μετρα
πολυ αμφιβαλω οτι τα μαμα θα σου δωσουν αυτο που βλεπω

Back