Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

20170911_184300_1.jpg
αυτο ειναι στα 40 βηματα με Kicks 3ari και euromix 8-9

Τι διαστάσεις εχει η λαμαρινα,Δημητρη?
Δεν είναι οι σωστες, απλα έτυχε να την βρω στον κυνηγοτοπο.. 70χ70 πρεπει να είναι με 60 εκατοστά διάμετρο κυκλο στο περιπου...παιζει ρολο το μέγεθος της λαμαρινας???

Σωστο ειναι να χωραει ΟΛΗ η τουφεκιά μεσα στην επιφανεια που δοκιμάζουμε.
Αν δεν χωραει ειναι πιθανοτατο να βγαλουμε λάθος συμπερασματα.
Οι τουφεκιές που δείχνεις, δεν πρεπει να ειναι κεντρο!
Ωστόσο,η μια (1η)δειχνει πολυ φτωχή για το νουμερο σκαγιων και την απόσταση που δοκιμασες.:)

δεν άντεξα ( όχι πως ήθελα και πολύ ) και το παράγγειλα,,,, Patternmaster Code Black Duck για την 930

αν κρίνω από το code black decoy που εχω τα σκοτώματα και μέτρα που μου δίνει στην 930 φαντάζομαι αυτό τι θα κάνει ,,,Κώστα δίνε μου συντεταγμένες και χρόνους θα ρίχνω από Αθήνα .sarcastic.
210912.jpg
Παυλοοοοο καλοριζικο φίλε.
Σήμερα έκαμα κι εγώ την πρώτη μου αγορά
IMG-086f17c5b53945b104152f8c0d162ffd-_V.jpg

Έτοιμος για τραβιολες στα 15 μέτρα
κάλο ριχτά παιδιά να τα ευχαριστηθείτε

Παρα πολυ καλες εντυπώσεις απο το kicks lf.
Αξιωθηκα να το δοκιμάσω σημερα...:)
Σε αυλο 18.4 στην es100.
Μου εδωσε μερικα ωραία σκοτωματα σε....καλες αποστάσεις, σε αγριοπεριστερα.
Για να δουμε....xm.
Δεν σκοτωνει... Δωστο πισω... .yel. Στον πινακα δεν εχει ωραια εικονα... .pop.

Δεν σκοτωνει... Δωστο πισω... .yel. Στον πινακα δεν εχει ωραια εικονα... .pop.
Νομιζεις πολυ Θελω???:):)
Γι'αυτο το δοκιμασα στο τέλος σε επιφανεια...:D
Αν το δοκιμαζα το πρωι,μπορει να αφηνα το όπλο στο αυτοκινητο και να εκανα το.... απορτοσκυλο στον συναδελφο!.sarcastic.

Δημητρη καλημερα....αν υπολογίσουμε χοντρικα οτι τα 30 βηματα ειναι 25 μετρα καο τα 40 είναι 32 μετρα περιμενα να εχεις κεντησει...κατι αλλο γινεται....
θα ξανα δοκιμασω στα ιδια μετρα οταν παω αλλα θα βαλω καπου σταθερο το οπλο,διοτι δεν εχω και το πιο σταθερο χερι μαλλον μου φευγουν εκτος κεντρου οι τουφεκιες

Επειδή το topic αφορά και προτάσεις, αντί για πολλά Τσόκ για πολύ μακρινές βολές οποίος μπορεί ας ρίξει μια ματιά στο ...αντιαεροπορικό REM 1100, full κάννη και 76 εκατοστά.
https://www.car.gr/parts/view/8501672/
Εκτός των άλλων φαίνεται περιποιημένο.

Προς αποφυγή παρεξήγησης, δεν εχω σχέση με το πωλητή.

Επειδή το topic αφορά και προτάσεις, αντί για πολλά Τσόκ για πολύ μακρινές βολές οποίος μπορεί ας ρίξει μια ματιά στο ...αντιαεροπορικό REM 1100, full κάννη και 76 εκατοστά.
https://www.car.gr/parts/view/8501672/
Εκτός των άλλων φαίνεται περιποιημένο.

Προς αποφυγή παρεξήγησης, δεν εχω σχέση με το πωλητή.
Σπύρο το ίδιο όπλο έχεις? Είμαστε off topic...θα μεταφέρω τη συζήτηση μας...

Ναι για τα CARLSON'S. Τα μονο που προσωπικα μ αρεσουν λιγο παραπανω (λογο στυλ κυνηγιου-σκοπευσης) ειναι τα BRAIN αλλα εκει πας +30% σε τιμη
Ευχαριστω Τολη και μενα τα παιδια στο καλκαντζακο μου παν πολυ καλα λογια απλα ηθελα να παρω και γνωμη κυνηγου στη πραξη

πολυ αμφιβαλω οτι τα μαμα θα σου δωσουν αυτο που βλεπω

Στην bellmonte due το μαμα 3αρι σε αποστασεις απο 20 εως 35 μετρα έδινε καθαρα σκοτωματα με 28γρ νο 7.5(φ 2,34 mm).Το 4αρι μαμα είναι μόνο για δρεμια και μονοβολα. Στα σκαγια με απογοητευσε. Το 2αρι στα 46 μετρα αποδιδει με τρόπο ώστε να δωσει θηραματα.

20170911_184300_1.jpg
αυτο ειναι στα 40 βηματα με Kicks 3ari και euromix 8-9
Φίλε έχουμε το ίδιο όπλο. Βάλε ενα μεγαλο χαρτονι ή τραπεζομαντηλο στην ίδια απόσταση και στησε το όπλο πάνω στο αυτοκίνητο για να είσαι σταθερος όταν ρίξεις. Αρκεί ένα νευρικό πατημα της σκανδαλης για να φύγει η τουφεκια χαμηλα. Το τσοκακι σου σε αυτη την απόσταση θα έπρεπε να γαζώνει. Πάνε πάλι ήρεμος και ρίξε :)

Back