Γεμηζεις καληκα 76 με ρελη και περνει οτι και ο 89Φίλε αγοράζω όπλο 3.5 ιν κατευθειαν. Δεν πάει άλλο με τα 2.75-3 ιν
Γεμηζεις καληκα 76 με ρελη και περνει οτι και ο 89Φίλε αγοράζω όπλο 3.5 ιν κατευθειαν. Δεν πάει άλλο με τα 2.75-3 ιν
Μόλις βρήκα Seminole spreder για cal 20Χριστοφορε αν έβγαζε η μπερετα το euro-skeet σε εικοσαρι θα μας είχε λύσει τα χέρια, νομίζω ότι το βγάζει σε mobil αλλά μόνο σε εσωτερικό θα το προτιμούσα σε εσω έξω λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους θα πρόσφερε πιο πολύ στην κατανομή μπορεί να είμαι και λάθος?
http://www.berettausa.com/en-us/beretta-mobilchoke-flush-20-gauge/jctube2/
Ναι καιβθς κουβαλάω 5 κιλά στο χέρι και θα περνάω το πυκνό κομμάτι για να βρω την μπεκατσα??Περνεις ενα cal10 και ξεχνας τα τσοκ στο μελον σκοπευω να παρω ενα πρωτα θα φερω τα εργαλια ιδιογομοσης και μετα η αγωρα
Καλορίζικο φίλε πολύ τυχερός που το βρήκες .Μόλις βρήκα Seminole spreder για cal 20
Ακρυβος μακη πως με ποιανεις εχω αρχησει το ψαξημοΤο cal 10 που λεει ο teo ειναι για συγκεκρημενα κυνηγια....
Δεν πας για μπεκατσα....
Δεν πας για περδικα....
Δεν πας για τρηγονι....
Δεν πας για τσιχλοκοτσιφα.....
Πας για παπια και χηνες....
Και αν το φωρτωνεις και ιδιογομωση καθετε ολη η λιμνη και σε κοιταει με ανοιχτο το στομα.......
Γιώργο, θα σου απαντήσουν άλλοι που τα έχουν και τα ξέρουν καλύτερα, αλλά από περιέργεια έριξα τώρα μια ματιά στο site της Patternmaster, και πράγματι είναι ίδια !!! Μόνο εξωτερικά διαφέρουν, υποτίθεται το ένα είναι για κυνηγούς, και το άλλο για σκοπευτές (SSS = Shooting Sports Series)είμαι μελος του HL και θελω την βοηθεια σας .Εκανα τηλ παραγγελεια από κατάστημα στο Αιγάλεω ένα τσοκ anaconda longe και μου εστειλαν το anaconda sss trap long,σε τηλ επικοινωνια μου ειπαν ότι είναι το ιδιο με το κυνηγετικο ισχύει????
Κυριε Γιωργο,αν επιτρεπεται απο ποιο καταστημα πηρατε το τσοκ;είμαι μελος του HL και θελω την βοηθεια σας .Εκανα τηλ παραγγελεια από κατάστημα στο Αιγάλεω ένα τσοκ anaconda longe και μου εστειλαν το anaconda sss trap long,σε τηλ επικοινωνια μου ειπαν ότι είναι το ιδιο με το κυνηγετικο ισχύει????
Μόλις βρήκα Seminole spreder για cal 20
Το θέμα δεν είναι το άνοιγμα του στομιου αλλά το βάθος τον ραβδώσεις και την περιστροφή!! Η clarson μου είπε ότι δεν τον συνιστά για σκάγια αλλά για μονοβολα και γι'αυτό η ραβδώσεις της δεν έχουν περιστροφή Η briley το στόμιο έχει έξοδο ic τώρα για την Gemini πήρα το choke για την a400 20 cal και μου άνοιξε ελάχιστο από τον κύλινδρο!!!
Είναι το ιδιο τσοκακι απλα διαφερει εξωτερικα.... Να δω αυτος ο μποστατζης ποτε θα γινει σωστός επαγγελματιας.....από MUST DIVE στο Αιγαλεω
Από τον καλκατζακο αλλά ήταν τελευταία μου είπε!!!Χριστόφορε τα τσοκάκια για το 20άρι τα βρίσκεις Ελλάδα ή από έξω;
Όπως λέει ο Στέλιος και ο Κώστας πρόκειται για τα ίδια τσοκ απλά αλλάζει η εξωτερική εμφάνιση το σκοπευτικο είναι ασημένιο με σαγρε ψαθα για γρήγορη αλλαγή το κυνηγετικό με χακί ceracote βαφή στο τμήμα που εξέχει η εταιρεία δίνει τα ίδια χαρακτηριστικα και στα δύο.είμαι μελος του HL και θελω την βοηθεια σας .Εκανα τηλ παραγγελεια από κατάστημα στο Αιγάλεω ένα τσοκ anaconda longe και μου εστειλαν το anaconda sss trap long,σε τηλ επικοινωνια μου ειπαν ότι είναι το ιδιο με το κυνηγετικο ισχύει????
Μπραβοοο κ να σκεφτείς τα ανάμεικτα έχουν διπλάσια ουρά.....σε σχέση με απλάΜιας και μιλαγαμε για τα φρενατα και για την ατρακτο χθες που εψαχνα παλι τα ατιμα γαλαζια πουλια εριξα μια τουφεκια με το kicks σε μια μεγαλη λακουβα με νερο και εντυπωσιαστηκα. Η λακουβα ηταν βαρια 3 μετρα μηκος φυσιγγι το souper caccia long distance 6/4 και αποσταση 60 με 65 μετρα, η ατρακτος δεν ηταν ουτε 2 μετρα σ'αυτη την αποσταση καπου 1.5 μετρο την εκοψα και ειναι λογικο να εχει τοση η δυναμη η τουφεκια με το kicks. Γι αυτο αν δεν εισαι ακριβως πανω στο πουλι σε χαιρεταει και φευγει, δεν συγχωρει το παραμικρο λαθος στην προσκοπευση με τοσο κοντη ουρα, χθες εβλεπα με τον αδερφο μου κατι βιντεακια με παπια που τα τουφεκουσαν στο νερο και ειχαν κατι ουρες οι τουφεκιες 8 και 10 μετρα!