Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Ευχαριστω Τολη και μενα τα παιδια στο καλκαντζακο μου παν πολυ καλα λογια απλα ηθελα να παρω και γνωμη κυνηγου στη πραξη
τα οποια θα τα πληρωσεις 8 εθρω καπελο .υπαρχει εδω αθηνα καποιος που τα πουλαει φθηνοτερα

Εκανα καποιες δοκιμες παλι σημερα με kicks lf και anoconda long range που μαλλον το ειχα υποτιμησει, δυστηχως δεν εβγαλα φωτο γιατι ξεχασα κινητο και μαρκαδορο σπιτι.hair. πιστευω να μπορεσω να παω παλι αυριο.

Σημερινες δοκιμες τα χαρτονια ειναι 115×90 1η δοκιμη 51 μετρα 2η 55 με rem express
7tlx5eT.jpg
και δυο τουφεκιες στα 70 και 71 μετρα με nsi long distance 6/4 και superkill fassa 6/5
jedzjQo.jpg
6UA6Z6Z
6UA6Z6Z.jpg
YaUmPu2.jpg

Το superkill 6/5 το βλεπω παρα πολυ δυνατο

Την έχω ανεβάσει και στο νήμα της Benelli την ερώτηση αλλά ίσως εδώ να είναι καλύτερα.
Benelli Supersport (αυλό 18,3) για κυνήγι τα Anaconda τα έχει δοκιμάσει κανένας ? Τα Trulock Decoy?

Την έχω ανεβάσει και στο νήμα της Benelli την ερώτηση αλλά ίσως εδώ να είναι καλύτερα.
Benelli Supersport (αυλό 18,3) για κυνήγι τα Anaconda τα έχει δοκιμάσει κανένας ? Τα Trulock Decoy?

Η αγορά είναι άλλο θέμα.... Τα έχει δοκιμάσει όμως κανένας??

Η αγορά είναι άλλο θέμα.... Τα έχει δοκιμάσει όμως κανένας??
Σε supersport δεν το εχω δοκιμασει, σε M2 ομως που εχω το Mid ειναι ισως το καλυτερο τσοκ που εχω δοκιμασει... Το κακο με τον αυλο σου, 18,3 ειναι οτι αν παρεις το Mid θα εχει συσφιξη μολις 1,5/10 δηλαδη skeet... Ισως πρεπει να δεις τη λυση του LOng Range που θα σου βγει σαν 3αρι...

Σε supersport δεν το εχω δοκιμασει, σε M2 ομως που εχω το Mid ειναι ισως το καλυτερο τσοκ που εχω δοκιμασει... Το κακο με τον αυλο σου, 18,3 ειναι οτι αν παρεις το Mid θα εχει συσφιξη μολις 1,5/10 δηλαδη skeet... Ισως πρεπει να δεις τη λυση του LOng Range που θα σου βγει σαν 3αρι...

Skeet 2? Για το Trulock Decoy τι γνωμη εχεις?

Επειδη το ειχα απο καιρο στο μυαλο μου την Τριτη παρηγγειλα το Kicks bk extra full, πιστευω να το εχω την επομενη βδομαδα για να κανω τις δοκιμες μου να δω τι ψαρια πιανει.

Φιλαρακι ποσο παει αυτο αν επητρεπετε....????
Για δεστο τβ κανει γιατι θελω και εγω ενα για βολια...

Τα kikks δεν τα φερνει ο πανας????
Γιατη παρηγγηλες απο αμερηκη ???
Δεν εχει φερει τα buckkicker...???
Τα φερνει αλλα αργουν στο τελωνειο και δεν ειμαι ανθρωπος της υπομονης, δεν φταιει ο ανθρωπος βεβαια αλλα το τελωνειο

Καλησπέρα! Έψαχνα από καιρό για το patternmaster anaconta.βρηκα τελικά άκρη μόλις τώρα από οπλουργο που κάνει απευθείας εισαγωγή από Αμερική.λεω για ένα mid range crio plus για αρχή,αλλά αφού μου πει και τιμή καθώς ακόμα δεν έχει βγάλει ποσό θα κοστίζουν..εννοειται βέβαια εδώ θα είμαστε για ότι θέλετε αφού μάθω και εγω παραπάνω λεπτομέρειες.

.
Καλησπέρα! Έψαχνα από καιρό για το patternmaster anaconta.βρηκα τελικά άκρη μόλις τώρα από οπλουργο που κάνει απευθείας εισαγωγή από Αμερική.λεω για ένα mid range crio plus για αρχή,αλλά αφού μου πει και τιμή καθώς ακόμα δεν έχει βγάλει ποσό θα κοστίζουν..εννοειται βέβαια εδώ θα είμαστε για ότι θέλετε αφού μάθω και εγω παραπάνω λεπτομέρειες.
κραταμας ενημερους γιαννη.what.

Back